הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
תזכורת שדרגון בול חרא סדרה 🤣🤣😆😆😆😆😄😄😄😛😛😛😁😁😁😁👏👏👏🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄☝️☝️☝️
@Tank

אבל ברצינות הפרקים האחרונים משעממים
פרק 61 היה משעמם?? באיזה עולם,איזה יקום,איזה רצף זמן??🤬😣

פרק 61 לא משעמם. אבל ממש מעצבן אותי הPLOT HOLE הזה שכולם הופכים לSSB בלי לעבור על SSJ3 בדרך. זה כבר הפך לMAINSTREAM. פרק 61 היה ממש נחמד אבל אני רוצה שהסדרה תסתיים כבר כי כבר אין להם לאן עוד למשוך POWER UPS.
אגב, לא יודע אם זה כי אני זקן מדי, אבל אני עייף כבר מלראות קרבות שבהן דמות אחת מתעצבנת ופתאום הופכת לפי 10 יותר חזקה. הספיק לי DBZ בשביל זה.

מעניין לכמה פרקים הסדרה תימשך כי אני מרגיש שאנחנו עוד ממש לא קרובים לסוף.

פרק 61 לא משעמם. אבל ממש מעצבן אותי הPLOT HOLE הזה שכולם הופכים לSSB בלי לעבור על SSJ3 בדרך. זה כבר הפך לMAINSTREAM. פרק 61 היה ממש נחמד אבל אני רוצה שהסדרה תסתיים כבר כי כבר אין להם לאן עוד למשוך POWER UPS.
אגב, לא יודע אם זה כי אני זקן מדי, אבל אני עייף כבר מלראות קרבות שבהן דמות אחת מתעצבנת ופתאום הופכת לפי 10 יותר חזקה. הספיק לי DBZ בשביל זה.

האמת שהחלק הזה כן עיצבן אותי אבל אין מה לעשות, כל השאר היה מעולה, הפייט באק של גוקו, איך שבלאק פירק אותו, התגובות של האנשים זה היה מטורף עד שטראנקס קיבל תPU משום מקום

האמת שהחלק הזה כן עיצבן אותי אבל אין מה לעשות, כל השאר היה מעולה, הפייט באק של גוקו, איך שבלאק פירק אותו, התגובות של האנשים זה היה מטורף עד שטראנקס קיבל תPU משום מקום
הסיבה היחידה שאני יכול לראות את זה זה כי אני רואה פרק בשבוע. אם הייתי צריך לראות עכשיו את DBS מהתחלה כנראה שלא הייתי עושה את זה.
אין היגיון בדרגון בול, העלילה מזמן נהרסה וTOEI רק מנסים לסחוט עוד כסף
לכי תראי אנימות איכותיות
כמו MADOKA MAGIKA
בשבילה הייתי ממליץ על דברים קצת פחות עמוקים ופסיכולוגיים. יותר בסגנון של Ao No Exorcist, Boku No Hero Academia, Fairytail.

הסיבה היחידה שאני יכול לראות את זה זה כי אני רואה פרק בשבוע. אם הייתי צריך לראות עכשיו את DBS מהתחלה כנראה שלא הייתי עושה את זה.

בשבילה הייתי ממליץ על דברים קצת פחות עמוקים ופסיכולוגיים. יותר בסגנון של Ao No Exorcist, Boku No Hero Academia, Fairytail.

שקט אתה גם כן ילד שונן

לפי מה שזכור לי כבר הוסבר את העניין עם הssj3 ,מעבר לזה שזאת צורה שלא כל אחד יכול להגיע אליה(בגלל המחסום שצריך לשבור) זה גם צורה די חסרת תועלת ולא מפיקה הרבה,לא זוכרת מאיפה ראיתי את זה אבל אני אעבור על המנגות שוב ואם אמצא ,אני אוכיח.
ולפי דעתי, החיסרון היחידי בסופר שהם קפצו יותר מדי מוקדם לעניין עם האלים. אם הם כבר שחזרו את הסרטים אז יכלו לשחזר את fusion reborn וכנ"ל לwrath of the dragon.בחיים לא חשבתי שאגיד את זה אבל פה טוריאמה הוכיח שהעלילה של gt התעלה משל סופר. שתי הסרטים שציינתי יכלו להיות סאגות ממש מעניינות . אבל מה שעוד יותר מעצבן,למה החזירו את פריזה????יופי שזאת אויב פופולרי אבל למי אכפת מהלטאה הטרנסג'נדרית הזאת?
אין היגיון בדרגון בול, העלילה מזמן נהרסה וTOEI רק מנסים לסחוט עוד כסף
לכי תראי אנימות איכותיות
כמו MADOKA MAGIKA
העלילה בסאגת בלאק היא לא נהרסה לפי דעתי,אבל כמו שציינתי מקודם זה יכל להיות טוב יותר.
ושו זה אנימה זאת?

