עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לי להגיד שזה lb אבל טכניקה של hb ,מכיוון שאני משתמשת בhb קליל בהתאוששות ואני מרגישה את ההבדלים ביניהםנראה שאת ממקמת את המוט ב-lb ובעצם עושה טכניקה של hb .
נסי יותר להתיישב אחורה, לפתוח ברכיים החוצה ולשמור על גו תחתון מכווץ.
התמונה מתארת כל כך את המצב שיהיה במכון 😆😆😆😆😆😆היום התאמנתי בסביבות 8 בערב כי הייתי איזה חצי יום בתל אביב בגלל איזה שטות מהעבודה והאמת שלא היה מפוצץ כל כך, לא היה מרדף אחרי פלטות סוף סוף אבל יש אנשים שלא טורחים להחזיר קולרים לדלי ואז צריך להתחיל לעשות הקפות במכון כדי למצוא קולרים וזה מעצבן, או שמישהו מחליט לשים את המגנזיום לייד המערכת או באיזה מקום שהוא לא נמצא בדרך כלל.
תמונה שבדיוק ממחישה את מה שהלך בראשון בערב ואת מה שיהיה מתחילת ינואר בפאוור האוס:
![]()
הוא מוגדר אצלי כידיד\מכר\בן אנוש ,שאלתי אותו פעם אחת איך להגדיר אותו ופשוט הראה לי אצבע משולשת מול הפנים:lol:חח מי זה היה? אביר?
עדיף שיהיה את כל הרע ב2015 ולהתחיל ב2016 עם רגל ימין.מבאס שיש לך יום כל כך מצער דווקא לפני הנובי גוד.
מקווה ששנה הבאה תתחיל יותר טוב!
שנה טובה 😃
הייתי בסביבות 4-5 והיה רק 2-3 חבר'ההאמת שהיום בערב היה ריק, בערך מ7 וחצי בערב היינו גג 4 אנשים וגם בסביבות 6 וחצי היו גג 10.
ימי חמישי הם הימים הכבדים של הלינאריות, אלה החגיגות האמיתיות.עדיף שיהיה את כל הרע ב2015 ולהתחיל ב2016 עם רגל ימין.
לפחות המשקלים הרגישו לי יחסית קלילים
הייתי בסביבות 4-5 והיה רק 2-3 חבר'ה
כולם הלכו לחגוג אין מה לעשןת חחחח
הרבה לא באו כל הנראה כי הם חוגגים חחחחימי חמישי הם הימים הכבדים של הלינאריות, אלה החגיגות האמיתיות.
חחח בן אנושהוא מוגדר אצלי כידיד\מכר\בן אנוש ,שאלתי אותו פעם אחת איך להגדיר אותו ופשוט הראה לי אצבע משולשת מול הפנים:lol:
אתה מודע לזה שאתה בין הבודדים שעושים את הלינארית של ביל סטאר במכון? אם לא היחיד? 😃ימי חמישי הם הימים הכבדים של הלינאריות, אלה החגיגות האמיתיות.
כן, כמו הHappy New Year שהיה אתמול, לא יודע איך לאורי היה כוח למטקון הנוראי הזה, פשוט שחיטה.חחח בן אנוש
אתה מודע לזה שאתה בין הבודדים שעושים את הלינארית של ביל סטאר במכון? אם לא היחיד? 😃
אין דבר כזה אימוני כוח אצלנו.. זה הכל או תוכניות אחוזים\לינאריות שדודי הכין או אימוני קרוספיט 👹
משקל גוף בבוקר: 64.5 קג
היום בלילה שכבתי במיטה וחשבתי למה אני לא מתקדמת בדדליפט,מפה לשם התחלתי לבכות על זה
לפחות אני יודעת שאני אישה 🤣😅
אז אם ככה זה מעולה, חשבתי שאני המוזרה היחידה 😭לא רק נשים בוכות בגלל דדליפט 🙄
היה לי שבוע ממש מעצבן
הלכתי למכון פעם בשבוע בלי מצב רוח וכל השבוע פשוט חזרתי מהביה"ס וישר נשכבתי על המיטה ונרדמתי
לא הקפדתי על הארוחות, לא רציתי כמעט לאכול אבל ניסיתי להכריח את עצמי לאכול
בנוסף אתמול הביאו לנו שאלון אקלים הכוונה איך להיות בביהס,איך המחנכת,מורים,מק"סים
פעם ראשונה שלקחתי את השאלון הזה ברצינות ופשוט כתבתי כל מה שהפריע לי וזה ממש הקל עליי ,אמנם לא עד הסוף כי אני עדיין מבואסת אבל מאוד מקווה שזה ישתפר עד יום ראשון 😃
זהו שאין לי חשק לאכול ואני ישנה רוב היום,סתם נכנסתי בטח לחוסר מצב רוח בשבוע הזהאצלי זה הפוך, אני כל הזמן אוכל אני כל הזמן רעב, הכי מעצבן זה 3 ימים להגיד לעצמי וואי איך בא לי שיפודי חיפה ותמיד אני נופל על משמרות צהריים בעבודה.
דילואוד קטן אחרי שבוע מנוחה
סקוואט 5x5 63 kg
הלך לי קליל ,חוץ משני הסטים האחרונים כי לא התאוששתי מספיק זמן ,למזלי זה לא הפריע לי ממש
בנץ' 5x5 40.5 kg
קליללללללל ,הרגשתי שיכולתי לשים עוד חמש קג אבל עדיף למקרה ביטחון
דדליפט 1x5 75 kg
כל כך הרבה פאקים היו לי בטכניקה, ידיד\מכר\בן אנוש העיר לי בעיקר, היה קצת קליל אבל היה לי רעידה באיזור הברכיים אבל הבן אנוש אמר שלא היה לי כלום
חוץ מזה גם חידשתי את המנוי ,בחיי שלא ראיתי בחיים בן אדם שהוא כל כך מרוכז אבל באותו זמן מבולבל ,באיזה שהוא שלב חשבתי שהוא פשוט יכתוב בעצמו חח
סקוואט 5X5
60 קג
בנץ' 5X5
40 קג
מתח 6XMAX
1X3
1X3
1X2
1X2
1X3
1X2
סקוואט קליל 3X3
30 קג
פרס 3X3
27.5 קג
מתח day 1
1x2
1x7
1x5
1x5
1x7
*עם עזר
בנוסף יום ראשון עשיתי מתח ,היום שלאחרי היה לי את השרירים תפוסים באיזור הבטן ואז נפל לי האסימון שהבטן זה איזור חלש אצלי ,סיימתי את האימון ועליתי על המטרונית ובאמצע הנסיעה שכחתי מהab wheel
🤬🤬🤬
האמת שאני לא בטוחה אם זה הסיבה שהיה פעמיים כשל בסקוואט בעצימות וכשלים קבועים בדדליפט
סקוואט 1X5
70 קג ,הרגיש קצת כבד
בנץ' 1X5
42.5 קג
דדליפט 1X5
75 קג
מתח - 2
1x3
1x8
1x6
1x6
1x8F
בטן - 3x20
נהיה לי כאבים באיזור שהיה לי פעם הפציעה, אני נאלצת להימנע מסקוואט כמה זמן ,לא חשבתי במה להחליף את הסקוואט אבל כנראה שזה יהיה בגוד מורנינג
בנץ' 5X5
קליל
מתח day 3
1X4
1x9
1x7
1x7
1x9
זה נהיה יותר קשה אפילו שזה עם עזר, למה אני חלשה במתח למה
בטן 1X20
טרייספס 1x10