נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אה ורק לעדכן,
הויטמינצ'יק היה חסר :(
הויטמינצ'יק היה חסר :(
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש המון סיבות למצב רוח ,הסיבה העיקרית שיש לי יומיים בביתעכשיו אני מבין למה היית עם מצב רוח כשבאתי 😃
כל הכבוד!🏋️😅
הייתה לי הרגשה שהוא יהיה חסר 🙄אה ורק לעדכן,
הויטמינצ'יק היה חסר 😭
תודה רבה על העידוד,מי וייתן עוד פיארים כאלו 😅תתחדשי!
כל הכבוד ואל יאוש 🕴
סקוואט 77.5 קג , חייבת לציין שהיה לי ממש קשה להכניס את המוט עם גרביים והייתי צריכה לעמוד על האצבעות בשביל להכניס,בנוסף הטכניקה הייתה מגעילה
סקוואט 67.5 קג
הזווית צילום די גרועה ואני צריכה לעבןד יותר על ההיפ-דרייב
שמע, יש לך אובססיה רצינית לבטווינקכל הכבוד סקוואט יפה מאוד ואין כמעט באט ווינק 👏👏
היו לה הרבה בעיות של באט ווינקשמע, יש לך אובססיה רצינית לבטווינק
השאלה כמה זה באמת בעיה..היו לה הרבה בעיות של באט ווינק
בטווח הרחוק זו בעיה.השאלה כמה זה באמת בעיה..
למה שזו תהיה בעיה חוץ מהעובדה שאם יש לך בטווינק כנראה שאיבדת חלק מהמתיחהבטווח הרחוק זו בעיה.
באט ווינק יכול לגרום לפציעהלמה שזו תהיה בעיה חוץ מהעובדה שאם יש לך בטווינק כנראה שאיבדת חלק מהמתיחה
אולי אם הוא קיצוני.. בטווינק כזה או אחר יש כמעט לכולם. נראה לי דברנו על זה כבר..באט ווינק יכול לגרום לפציעה
נכון. היה לה פעם באט ווינק קריטיאולי אם הוא קיצוני.. בטווינק כזה או אחר יש כמעט לכולם. נראה לי דברנו על זה כבר..
למה שזו תהיה בעיה חוץ מהעובדה שאם יש לך בטווינק כנראה שאיבדת חלק מהמתיחה
אני לא בטוח בכלל שאתה צודק, כמובן שעדיף שלא יהיה, אבל אם הוא לא קיצוני אין סיבה שהוא יוביל לפציעה.זה פאק טכני שלא אמור להיות שם?תעבוד על להיפטר ממנו.
חוץ מזה שכן הוא יוביל לפציעה
תודה רבה! שמעתי לעצה של ההיפ דרייב ,אמנם זה לא מושלם וחייב לשפץ עוד קצת את הטכניקה אבל להבדיל מפעם קודמת זה בהחלא שיפור דרסטי 😄כל הכבוד סקוואט יפה מאוד ואין כמעט באט ווינק 👏👏
היה לי פעם באט ווינק רציני ,מהבאט ווינקס כשאתה רואה את זה אתה מדמיין כלב מחרבן:sarcastic:שמע, יש לך אובססיה רצינית לבטווינק
תודה רבה! יש לי עוד עבודה אבל אני מקווה לסקוואט עם טכניקה לשאיפה למושלמת 😅כל הכבוד ואחלה טכניקה!