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 14/10/16

אימון ליצנות

סקוואט 3x8 של 50 קג
בנץ' 3x6 של 40 קג
דדליפט 2x5 של 80 קג

קצת מתח,לא משהו מעניין

אתמול חוויתי עוגמת נפש. נכנס בחור שכביכול הפלג גוף עליון מפותח למדי,אבל הרגליים שלו היו בערך בגודל שלי וזה היה נראה זוועת עולם.
זה עוד המבוא,הוא פנה על הכלוב וללא חימום שם 60 קג
סבבה וזה עושה את הסט שלו,קופץ ישר ל90 קג ולאחר מכן ל110 קג
הסקוואט של ה90 אצלו ,זה רבע מהסקוואט 90 שלי.(זה העוגמת נפש ד"א)
הפעלתי שיקולים אם להגיד לו שהסקוואט שלו לא תקין ועלו לי 2 נימוקים מדוע לא לפנות אליו בכלל: א.האגו שלו מנופח למדי שהוא קפץ כל כך מהר ל110 עם 1\4 סקוואט ,90 עלה עם 1\2 ,60 היה גבולי מאוד.
ב.אני אישה,והוא בטח ינפנף אותי ויגיד לי להשתמש במשקולות הוורודות
עזבתי את הנושא,הבנתי שמיציתי את המכון הזה ועכשיו מחכה בסבלנות שייפתח המתחם של דודי 😁

קרא את שאר עדכון הלוג...

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 18/10/16

סקוואט HB
70 קג 3X5
תכננתי על פרס אבל היה שם אחד אחד שהסקביט סט אחד והלך 🤬

הרחקת כתפיים 8 קג 2X12

דדליפט 3X3 במספר יפה של 100 קג

פמפומי בייספס 3X8

שתי דברים:
1.היתרון במכון הזמני שהכלוב כמעט תמיד ריק,אבל בגלל שהוא "במרכז תשומת הלב" יש מצבים שפשוט בוהים לי באחוריים ✋🛑✋
2.התחממתי עם 60-70-80 והיה סבבה בהתחלה,כשעליתי ל90 אז זה עלה קצת רעש, שמתי את המשקל של ה100 וכל הגברים שהיו באיזור התפלאו ונדהמו,שאלו אותי אם אני מתחרה אם אני זה ואם אני זה.. כמובן אמרתי שלא ,וזה לא מעבר לתחביב. זרקו הערה שזה הורס את עמוד השדרה ובתגובה אמרתי שזה לא,ושזה מיתוס.
עכשיו אני יודעת מה מורן מרגיש כשהוא בקאנטרי בקריית אתא 🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

יושב לו שם על הווריד שידע שאני מחכה, שם את הציוד שלא תהיה אפילו אי הבנה

וואו, שנים לא עשיתי פמפומי בייספס מאז שהייתי ילד בן 15 בילדר מטומטם עם חולצה תואמת.

לפחות עכשיו תוכלי להוכיח לנשים אחרות שדדליפט כן עובד על הישבן 🤣

כבר הוכח ממזמן שתרגילי הבסיס רק תורמים במיוחד לאנשים בקבוצת גיל הזהב - זוכר שראיתי כתבת ווידאו על קליניקה באנגליה שמטפלת באוסוטיאופורוזיס עם תרגילי בסיס. מראים שם נשים שעושות דדליפט ופרס שעובדות צמוד עם מאמנות ובמקביל מראיינים את בעלת הקליניקה שהיא דוקטור.

