הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 29/01/16

סקוואט 3x3
50 קג ,סקוואט ממש קליל

בנץ' 1x5
45 קג ,עלה טוב והרגיש קליל
חזרה אחרונה הרגשתי ממש את הרגליים רועדות מרוב התרגשות שהצלחתי מבלי כשל ,לא יודעת למה חחחח

דדליפט 1x5
80 קג ,היה סביר ובנקודה בין קשה לקליל. בחזרה הרביעית הרגשתי שאני עוד שנייה מקיאה ואחרי שסיימתי את הסט ראיתי כוכבים ,יש סרטון טכניקה ואני אעלה כשיתחשק לי

מתח
1x4
1x4
1x4
ללא עזר

בנץ' אחיזה צרה
1x10 - מוט ריק
1x10 - קג 25
1x10 - קג 30

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על הבנץ', מחכה לסרטון של הדדליפט נראה איך אפשר לעזור לך להתקדם.
אצלי זה דווקא הפוך, הדדליפט לא מדאיג אותי כרגע בבנץ' אני כנראה ייתקע הרבה לפני, במשיכות אני ממש טוב בלחיצות אני על הפנים אבל הבנץ' שלי מתקדם לאחרונה כנראה בגלל המקבילים עם משקל של ימי חמישי בסוף אימון.

כל הכבוד על הבנץ', מחכה לסרטון של הדדליפט נראה איך אפשר לעזור לך להתקדם.
אצלי זה דווקא הפוך, הדדליפט לא מדאיג אותי כרגע בבנץ' אני כנראה ייתקע הרבה לפני, במשיכות אני ממש טוב בלחיצות אני על הפנים אבל הבנץ' שלי מתקדם לאחרונה כנראה בגלל המקבילים עם משקל של ימי חמישי בסוף אימון.
הבנץ' מדאיג אותי רק כשיש לי חוסר בשעות שינה וזה מה שקורה לרוב, אבל בתקופה האחרונה אני פשוט מתעלמת מי זה וככל הנראה זה משהו פסיכולוגי ,הבטן נראה לי ממש חלשה אז נותנת לה דגש

הבנץ' מדאיג אותי רק כשיש לי חוסר בשעות שינה וזה מה שקורה לרוב, אבל בתקופה האחרונה אני פשוט מתעלמת מי זה וככל הנראה זה משהו פסיכולוגי ,הבטן נראה לי ממש חלשה אז נותנת לה דגש
ואיך הטכניקה, הכיווץ שכמות מתבצע כמו שצריך? את עושה לג דרייב?

הטכניקה סבבה לגמרי ,כאילו מההרגשה שלי ולא יצא לי בתקופה האחרונה לשאול בקשר לטכניקה
לפני הלינארית הייתי על הפנים בבנץ', היה לי כשל פעמיים עם 80 קילו פעם אחת בגלל תזונה וטכניקה ופעם אחת בגלל שיצאתי מכיווץ בחזרה הרביעית ואז לא הצלחתי להעלות את החמישית. בחודש ריסט נתתי דגש על הטכניקה ובימי חמישי אני עושה מקבילים עם משקל וזה מאפשר לבנץ' להתקדם בצורה מאוד מאוד יפה, ביום חמישי היה לי 85 לשלישייה שעלה די בקלות אפילו שלדעתי הכיווץ שכמות לא היה מושלם באותו סט ומחר יש לי 85 לחמישייה שאמור לעלות בלי בעייה. לדעתי תנסי גם לראות מה מצב הטכניקה ולשלב מקבילים על משקל גוף או מקבילים עם משקל במידה ואת מצליחה וזה יעזור לך לבנץ'.

לפני הלינארית הייתי על הפנים בבנץ', היה לי כשל פעמיים עם 80 קילו פעם אחת בגלל תזונה וטכניקה ופעם אחת בגלל שיצאתי מכיווץ בחזרה הרביעית ואז לא הצלחתי להעלות את החמישית. בחודש ריסט נתתי דגש על הטכניקה ובימי חמישי אני עושה מקבילים עם משקל וזה מאפשר לבנץ' להתקדם בצורה מאוד מאוד יפה, ביום חמישי היה לי 85 לשלישייה שעלה די בקלות אפילו שלדעתי הכיווץ שכמות לא היה מושלם באותו סט ומחר יש לי 85 לחמישייה שאמור לעלות בלי בעייה. לדעתי תנסי גם לראות מה מצב הטכניקה ולשלב מקבילים על משקל גוף או מקבילים עם משקל במידה ואת מצליחה וזה יעזור לך לבנץ'.
התחלתי מקבילים מחוסר ברירה ,יש לי קצינים נבלים מסתבר

