עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי בצורה כללית. הכוונה הייתה שאם היא הייתה משתמשת יותר בהיפ דרייב אז הגב היה מסיים את התנועה בצורה אופקית יותר.אין דבר כזה פלג גוף עליון אנכי מידי, עושים מה שנוח.
לואו באר עם אחיזה כמו אצלך.אתה עושה הייבאר או לאובאר?
או המוט באיזה middle ground כמו שאני שם?
לא בהכרח, אולי רק בחלק של העלייה.לא אמרתי בצורה כללית. הכוונה הייתה שאם היא הייתה משתמשת יותר בהיפ דרייב אז הגב היה מסיים את התנועה בצורה אופקית יותר.
לואו באר עם אחיזה כמו אצלך.
2 חזרות האחרונות אם לא שמת לב , אני די בקריסההסקוואט נראה הרבה יותר טוב מהקודם! ב3 החזרות הראשונות אין באט ווינק בכלל ובאחרונות יש קצת. לדעתי קצת חסר פה היפ דרייב ובתחתית התנועה פלג הגוף העליון אנכי מדי אבל את בדרך הנכונה לשיפור 😉
אני מתחילה להשתמש בהיפ דרייב, ייקח לי קצת להבין איך להשתמש בזההסקוואט נראה טוב!
חסר היפ דרייב, כמו ש @Tank אמר.
אין דבר כזה פלג גוף עליון אנכי מידי, עושים מה שנוח.
אתה עושה הייבאר או לאובאר?
או המוט באיזה middle ground כמו שאני שם?
לדעתי מה שיתקן לך עוד יותר את הבאט ווינק זה אם לפני סט עבודה תעשי מתיחות למקרבי הירך.2 חזרות האחרונות אם לא שמת לב , אני די בקריסה
בחזרה הרביעית העקבים עלו לי קצת אז אני מנסה לתקן את זה
ואין באט ווינק בזכות ג'אמפ סקוואט פוזישיין
אני מתחילה להשתמש בהיפ דרייב, ייקח לי קצת להבין איך להשתמש בזה
ספציפית בסרטון זה לואו באר,אבל רוב הפעמים זה מתחיל אצלי היי באר ומסתיים בלואו באר (מוט מתגלגל)
אני אצלם באימון עצימות איך יילך,אני אשתדללדעתי מה שיתקן לך עוד יותר את הבאט ווינק זה אם לפני סט עבודה תעשי מתיחות למקרבי הירך.
אימון בוקר ,לא ידעתי שכל כך כיף להתאמן בבוקר
מ.ג 63.9
סקוואט PR
65 קג ,קצת ביאס אותי שיצא לי באט ווינק מטורף
אבל זה אשמתי כי הטכניקה קצת התפקששה
בנץ' PR
42.5 קג ,פעם ראשונה שעשיתי עם שמירה
נתפס לי ההאמסטרינג השמאלי בסוף החזרה
דדליפט כשל
90 קג של חזרה וחצי ,באתי בהכי ביטחון וקיבלתי כאפה בפנים
לא יודעת כבר מה לעשות ,לעזוב את התרגיל לתקופה או לא יודעת,באמת
הדדליפט די אכזב ,אבל חוץ מזה האימון הלך מצויןלדעתי סתם היה אימון לא מוצלח ושבוע הבא יהיה יותר טוב 😃
מאיפה הבאת את החוק המפגר הזה?חוק ברזל
לא מתאמנים בבוקר. זה חרא.
ממני חחחחחחמאיפה הבאת את החוק המפגר הזה?
לא מסכימה איתך ,אני מעבירה ביותר כיף ורוגעחוק ברזל
לא מתאמנים בבוקר. זה חרא.
מסכים. יש ימים שבהם גם אני לפעמים מרגיש טוב בבוקר להרים דברים כבדים. זה אחרת אצל כל אחד. יש את חנן שמרים ב5 לפנות בוקרלא מסכימה איתך ,אני מעבירה ביותר כיף ורוגע
בייחוד כשזה נחשב ליום חופש
לפני שמחשיך זה האחרי שמחשיך של היום הקודםכל אימון לפני שמחשיך זה 50% כוח.
Mind=Blownלפני שמחשיך זה האחרי שמחשיך של היום הקודם
אבל אם אני לוקחת את האספקת אןריאו לפני שמחשיך ,זה בעצם 100% כוחכל אימון לפני שמחשיך זה 50% כוח.