- פותח/ת השרשור
אחת מהתאוריות שהדבר הראשון עלה לי שזה בעצם שד שלקח לגוקו את הגוףעם כל ההנפצות של סופר על יקומים מקבילים אני לא אתפלא אם הוא קשור לזה, או שזה מישהו עם צורה של גוקו שהוא לא באמת סאייני.
תשימי לב שהוא קרא לטראנקס saiyan
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחת מהתאוריות שהדבר הראשון עלה לי שזה בעצם שד שלקח לגוקו את הגוףעם כל ההנפצות של סופר על יקומים מקבילים אני לא אתפלא אם הוא קשור לזה, או שזה מישהו עם צורה של גוקו שהוא לא באמת סאייני.
תשימי לב שהוא קרא לטראנקס saiyan
ויש את כל הסרטונים שמושפעים מהמשחקים האלה שאומרים שגוקו בלאק קשור לdemigraאחת מהתאוריות שהדבר הראשון עלה לי שזה בעצם שד שלקח לגוקו את הגוף
תשמע העלילה של זינוברס קטלנית,אבל יותר חשבתי שהדמות שדומה לסופריים קאי היא דמות נרדפת לדמיגרהויש את כל הסרטונים שמושפעים מהמשחקים האלה שאומרים שגוקו בלאק קשור לdemigra
Bench press 1x5 45 kg
Pull ups 1x3
1x5
1x3
1x3
1x7
1x3
התחלשתי קצת
Deadlift 3x5 55 kg
ראיתי באיזשהוא שלב כוכבים
נ.ב. עדכון 100!תודה לכולם על הלוג חסר תועלת שלי ונמצאים לצידי ועוזרים לי כשצריך
אין עליכם <3 <3
חוזרים לטקסס
סקוואט 5x5 -55 kg
בנץ' 5x5- 40.5 kg
Back extension 3x25
רציתי למות אחרי כל סט כזה
pull up 1x7MAX
קצת ביאס אותי שלא הצלחתי 8 חזרות, אבל משתפרים
סקוואט 3x3 45 kg
דדליפט 3x3 75 kg
handstand 3XMAX
1x14sec
1x20sec
1x15sec
סקוואט 1x5 65 kg
בנץ' 1x5 47.5 kg
עלה קל ,חזרה אחרונה עלתה נתקעה באמצע לשנייה-שתיים וסיימתי את החזרה.
לא אשקר ,זה הלחיץ אותי
בטן 3x20
מתח 1x6
בדקתי כמה אני יכולה בלי להתאמץ ,הרגשתי גאווה
Handstand 3xMax
במכון עצמו לא הלך לי כל כך בשיא הכנות ,אני רגילה לעבוד על זה בבית אז במכון זה היה:
1x11sec
1x7sec
1x4sec-פשוט נפלתי לצד
בבית:
1x25sec
1x23sec
1x17sec
במכון עצמו לא הלך לי כל כך בשיא הכנות ,אני רגילה לעבוד על זה בבית אז במכון זה היה:
1x11sec
1x7sec
1x4sec-פשוט נפלתי לצד
בבית:
1x25sec
1x23sec
1x17sec
נקווה ל50 קג שבוע הבא, שכחתי גם לכתוב עד כמה היה קשה למצוא ספוטר 😅יפההה
כן שמתי לב לזה, אני מניחה שזה עניין יותר פסיכולוגי שבבית אני יותר מצליחה מאשר במכון אבל זה לא קריטי.תעבדי על זה רק בבית אם זה יותר נוח לך, ההבדל בין הביצועים משמעותי.
וכל הכבוד!
סקוואט 5x5 60 kg
החזרות הרבה יותר קלות ממה שהיה בחיטוב ,אבל לא קלות מדי.
תמיד בחזרות האחרונות אני מרגישה את הכובד,יש לי הרגל רע לחכות בין החזרה השלישית והרביעית ואני אצטרך לעבוד על זה.
בנץ' 5x5 43 kg
לא קשה בכלל ,אבל יש קאץ'.