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 01/02/16

סקוואט קליל 4x4
55 קג

בנץ' 5x5
42.5 קג ,קליל כזה
לא ממש נחתי בין הסטים כי היה לי חשק להמשיך עוד ועוד אבל בסט של הסט החמישי הייתי צריכה לחכות טיפה יותר זמן בגלל שזוקפי השמאלי הרגיש לי תפוס

מתח
1x4
1x5
אני ממש מבסוטה שהשתפרתי בזכות התוכנית הזאת, באמת רציתי לראות אם אני מתקדמת ומסתבר שכן ,אני אמשיך אותה בתקווה שלא תפריע לי

מקבילים
1x4
1x2
לא עשיתי כל כך מקבילים במכון ויותר בביהס, חבורת הנבלים הזאת הורידה את המתח שהיה שם איזה 50 שנה 🤬🤬🤬

בטן 2x20

וסתם אין לי איפה לפרוק ,קיבלנו השנה מורה חדש לחשמל שבאמת מלמד כמו שצריך ויש שמועות שיש מצב שהוא עוזב עקב סיבות בריאותיות 😭
כלכך לא הוגן המורה הזה ממש ביישן ומופנם ובמקביל ממש סובלני לכיתה שלי(היא מאוד בעייתית) ואני עצבנית על זה וגם עצובה 🙁

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני רואה שהבנץ' הולך לך טוב, כל הכבוד. בינתיים די ניצלתי מבנץ' נפח כי אני דוחה את הטקסס לכמה שיותר מאוחר אבל שזה יגיע אני הולך לסבול מהסקוואט/בנץ' נפח, אלא אם כן יקרה נס ואני אגלה שאני טוב יותר בנפח מאשר בעצימות.

אני רואה שהבנץ' הולך לך טוב, כל הכבוד. בינתיים די ניצלתי מבנץ' נפח כי אני דוחה את הטקסס לכמה שיותר מאוחר אבל שזה יגיע אני הולך לסבול מהסקוואט/בנץ' נפח, אלא אם כן יקרה נס ואני אגלה שאני טוב יותר בנפח מאשר בעצימות.
למה בעצם לעשות 5x5 כשאפשר טקסס?

למה בעצם לעשות 5x5 כשאפשר טקסס?
כדי לשמור את הטקסס לשלב מאוחר יותר.
בטקסס אפשר להתקדם גם ב2-3 חזרות, ב5x5 אומנם באימון השלישי של כל שבוע מתקדמים בשלשות אבל באימון העוקב (ימי ראשון) אותו משקל כבר מתבצע לחמישיות וזו תוכנית שאין בה התעסקות עם נפח, הכי קרוב לקצת נפח שיש בה זה הבאק אוף סט לשמיניות בימי חמישי.
בטקסס יש יום נפח ויום עצימות היא בנוייה בצורה אחרת לגמרי, העדפתי להתקדם עוד במשקלי העבודה ורק אז להתחיל אותה.

רואים שהיה לך אימון קליל אתמול.
ועוד פעם האיש הזה שהתאמן מצד ימין שלך היה אתמול. פעם הוא העיר לי על טכניקה בbent over row והדגים לי pendlay row עם גב עגול.

ובדיוק בגלל זה אני עושה את שתייהן ולא את ה5x5 במקום טקסס.
אגב לדעתך כדאי לי לתכנן את הטקסס הרגילה או אחת הגרסאות של אליהו? הדדליפט נפח ללא נשמע קשה אבל מאוד מועיל.

רואים שהיה לך אימון קליל אתמול.
ועוד פעם האיש הזה שהתאמן מצד ימין שלך היה אתמול. פעם הוא העיר לי על טכניקה בbent over row והדגים לי pendlay row עם גב עגול.
חחחח לא נורא , חוץ מזה הוא אחלה גבר
אם את יכולה לעשות טקסס ויכולה לאכול כמו שצריך ולישון כמו שצריך, הטקסס עדיפה לדעתי פי כמה.
מסכימה עם זה , למרות שלא נראה לי שאמשיך עם הטקסס בגלל שזה מעמיס עליי מבחינה נפשית ורגשית (כשאין לי מצב רוח אני בקושי אוכלת)
תקופות באות והולכות, אנסה להגיע לפחות ל50 קג בנץ'

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית