אבל אם לוקחים כמחשיך אוריאו זה 150%...אבל אם אני לוקחת את האספקת אןריאו לפני שמחשיך ,זה בעצם 100% כוח
Think about it.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל אם לוקחים כמחשיך אוריאו זה 150%...אבל אם אני לוקחת את האספקת אןריאו לפני שמחשיך ,זה בעצם 100% כוח
סוף סוף אני מבינה את המדעאבל אם לוקחים כמחשיך אוריאו זה 150%...
Think about it.
אין אימון מחר,הלוויה.
ברגע האחרון החלטתי לא לבוא,הרגשתי ממש רע עם עצמי
הלכתי במקום לאימון, ממש עזר לי והרגשתי הרבה יותר טוב אחריו
סקוואט 3X5
65 ק''ג , הרגיש לי מאוד קל
בנץ' 3X5
42.5 ק''ג , הרגיש לי משקל נוצה
מתח 3XMAX
חושבת באמת לחזור לSS , אבל מצב שאני יוכל לא להתקדם כל אימון
כי זה לא אפשרי לפי דעתי
הייתי ממשיכה בכיף האמת טקסס, אבל לא נעים לבוא באימון בהרגשה של לחץ ביתלדעתי לכי על הלינארית של ביל סטאר. בSS באמת לא תצליחי להתקדם כל אימון, אבל הלינארית תאפשר לך התקדמות שבועית ולדעתי זה מה שמתאים לך הכי טוב כרגע
אימוני לינארית הרבה יותר קצרים ונחמדים תאמיני לי. הרבה יותר נחמד לעשות פירמידה מהאשר נפח/עצימות. תני לזה נסיון אני מבטיח לך שתאהבי ולא תרגישי שום לחץ בית 😃הייתי ממשיכה בכיף האמת טקסס, אבל לא נעים לבוא באימון בהרגשה של לחץ בית
וזה ספציפית על אימון נפח וזה הכי מעצבן 😅
התרגלתי לנפח האמת של הטקסס,זה לא נורא אם אני אעשה את הסט החמישי בכפול או בשלשות?אימוני לינארית הרבה יותר קצרים ונחמדים תאמיני לי. הרבה יותר נחמד לעשות פירמידה מהאשר נפח/עצימות. תני לזה נסיון אני מבטיח לך שתאהבי ולא תרגישי שום לחץ בית 😃
לדעתי יש לך עוד הרבה להתקדם בסקוואט ובדד ליפט וגם לדעתי לא היית אמורה להתחיל טקסס לפני שסיימת לפחות סייקל אחד של לינארית. אני חושב שזה יעשה לכל הרמות הבסיס שלך טוב אם תנסי לעבור ללינארית, אני יודע שהתרגלת לנפח של טקסס אבל אני חושב שנפח של טקסס הוא גם הסיבה למה נתקעת.התרגלתי לנפח האמת של הטקסס,זה לא נורא אם אני אעשה את הסט החמישי בכפול או בשלשות?
באמת חבל לי לוותר על התוכנית,לא בטוחה ב100% אם כדי לעזוב את התוכנית לבינתיים..
גם אמרתי ש42.5 קג בבנץ' היה לי קליל 😆לדעתי יש לך עוד הרבה להתקדם בסקוואט ובדד ליפט וגם לדעתי לא היית אמורה להתחיל טקסס לפני שסיימת לפחות סייקל אחד של לינארית. אני חושב שזה יעשה לכל הרמות הבסיס שלך טוב אם תנסי לעבור ללינארית, אני יודע שהתרגלת לנפח של טקסס אבל אני חושב שנפח של טקסס הוא גם הסיבה למה נתקעת.
תני לזה נסיון אין לך מה להפסיד במיוחד שאמרת שהסקוואט הרגיש לך קל אז יש לך כנראה עוד הרבה לאן להתקדם בו
בדיוק. וצורת העבודה הזאת עובדת מעולה על מתחילים. מדבר מנסיון. אומנם יצא לי לקרוא מאמר מעניין של ריפטו שטוען שבנות צריכות יותר נפח כדי להתקדם, אבל עדיין לא הייתי מוותר לגמרי על תוכנית כמו לינארית. אני חושב שאין לך מה להפסיד אם תנסי אותה, למרות שאני לא מכיר אותך אישית ואולי דודי יוכל לתת לך עצה טובה יותר.תקח גם בחשבון שחצי מהזמן לא הייתה לי מוטיבציה ,למרות שלפי איך שהבנתי לינארית זה חימום ,סט כבד והביתה
לדעתי ריסט + מתכונת לינארית יקדמו לך את הדד ליפט ב10 קילו לפחות.דרך אגב גם בדרך אשאל, הדדליפט לא מתקדם אצלי בכלל
אני לא יודע איך בדיוק התאמנת עד היום אבל כמו שאמרתי, לדעתי כדאי לך לתת נסיון לאימונים עצימים יותר, כדוגמת התוכנית הלינארית.ההבדל בין 85 קג ל90 זה שמיים וארץ אצלי,מה לדעתך כדאי לי לעשות?