יושב לו שם על הווריד שידע שאני מחכה, שם את הציוד שלא תהיה אפילו אי הבנה

וואו, שנים לא עשיתי פמפומי בייספס מאז שהייתי ילד בן 15 בילדר מטומטם עם חולצה תואמת.

לפחות עכשיו תוכלי להוכיח לנשים אחרות שדדליפט כן עובד על הישבן 🤣

כבר הוכח ממזמן שתרגילי הבסיס רק תורמים במיוחד לאנשים בקבוצת גיל הזהב - זוכר שראיתי כתבת ווידאו על קליניקה באנגליה שמטפלת באוסוטיאופורוזיס עם תרגילי בסיס. מראים שם נשים שעושות דדליפט ופרס שעובדות צמוד עם מאמנות ובמקביל מראיינים את בעלת הקליניקה שהיא דוקטור.
פמפומי בייספס זה ה-דבר, סתם לא אבל לפעמים חסר לי לעבוד על הבייספס וזה משפיע לי בבנץ'(בזמן PR מרגישה את הבייספס יותר מדי בתור מייצב).
וגם יש מקרים שנשים עבדו על תרגילי בסיס והרימו כבד, וזה רק תרם להן בלידות והריונות ולא צנח להן איבר החיים. בשיא הכנות,מאז שהתחלתי להתאמן שמעתי את זה מאמא שלי פעם ראשונה ופשוט לא ידעתי להגיב לזהo_O

פמפומי בייספס זה ה-דבר, סתם לא אבל לפעמים חסר לי לעבוד על הבייספס וזה משפיע לי בבנץ'(בזמן PR מרגישה את הבייספס יותר מדי בתור מייצב).
וגם יש מקרים שנשים עבדו על תרגילי בסיס והרימו כבד, וזה רק תרם להן בלידות והריונות ולא צנח להן איבר החיים. בשיא הכנות,מאז שהתחלתי להתאמן שמעתי את זה מאמא שלי פעם ראשונה ופשוט לא ידעתי להגיב לזהo_O

מעדיף צ'ינאפס מהסיבה הפשוטה ששם יש לי יכולת להתקדם יותר במשקלים מאשר סתם פמפומי מוט W

גם ככה רוב האנשים לא יודעים שלא הבייספס הוא שעושה את "היד" אלא הטרייספס. הטרייספס הוא 2/3 מגודל היד ובו צריך להשקיע כי הוא זה שנותן את המסת והרוחב הכללי של היד.

חח מה היא אמרה ?

מעדיף צ'ינאפס מהסיבה הפשוטה ששם יש לי יכולת להתקדם יותר במשקלים מאשר סתם פמפומי מוט W

גם ככה רוב האנשים לא יודעים שלא הבייספס הוא שעושה את "היד" אלא הטרייספס. הטרייספס הוא 2/3 מגודל היד ובו צריך להשקיע כי הוא זה שנותן את המסת והרוחב הכללי של היד.

חח מה היא אמרה ?
כן זה ידוע, בגלל זה אני לא נותנת דגש כ"כ על הפמפומים מבחינתי זה איזה בונוס קטן.
ואני אישית לא אוהבת צ'ין אפס,אוהבת יותר את האחיזה הקלאסית אבל כל אחד ומה שנוח לו בסופו של דבר.
ובפעם הראשונה שאמא שלי שמעה שאני מרימה כבד במכון(כשנרשמתי זה היה מבחירה שלי ומהכספי האישי) ואמרה לי להיזהר כי אם ארים כבד אז הרחם עלול לצנוח לי (????)

כן זה ידוע, בגלל זה אני לא נותנת דגש כ"כ על הפמפומים מבחינתי זה איזה בונוס קטן.
ואני אישית לא אוהבת צ'ין אפס,אוהבת יותר את האחיזה הקלאסית אבל כל אחד ומה שנוח לו בסופו של דבר.
ובפעם הראשונה שאמא שלי שמעה שאני מרימה כבד במכון(כשנרשמתי זה היה מבחירה שלי ומהכספי האישי) ואמרה לי להיזהר כי אם ארים כבד אז הרחם עלול לצנוח לי (????)

כמה היה ה"כבד" שלך בזמנו כשהיא שמעה על זה ? הרחם יצנח וגמדים יבואו בלילה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית