- פותח/ת השרשור
לא זה של יום ראשוןעשית גם אתמול אימון נכון? או שזה העדכון של אתמול?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא זה של יום ראשוןעשית גם אתמול אימון נכון? או שזה העדכון של אתמול?
סקוואט 3x3
50 קג ,סקוואט ממש קליל
בנץ' 1x5
45 קג ,עלה טוב והרגיש קליל
חזרה אחרונה הרגשתי ממש את הרגליים רועדות מרוב התרגשות שהצלחתי מבלי כשל ,לא יודעת למה חחחח
דדליפט 1x5
80 קג ,היה סביר ובנקודה בין קשה לקליל. בחזרה הרביעית הרגשתי שאני עוד שנייה מקיאה ואחרי שסיימתי את הסט ראיתי כוכבים ,יש סרטון טכניקה ואני אעלה כשיתחשק לי
מתח
1x4
1x4
1x4
ללא עזר
בנץ' אחיזה צרה
1x10 - מוט ריק
1x10 - קג 25
1x10 - קג 30
הבנץ' מדאיג אותי רק כשיש לי חוסר בשעות שינה וזה מה שקורה לרוב, אבל בתקופה האחרונה אני פשוט מתעלמת מי זה וככל הנראה זה משהו פסיכולוגי ,הבטן נראה לי ממש חלשה אז נותנת לה דגשכל הכבוד על הבנץ', מחכה לסרטון של הדדליפט נראה איך אפשר לעזור לך להתקדם.
אצלי זה דווקא הפוך, הדדליפט לא מדאיג אותי כרגע בבנץ' אני כנראה ייתקע הרבה לפני, במשיכות אני ממש טוב בלחיצות אני על הפנים אבל הבנץ' שלי מתקדם לאחרונה כנראה בגלל המקבילים עם משקל של ימי חמישי בסוף אימון.
ואיך הטכניקה, הכיווץ שכמות מתבצע כמו שצריך? את עושה לג דרייב?הבנץ' מדאיג אותי רק כשיש לי חוסר בשעות שינה וזה מה שקורה לרוב, אבל בתקופה האחרונה אני פשוט מתעלמת מי זה וככל הנראה זה משהו פסיכולוגי ,הבטן נראה לי ממש חלשה אז נותנת לה דגש
הטכניקה סבבה לגמרי ,כאילו מההרגשה שלי ולא יצא לי בתקופה האחרונה לשאול בקשר לטכניקהואיך הטכניקה, הכיווץ שכמות מתבצע כמו שצריך? את עושה לג דרייב?
לפני הלינארית הייתי על הפנים בבנץ', היה לי כשל פעמיים עם 80 קילו פעם אחת בגלל תזונה וטכניקה ופעם אחת בגלל שיצאתי מכיווץ בחזרה הרביעית ואז לא הצלחתי להעלות את החמישית. בחודש ריסט נתתי דגש על הטכניקה ובימי חמישי אני עושה מקבילים עם משקל וזה מאפשר לבנץ' להתקדם בצורה מאוד מאוד יפה, ביום חמישי היה לי 85 לשלישייה שעלה די בקלות אפילו שלדעתי הכיווץ שכמות לא היה מושלם באותו סט ומחר יש לי 85 לחמישייה שאמור לעלות בלי בעייה. לדעתי תנסי גם לראות מה מצב הטכניקה ולשלב מקבילים על משקל גוף או מקבילים עם משקל במידה ואת מצליחה וזה יעזור לך לבנץ'.הטכניקה סבבה לגמרי ,כאילו מההרגשה שלי ולא יצא לי בתקופה האחרונה לשאול בקשר לטכניקה
התחלתי מקבילים מחוסר ברירה ,יש לי קצינים נבלים מסתברלפני הלינארית הייתי על הפנים בבנץ', היה לי כשל פעמיים עם 80 קילו פעם אחת בגלל תזונה וטכניקה ופעם אחת בגלל שיצאתי מכיווץ בחזרה הרביעית ואז לא הצלחתי להעלות את החמישית. בחודש ריסט נתתי דגש על הטכניקה ובימי חמישי אני עושה מקבילים עם משקל וזה מאפשר לבנץ' להתקדם בצורה מאוד מאוד יפה, ביום חמישי היה לי 85 לשלישייה שעלה די בקלות אפילו שלדעתי הכיווץ שכמות לא היה מושלם באותו סט ומחר יש לי 85 לחמישייה שאמור לעלות בלי בעייה. לדעתי תנסי גם לראות מה מצב הטכניקה ולשלב מקבילים על משקל גוף או מקבילים עם משקל במידה ואת מצליחה וזה יעזור לך לבנץ'.
סקוואט קליל 4x4
55 קג
בנץ' 5x5
42.5 קג ,קליל כזה
לא ממש נחתי בין הסטים כי היה לי חשק להמשיך עוד ועוד אבל בסט של הסט החמישי הייתי צריכה לחכות טיפה יותר זמן בגלל שזוקפי השמאלי הרגיש לי תפוס
מתח
1x4
1x5
אני ממש מבסוטה שהשתפרתי בזכות התוכנית הזאת, באמת רציתי לראות אם אני מתקדמת ומסתבר שכן ,אני אמשיך אותה בתקווה שלא תפריע לי
מקבילים
1x4
1x2
לא עשיתי כל כך מקבילים במכון ויותר בביהס, חבורת הנבלים הזאת הורידה את המתח שהיה שם איזה 50 שנה 🤬🤬🤬
בטן 2x20
וסתם אין לי איפה לפרוק ,קיבלנו השנה מורה חדש לחשמל שבאמת מלמד כמו שצריך ויש שמועות שיש מצב שהוא עוזב עקב סיבות בריאותיות 😭
כלכך לא הוגן המורה הזה ממש ביישן ומופנם ובמקביל ממש סובלני לכיתה שלי(היא מאוד בעייתית) ואני עצבנית על זה וגם עצובה 🙁
אני רואה שהבנץ' הולך לך טוב, כל הכבוד. בינתיים די ניצלתי מבנץ' נפח כי אני דוחה את הטקסס לכמה שיותר מאוחר אבל שזה יגיע אני הולך לסבול מהסקוואט/בנץ' נפח, אלא אם כן יקרה נס ואני אגלה שאני טוב יותר בנפח מאשר בעצימות.
למה בעצם לעשות 5x5 כשאפשר טקסס?אני רואה שהבנץ' הולך לך טוב, כל הכבוד. בינתיים די ניצלתי מבנץ' נפח כי אני דוחה את הטקסס לכמה שיותר מאוחר אבל שזה יגיע אני הולך לסבול מהסקוואט/בנץ' נפח, אלא אם כן יקרה נס ואני אגלה שאני טוב יותר בנפח מאשר בעצימות.
כדי לשמור את הטקסס לשלב מאוחר יותר.למה בעצם לעשות 5x5 כשאפשר טקסס?
Jump squat position 3x8
30 קג
מתח -עם עזר
1x5
1x10
1x8
1x8
1x10
Back extision (?)
2x20
אם את יכולה לעשות טקסס ויכולה לאכול כמו שצריך ולישון כמו שצריך, הטקסס עדיפה לדעתי פי כמה.למה בעצם לעשות 5x5 כשאפשר טקסס?
תתחיל עם הרגילה לדעתי.אגב לדעתך כדאי לי לתכנן את הטקסס הרגילה או אחת הגרסאות של אליהו? הדדליפט נפח ללא נשמע קשה אבל מאוד מועיל.
חחחח לא נורא , חוץ מזה הוא אחלה גבררואים שהיה לך אימון קליל אתמול.
ועוד פעם האיש הזה שהתאמן מצד ימין שלך היה אתמול. פעם הוא העיר לי על טכניקה בbent over row והדגים לי pendlay row עם גב עגול.
מסכימה עם זה , למרות שלא נראה לי שאמשיך עם הטקסס בגלל שזה מעמיס עליי מבחינה נפשית ורגשית (כשאין לי מצב רוח אני בקושי אוכלת)אם את יכולה לעשות טקסס ויכולה לאכול כמו שצריך ולישון כמו שצריך, הטקסס עדיפה לדעתי פי כמה.
מעולה, קטן עלייך. 😃להגיע לפחות ל50 קג בנץ'
מאימון התאוששות מיום שלישי
סקוואט קליל 3x3
פרס 3x3
PR של 30 קג
גב 2x15
טרייספס 3x10
תפוס לי עדיין מיום שלישי+צוואר תפוס בזכות התנוחת שינה על הספסל ברחוב אבל חוץ מזה הכול פנטסטי