אבל זה היה שקוף שהוא ישחק מלוכלך כמו Freiza וCoolerלעולם לא ! 🤬🤬
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל זה היה שקוף שהוא ישחק מלוכלך כמו Freiza וCoolerלעולם לא ! 🤬🤬
באמת?? איזה מוט הוא הביא? יש בו יותר מקום לשים פלטות או שזה פחות או יותר אותו אורך כמו מוט רגילהנחמה שדודי הביא מוט לסקוואט, אבל הוא שוקל 22 קילו אז הרכבת משקלים דורשת מעט אילתור
לא שמתי לב אם הוא ארוך יותר אני אראה מחר כשיש לי אימוןבאמת?? איזה מוט הוא הביא? יש בו יותר מקום לשים פלטות או שזה פחות או יותר אותו אורך כמו מוט רגיל
תשמע הוא בא מיקום שונה , השאיפה הייתה שפרוסט יהיה טובאבל זה היה שקוף שהוא ישחק מלוכלך כמו Freiza וCooler
יקום 6 סתם ילדים חחחחחחתשמע הוא בא מיקום שונה , השאיפה הייתה שפרוסט יהיה טוב
מה שאחלה שהסאיינים ביקום 6 כן 🤩
יקום 6 סתם ילדים חחחחחח
נמאס שבפייסבוק כולם חופרים שהרגע הכי עצוב בילדות זה מהסרט הראשון של פוקימון שחשבו שאש מת מה הם טמבלים?
נשבע שהרגע הכי עצוב בילדות זה זה
סקוואט 5X5 - מתכונת לינארית
65 ק''ג , היה לי האמת די קליל ולפי הסרטון נראה שיצא לי באט וינק מטורף
(יש סרטון , אעלה בהמשך)
בנץ' 5X5 - מתכונת לינארית
45 ק''ג , מתחיל להרגיש כבר כמו חימום
או שאני פשוט הוזה
(יש סרטון)
דדליפט 1X3
תכננתי על 85 ק''ג ורק לקראת החימום של 90% שמתי לב שזה חימום ל80
ניסיתי בכל זאת
(יש סרטון)
*אגב בסרטון נראה שהיה קליל , כנראה שפשוט הייתי כבר תשושה
מקבילים - עם עזר
1X3
1X8
1X6
1X6
1X8
קל כמו הPecking Order!
מוט קצר יותר, וחלוד.באמת?? איזה מוט הוא הביא? יש בו יותר מקום לשים פלטות או שזה פחות או יותר אותו אורך כמו מוט רגיל
כן טכנית הוא אמור להיות הכי חזק ביקום אם שנרון אומר לו Oh It's you my master, חבל שבגרסת המקור הוא סתם גרוע חוץ ממתי שגוקו היה ילד והוא עשה עליו פוזותלפי דעתי הגרסא הזאת של הפופו צריכה להיות בסדרה המקורית
לא שאלת את דעתי אף אגיב בכך זאת.
איזה קטע שלא הייתי פה 3 חודשים ואנשים עדיין זוכרים אותי ואפילו מפנים לי שאלות. גורם לי להרגיש טוב עם עצמי שלא שרפתי פה זמן לחינם בכל התקופה שהייתי פה 😃לא שאלת את דעתי אף אגיב בכך זאת.
תנסי בסקווט שלא לצלול כך כך למטה זה סתם מתכון לפציעות ובמשקלים כבדים יהיה לך קשה לבלום את עצמך כמו שצריך.
יא אח, יצא לי כמה פעמים לחשוב מתי אתה חוזראיזה קטע שלא הייתי פה 3 חודשים ואנשים עדיין זוכרים אותי ואפילו מפנים לי שאלות. גורם לי להרגיש טוב עם עצמי שלא שרפתי פה זמן לחינם בכל התקופה שהייתי פה 😃
פופו הכי גבר , רק חבל שהוא אנס פוטנציאליכן טכנית הוא אמור להיות הכי חזק ביקום אם שנרון אומר לו Oh It's you my master, חבל שבגרסת המקור הוא סתם גרוע חוץ ממתי שגוקו היה ילד והוא עשה עליו פוזות
ולמה את צונחת למטה בסקוואט, אפילו שזה נראה קליל לא עדיף להקפיד על ירידה איטית?
כל ביקורת היא בונה ✌️לא שאלת את דעתי אף אגיב בכך זאת.
תנסי בסקווט שלא לצלול כך כך למטה זה סתם מתכון לפציעות ובמשקלים כבדים יהיה לך קשה לבלום את עצמך כמו שצריך.
אל תדאג , לא שוכחים את מאסטר באט-ווינק!היי 😃
בדיוק אתמול חזרתי. הסקוואט נראה בסדר מבחינת הבאט ווינק. האיטי מאט את מהירות הירידה כי זה נראה כמו קריסה. ירידה איטית ומבוקרת תגרום לסקוואט שלך להראות מעולה לדעתי!
אגב פרק אחרון בדראגון בול היה אדיר!!
איזה קטע שלא הייתי פה 3 חודשים ואנשים עדיין זוכרים אותי ואפילו מפנים לי שאלות. גורם לי להרגיש טוב עם עצמי שלא שרפתי פה זמן לחינם בכל התקופה שהייתי פה 😃
אני שמח שלא ציפיתי לזה כי ההפתעה העלתה לי מאוד את ההתלהבות 😃פופו הכי גבר , רק חבל שהוא אנס פוטנציאלי
בקצרה? לא הייתי מכווצת ובראש חשבתי רק לסיים את הסט
כל ביקורת היא בונה ✌️
וכן אני אשתדל , נגרם בעיקר מלחץ בית
אל תדאג , לא שוכחים את מאסטר באט-ווינק!
נ.ב: ידעתי שגוקו ישתמש בקאיוקן , אין זה היה צפוי
היה גם ראיון עם טוריאמה ורמז שפוטור טראנקס יחזוראני שמח שלא ציפיתי לזה כי ההפתעה העלתה לי מאוד את ההתלהבות 😃
יששששהיה גם ראיון עם טוריאמה ורמז שפוטור טראנקס יחזור
אחרי שהוא הפך את גוהאן מBADASS לPUSSY קצת איבדתי אמונה ביכולת שלו למחזר דמויות לא ראשיות. נקווה שהוא יגרום לי להתחרט על זה 😃היה גם ראיון עם טוריאמה ורמז שפוטור טראנקס יחזור