יש קישור לכתבה?סקרנת אותי 🙄בדיוק. וצורת העבודה הזאת עובדת מעולה על מתחילים. מדבר מנסיון. אומנם יצא לי לקרוא מאמר מעניין של ריפטו שטוען שבנות צריכות יותר נפח כדי להתקדם, אבל עדיין לא הייתי מוותר לגמרי על תוכנית כמו לינארית. אני חושב שאין לך מה להפסיד אם תנסי אותה, למרות שאני לא מכיר אותך אישית ואולי דודי יוכל לתת לך עצה טובה יותר.
לדעתי ריסט + מתכונת לינארית יקדמו לך את הדד ליפט ב10 קילו לפחות.
אני לא יודע איך בדיוק התאמנת עד היום אבל כמו שאמרתי, לדעתי כדאי לך לתת נסיון לאימונים עצימים יותר, כדוגמת התוכנית הלינארית.
Strength Training For Women - Mark Rippetoeיש קישור לכתבה?סקרנת אותי 🙄
יש לי כמה מתנדבים אם את צריכה 🙄אם אני לא מצליחה בכל זאת אני הורגת מישהו 🤬😣
בכיף ,למרות שאני ואלימות לא מסתדרים 🙄Strength Training For Women - Mark Rippetoe
תרדי למטה ביסט פירסם לינק למאמר המלא
יש לי כמה מתנדבים אם את צריכה 🙄
למה את חושבת שלא תצליחי להתקדם?
כעיקרון אני יכולה להתקדם ,אימון נפח שזה הכי קריטי לפי דעתי נופלים על הימים הכי עמוסים אצלי מבחינה לימודיתלמה את חושבת שלא תצליחי להתקדם?
אימון קליל ,לא אכלתי טוב היום ויום לפני
לא היה לי חשק לאכול
סקוואט 3X3
40 קג
פרס 3X3
30 קג ,לא היה לי כבד אבל לא היה קליל
Jump squat position 1X8
היה מישהו על המקבילים אז לא היה לי נעים ממנו
בייספס 3X12
אימון במלא PRs
סקוואט 1X5 PR
של 70 קג, יש באט וינק והכול אבל אעלה סרטון לביקורת
בנץ' 1X3 PR
של 45 קג, כעיקרון שתי חזרות האחרונות עם עזרה
ואני די מאשימה את עצמי כי לא נכנסתי מספיק עם קשת
דדליפט 1X5 PR
90 קג ,אחרי פאקינג חודשיים שלא הצלחתי לשבור את ה3 חזרות ,זה קרה
נכנסתי לשוק לאחר מכן מרוב שלא האמנתי שזה קרה
עזר:
jump squat position
1X8 - מוט ריק
1X8 - היו קצת רעידות ,30 קג
סה"כ מאושרת ,נראה לי החל מאימון הבא אני אתחיל לינארית של ביל סטאר בתוספת נפח של 3X5
עדיין חושבת על זה,מקווה לחווי דעת
אימון מעפן
באתי לאימון עם כאב בטן בצד ימין ,אני גם אעשה הפסקה לשבוע בלי אימונים
צ'אלנג' קשה אבל צריך להתאוורר קצת
סקוואט 2X5
לא עשיתי טוב כי הכאבים החל לגבור לקראת הסט השני חזרה רביעית אז זרקתי את זה
בנץ' 3X5
הלך בסדר והכול אבל שוב פעם,זה התחיל להחמיר בסט הרביעי חזרה ראשונה אז זרקתי
ממש מאוכזבת מעצמי סה"כ, ובמילא כל האשמה נופלת עליי
מקווה שאחרי שבוע הפסקה (כמה שצריך ליתר דיוק) אני אחזור עם מוטיבציה