- פותח/ת השרשור
תוכל לפרט יותר? 😃בכל מקרה, אם את שואלת אותי, הסקווט שלך עכשיו נראה בסדר גמור חוץ מזה שאת אולי מעבירה את המשקל קצת קדימה בתחתית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל לפרט יותר? 😃בכל מקרה, אם את שואלת אותי, הסקווט שלך עכשיו נראה בסדר גמור חוץ מזה שאת אולי מעבירה את המשקל קצת קדימה בתחתית.
שכחתי לעדכן את האימון התאוששות אז אני אעדכן היום.
יש לי שעתיים ספורט ואימון שמתלכד באותו יום אז לפעמים אני מפספסת את האימון שאני עושה במכון ל"אימון" בביהס
היה מבחן של קפיצה בדלגית ואני אף פעם לא למדתי לקפוץ ,והחבל היה של מכר מהכיתה וזה עשוי מעור ומפה לשם יש לי שלושה פסים סגולים לאורך כל הגב ופס אדום באיזור מתחת לפיקה בברך
איפה שהפס האדום זה לא קריטי אבל על הגב זה פשוט נוראי ,אם מישהו נוגע לי בגב זה ממש כואב בקטע מפחיד אז אני מקווה שלא ייפגע לי באימון עצימות
תם הלוג 😄
היא בבצפר צבאי, לא מפתיע 😆הצלפות, עור, בת כמה את?
אין גיל להגשמת פנטזיות. 😉הצלפות, עור, בת כמה את?
16 חחחהצלפות, עור, בת כמה את?
כן .. משמעת צבאית ,ביהס צבאי ,חיל האווירהיא בבצפר צבאי, לא מפתיע 😆
לא המציאו אסלות?משתינים בפחים
לא משנה. עוקב בכל זאת. נראה עוד שנתיים מה קורה16 חחח
זה לא הצלפה ממש, זה יותר פיגור שלי לסובב את הידיים אפילו שאני כבר לא קופצת
כן .. משמעת צבאית ,ביהס צבאי ,חיל האוויר
העיקר משתינים בפחים,מעשנים ירוק בשקם ומשתינים על רוח צה"ל 😆
אין תקציב 😅לא המציאו אסלות?
צה"ל!אין תקציב 😅
מה יש עוד שנתיים?לא משנה. עוקב בכל זאת. נראה עוד שנתיים מה קורה
מה יש עוד שנתיים?
צה"ל!
3 פלטות סקוואט 😉מה יש עוד שנתיים?
כן, אם תסתכלי בסרטון, כשאת בתחתית התנועה אתה מעבירה משקל קדימה, הברכיים טיפה מתקדמות ואם תסתכלי על העקב שלך אפשר לראות שהוא "רוצה" להתרומם. את צריכה שהתנועה תהיה כזאת שכף הרגל כאילו דבוקה כולה לריצפה ואין שום סיכוי שהיא תזוז.תוכל לפרט יותר? 😃
מסכים, בטווח הארוך (אולי אפילו הקצר) תתחילי להרגיש בכאבי ברכיים.כן, אם תסתכלי בסרטון, כשאת בתחתית התנועה אתה מעבירה משקל קדימה, הברכיים טיפה מתקדמות ואם תסתכלי על העקב שלך אפשר לראות שהוא "רוצה" להתרומם. את צריכה שהתנועה תהיה כזאת שכף הרגל כאילו דבוקה כולה לריצפה ואין שום סיכוי שהיא תזוז.
נכון, ומעבר לזה היא מעבדת כוחמסכים, בטווח הארוך (אולי אפילו הקצר) תתחילי להרגיש בכאבי ברכיים.
את צריכה שהמשקל ינוע כלפי מטה/אחורה ולא קדימה.
איך אפשר לעבד כוח?היא מעבדת כוח
היא מאבדת, לא מעבדת. 😄נכון, ומעבר לזה היא מעבדת כוח
ברגע שאתה צריך להתייצב חזרה למרכז כדי שתוכל לעלות כמו שצריך אתה צריך להשקיע כוח.איך אפשר לעבד כוח?
מקס התייחס למילה עיבוד, לא למשמעות המשפט.ברגע שאתה צריך להתייצב חזרה למרכז כדי שתוכל לעלות כמו שצריך אתה צריך להשקיע כוח.
לצורך הניין אם אני אגיד לך לעשות rm1 בבנץ לשיר תוך כדי כנראה שתהיה פחות חזק מהסיבה שהגוף שלך עושה פעולה נוספת ומיותרת באותו הזמן.
אולי הדוגמא מפגרת