הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
כן, אם תסתכלי בסרטון, כשאת בתחתית התנועה אתה מעבירה משקל קדימה, הברכיים טיפה מתקדמות ואם תסתכלי על העקב שלך אפשר לראות שהוא "רוצה" להתרומם. את צריכה שהתנועה תהיה כזאת שכף הרגל כאילו דבוקה כולה לריצפה ואין שום סיכוי שהיא תזוז.
אה הבנתי, באמת יש לי בעיות קריסה עם העקב עוד מתחילת SS
דודי העיר לי על זה כשביקשתי ממנו לבדוק טכניקה, אני מאמינה שזה משהו פסיכולוגי ואפשרי לתקן
איך אפשר לעבד כוח?
עושים POWER UP , יכול להיות שתיכנס לסופר סאייה מזה

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 25/12/15

היה לי אימון ממש מגעיל, באתי לחוצה והרגשה שלא אכלתי כלום בביה"ס היום
הייתי נראה פחות משעה במכון ועפתי מהמכון בלי להגיד לאף אחד ביי ולא היה נעים
ועוד חזרתי הביתה עם המדים והיה לי חם, קיצור לא נעים בכלל
אני עושה את אותו שבוע בשבוע הבא

סקוואט 1X3
80 ק''ג
החזרה השלישית עלתה בקושי וסיימתי בחזרה שלישית

בנץ' עשיתי רק חימום וסיימתי ב40 ק''ג והלכתי הביתה

זה לא היה אפילו אימון, זה היה בדיחה פשוט

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה בדרך כלל עניין של תשומת לב
בדיוק, האמת שאני לא הכי בפוקוס בזמן סט אז אין מה לעשות 😆
לא נורא שהאימון לא הלך, קורה. לכל אחד יש פעם בכמה זמן איזה יום כזה שנופלים על אימון מבאס, יעבור ובפעם הבאה אני בטח שיהיה לך אימון ממש טוב.
חבל שנפל דווקא על עצימות, למרות ששבוע הבא לא יהיה לי בעיה כמו באימון הזה:s29:

עדכון לוג: 28/12/15

שכחתי שוב פעם לעדכן,עבדתי ביום ראשון במטבח ועקצתי בין 4-6 שניצלים מהחד"א נגדים ופינקתי את עצמי בנודלס שהיה שם

סקוואט 5X5
65 קג

בנץ' 5X5
42 קג

דדליפט 1X2
85 קג
רציתי להקיא ונכנסתי בכל זאת לסט ,חזרה שנייה הרגשתי שהשניצל מנסה לצאת מהבטן אז הפסקתי

אז עוד מעט ינואר, המכון היה מלא יותר מהרגיל ולא יכלתי למצוא פלטה של 5\10
התקופה השנואה עליי בחורף זה מכון מלא 🤬

קרא את שאר עדכון הלוג...

נשבע לך כבר 2 עדכונים שקרה לנו אותו הדבר באימון גם אני אתמול הרגשתי בחילה באמצע נפח סקוואט ועוד כזאת בחילה שחתכתי הביתה באמצע אימון מה הולך פה 😲

כן אני לא יודע מה קרה אתמול שהיה כזה מפוצץ, פשוט הייתה מלחמה על כל פלטה במכון.
היה איזה מוצ"ש אחד שהייתי ובגלל מחסור בפלטות אנשים עשו מתח ומקבילים עם ketelbell במקום עם פלטה מחוברת אלייהם.
אני מקווה שמחר בערב לא יהיה כזה מפוצץ אם אני בכלל יספיק לעשות אימון, אני בתל אביב עד הערב בגלל איזה כנס מהעבודה בשאיפה שאני יגיע הביתה לפני 7 בערב יספיק לאכול משהו ולעשות אימון, לא בא לי לדחות לרביעי.

עדכון לוג: 29/12/15

סקוואט 4X4
40 קג

פרס 3X3
27.5 קג

Jump squat position 2X10
35 קג

קרא את שאר עדכון הלוג...
נשבע לך כבר 2 עדכונים שקרה לנו אותו הדבר באימון גם אני אתמול הרגשתי בחילה באמצע נפח סקוואט ועוד כזאת בחילה שחתכתי הביתה באמצע אימון מה הולך פה 😲
התחילה לי הבחילה האמת בנפח סקוואט והצלחתי להעביר עם המנטוס האחרון שהיה לי
כן אני לא יודע מה קרה אתמול שהיה כזה מפוצץ, פשוט הייתה מלחמה על כל פלטה במכון.
היה איזה מוצ"ש אחד שהייתי ובגלל מחסור בפלטות אנשים עשו מתח ומקבילים עם ketelbell במקום עם פלטה מחוברת אלייהם.
אני מקווה שמחר בערב לא יהיה כזה מפוצץ אם אני בכלל יספיק לעשות אימון, אני בתל אביב עד הערב בגלל איזה כנס מהעבודה בשאיפה שאני יגיע הביתה לפני 7 בערב יספיק לאכול משהו ולעשות אימון, לא בא לי לדחות לרביעי.
הרגיש ממש מגעיל להיות במכון ואני אומרת את זה בתור אחת שמרגישה שהמכון זה בית שני אצלה 😆
היה אחד שהוא ידיד\מכר\בן אנוש ופשוט דפקו לו פלטה והצטרך להשתמש בשלי והייתי צריכה לחכות 🤦‍♂️

עדכון לוג: 29/12/15

קרא את שאר עדכון הלוג...