בסט הראשון לא שמתי לב לקקה הזה של הכלוב ונדפקתי בזה באמצע חזרה (בצד הימני של המוט) ופשוט הרגשתי את כל הרעידה הזאת בצד ימין. היה לי כאב מוזר כזה בכתף ונתתי מסאז' עם מקל מטאטא באיזור ועבר ,אבל הציק לי ששמעתי קליקים מאיזור בשאר הסטים.
נקווה שהכתף אינה ניזוקה וגם אוכל לעשות את ה50קג:s49:
מתח 3x5+בתוספת של 2.5 ק"ג PR
היה נחמד ,בחזרות האחרונות נאבקתי ובייחוד בחזרה החמישית של הסט השלישי. הרגשתי כאילו נתלה עליי פיל באותו רגע.
הרגל רע שצריך לתקן: אני תלויה בין חזרה לחזרה ופשוט יוצא מצב שאני סוג של מחכה.
בנוסף הסוגר של הקקה הזה נשבר אז הייתי צריכה לקשור כמו ילדה קטנה שקושרת נעליים.
הערה באופן כללי להתנהלות המכון:
היה ממש נחמד ושקט עד שדורן בא, גם אם אומרים לו באופן ישיר "תעזוב אותי,אל תפנה אליי בכלל" הוא חוזר אחרי כמה דקות 🤬
😳גם אם אומרים לו באופן ישיר "תעזוב אותי,אל תפנה אליי בכלל" הוא חוזר אחרי כמה דקות 🤬
רק מי שמתאמן שם יכול להבין את התסכול שלי 😭😳
וואו יש לו בעיות.
ובנימה חיובית יותר, כל הכבוד על הPR במתח!
והוא זרק לי הערה שדי גובלת בהטרדה מינית, אני לא יודעת אם זה מכוון או לא. מה שכן ,לא הרגשתי בנוח איתה.
הוא נראה לי בגיל של אבא שלי,אולי אני מגזימה אבל לא יודעת חחחבן כמה היצור?
חשבת (אם לא עשית את זה כמובן) לדבר איתו ולהדגיש שהוא גורם לך להרגיש לא בנוח? אני מתכוון מעבר ללהגיד לו ללכת, ממש להגיד לו שהוא מטריד.
אם זה לא עוזר, אני מאמין שאם תבקשי מדודי לדבר איתו (לא שאני מכיר את דודי, פשוט עושה רושם שהוא בנאדם נחמד ורציני) הוא יוכל לעזור לך.
וואלה?והוא זרק לי הערה שדי גובלת בהטרדה מינית, אני לא יודעת אם זה מכוון או לא. מה שכן ,לא הרגשתי בנוח איתה.
34 בערךבן כמה היצור?
בשישי אמרתי לדודי להתראות ודורן הזה עמד עם הצד אליי אז מתוך נימוס נתתי לו צ'אפכה על השכמה בשביל להגיד ביי והוא קפץ כמו ילדה קטנה.. אז הוא אמר לי "זאת הטרדה מינית ככה לגעת בי" (יענו בצחוק), חחח דודי פשוט אמר לו דורן סתום תפה (בלי חיוך) והוא מיד שתק.אני מאמין שאם תבקשי מדודי לדבר איתו
הוא פדופיל גיי כזה ,לא ממש מבינה מה הוא בדיוק. אגב הגעתי למסקנה הזאת לא לבדי ,אני זוכרת יום אחד איציק,אורי ודודי\שימי והם דיברו עליו אז איציק יצא בהצהרה "אין לי בעיה איתו אבל ביום שאראה אותו מסתובב בגן של הילדים שלי ,אני שובר אותו"וואלה?
תמיד חשבתי שהוא גיי.
34 בערך
בשישי אמרתי לדודי להתראות ודורן הזה עמד עם הצד אליי אז מתוך נימוס נתתי לו צ'אפכה על השכמה בשביל להגיד ביי והוא קפץ כמו ילדה קטנה.. אז הוא אמר לי "זאת הטרדה מינית ככה לגעת בי" (יענו בצחוק), חחח דודי פשוט אמר לו דורן סתום תפה (בלי חיוך) והוא מיד שתק.
כמה צחקתי