התחילה לי הבחילה האמת בנפח סקוואט והצלחתי להעביר עם המנטוס האחרון שהיה לי

הרגיש ממש מגעיל להיות במכון ואני אומרת את זה בתור אחת שמרגישה שהמכון זה בית שני אצלה 😆
היה אחד שהוא ידיד\מכר\בן אנוש ופשוט דפקו לו פלטה והצטרך להשתמש בשלי והייתי צריכה לחכות 🤦‍♂️
היום התאמנתי בסביבות 8 בערב כי הייתי איזה חצי יום בתל אביב בגלל איזה שטות מהעבודה והאמת שלא היה מפוצץ כל כך, לא היה מרדף אחרי פלטות סוף סוף אבל יש אנשים שלא טורחים להחזיר קולרים לדלי ואז צריך להתחיל לעשות הקפות במכון כדי למצוא קולרים וזה מעצבן, או שמישהו מחליט לשים את המגנזיום לייד המערכת או באיזה מקום שהוא לא נמצא בדרך כלל.
תמונה שבדיוק ממחישה את מה שהלך בראשון בערב ואת מה שיהיה מתחילת ינואר בפאוור האוס:
Funniest_Memes_gym-in-december-vs-gym-in-january_2765.jpeg

חח מי זה היה? אביר?

🤣🤣🤣
אתמול היה ממש ריק 😃
אתה יודע איך זה ימי ראשון, אצל בילדרים זה chest day אצל קרוספיטרים זה יום לשחק עם כל מה שזז במכון ולליפטרים זה או קללת הנפח בטקסס או סתם עוד יום של 5x5. אז פשוט כולם באים באותו זמן.
אתמול באמת היה ריק, לא יודע מה היה לפני שבאתי הגעתי בסביבות רבע ל8.

קצת דרמטי הייתי אומר 😃
כשאתה מתאמן באימוני כוח, יש המון תוכניות ולא רק טקסס או נפח גבוה בימי ראשון.
אני יודע, התייחסתי לדברים הקצת יותר מוכרים ושכחתי SS.
ואיך אפשר לשכוח את החבר'ה האמיצים שמנסים את התוכניות אחוזים של דודי ואת שימי והסמולוב.

אני יודע, התייחסתי לדברים הקצת יותר מוכרים ושכחתי SS.
ואיך אפשר לשכוח את החבר'ה האמיצים שמנסים את התוכניות אחוזים של דודי ואת שימי והסמולוב.
קורטה, 5/3/1, בולגרית, פנדליי.. לא חסרים 😃
SS זו ממש לא תוכנית לליפטרים, בתכלס זו תוכנית שנטו למתאמנים מתחילים.

קורטה, 5/3/1, בולגרית, פנדליי.. לא חסרים 😃
SS זו ממש לא תוכנית לליפטרים, בתכלס זו תוכנית שנטו למתאמנים מתחילים.
פנדליי דווקא נראית אחלה תוכנית יש לי חבר שעושה אותה עכשיו והוא בשבועיים הראשונים, מצליח לראות אותו עושה 150 קילו סקוואט לסט הכבד שלו ושזה קל לו כמו בחימום. ה5/3/1 גם לא רעה, את ה2 האחרות אני לא מכיר כל כך.

עדכון לוג: 31/12/15

אימון סביר
חזרתי על אותו שבוע בטקסס ולא הולך

סקוואט 1X3
1X2F
בסט ראשון הרגיש לי קל ,באמת שיד על הלב הרגיש לי ממש קליל
בחזרה השלישית נהיה לי שחור בעיניים החזרתי את המוט ופתאום נפלתי על הרצפה והסתחרר לי הראש
דקה עברה וניסיתי להשלים ,חזרה אחרונה העדפתי להיכשל מאשר שוב לעבור את ההרגשה הזאת

בנץ' 1X5
47.5 קג , חזרה אחרונה עלתה מכוער ואני די בטוחה שהייתה נגיעה למרות שראיתי וגם אמר בנוסף שלא נגע

צ'ינאפ 1X9
1X5

באותו יום עבדתי רס"ר היום והצטרכתי להרים פח ולעלות במדרגות ,מפה לשם החלקתי ונפלתי וקיבלתי חבטה בראש ולמזלי היה לי את הגולגול הזה שעשיתי ריכך לי בהרבה את החבטה, היה לי כל היום בחילות ואני בטוחה שאכלתי משהו לא טוב, מהמרת על הבשר שאכלתי בחד"א

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית