הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
עם כל ההנפצות של סופר על יקומים מקבילים אני לא אתפלא אם הוא קשור לזה, או שזה מישהו עם צורה של גוקו שהוא לא באמת סאייני.
תשימי לב שהוא קרא לטראנקס saiyan
אחת מהתאוריות שהדבר הראשון עלה לי שזה בעצם שד שלקח לגוקו את הגוף

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 15/06/16

Bench press 1x5 45 kg

Pull ups 1x3
1x5
1x3
1x3
1x7
1x3
התחלשתי קצת

Deadlift 3x5 55 kg
ראיתי באיזשהוא שלב כוכבים

נ.ב. עדכון 100!תודה לכולם על הלוג חסר תועלת שלי ונמצאים לצידי ועוזרים לי כשצריך
אין עליכם <3 <3

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/07/16

סקוואט 1x5 65 kg

בנץ' 1x5 47.5 kg
עלה קל ,חזרה אחרונה עלתה נתקעה באמצע לשנייה-שתיים וסיימתי את החזרה.
לא אשקר ,זה הלחיץ אותי

בטן 3x20

מתח 1x6
בדקתי כמה אני יכולה בלי להתאמץ ,הרגשתי גאווה

Handstand 3xMax

במכון עצמו לא הלך לי כל כך בשיא הכנות ,אני רגילה לעבוד על זה בבית אז במכון זה היה:
1x11sec
1x7sec
1x4sec-פשוט נפלתי לצד

בבית:
1x25sec
1x23sec
1x17sec

קרא את שאר עדכון הלוג...

במכון עצמו לא הלך לי כל כך בשיא הכנות ,אני רגילה לעבוד על זה בבית אז במכון זה היה:
1x11sec
1x7sec
1x4sec-פשוט נפלתי לצד

בבית:
1x25sec
1x23sec
1x17sec

תעבדי על זה רק בבית אם זה יותר נוח לך, ההבדל בין הביצועים משמעותי.

וכל הכבוד!

נקווה ל50 קג שבוע הבא, שכחתי גם לכתוב עד כמה היה קשה למצוא ספוטר 😅
תעבדי על זה רק בבית אם זה יותר נוח לך, ההבדל בין הביצועים משמעותי.

וכל הכבוד!
כן שמתי לב לזה, אני מניחה שזה עניין יותר פסיכולוגי שבבית אני יותר מצליחה מאשר במכון אבל זה לא קריטי.
ותודה 😁

עדכון לוג: 24/07/16

סקוואט 5x5 60 kg
החזרות הרבה יותר קלות ממה שהיה בחיטוב ,אבל לא קלות מדי.
תמיד בחזרות האחרונות אני מרגישה את הכובד,יש לי הרגל רע לחכות בין החזרה השלישית והרביעית ואני אצטרך לעבוד על זה.

בנץ' 5x5 43 kg
לא קשה בכלל ,אבל יש קאץ'.
בסט הראשון לא שמתי לב לקקה הזה של הכלוב ונדפקתי בזה באמצע חזרה (בצד הימני של המוט) ופשוט הרגשתי את כל הרעידה הזאת בצד ימין. היה לי כאב מוזר כזה בכתף ונתתי מסאז' עם מקל מטאטא באיזור ועבר ,אבל הציק לי ששמעתי קליקים מאיזור בשאר הסטים.
נקווה שהכתף אינה ניזוקה וגם אוכל לעשות את ה50קג:s49:

מתח 3x5+בתוספת של 2.5 ק"ג PR

היה נחמד ,בחזרות האחרונות נאבקתי ובייחוד בחזרה החמישית של הסט השלישי. הרגשתי כאילו נתלה עליי פיל באותו רגע.
הרגל רע שצריך לתקן: אני תלויה בין חזרה לחזרה ופשוט יוצא מצב שאני סוג של מחכה.
בנוסף הסוגר של הקקה הזה נשבר אז הייתי צריכה לקשור כמו ילדה קטנה שקושרת נעליים.

הערה באופן כללי להתנהלות המכון:
היה ממש נחמד ושקט עד שדורן בא, גם אם אומרים לו באופן ישיר "תעזוב אותי,אל תפנה אליי בכלל" הוא חוזר אחרי כמה דקות 🤬

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם אם אומרים לו באופן ישיר "תעזוב אותי,אל תפנה אליי בכלל" הוא חוזר אחרי כמה דקות 🤬
😳
וואו יש לו בעיות.

ובנימה חיובית יותר, כל הכבוד על הPR במתח!

מה היה הפעם? נבו אמר משהו לגביי מקל מטאטא..
זה מקרה שקרה לנבו ביום שישי שמישהו התחמם עם מקל מטאטא ודורן העיר לו שזה מפריע כי זה ליד המוטות @Nemesis , תתקן אותי אם אני טועה.

והוא זרק לי הערה שדי גובלת בהטרדה מינית, אני לא יודעת אם זה מכוון או לא. מה שכן ,לא הרגשתי בנוח איתה.

והוא זרק לי הערה שדי גובלת בהטרדה מינית, אני לא יודעת אם זה מכוון או לא. מה שכן ,לא הרגשתי בנוח איתה.

בן כמה היצור?
חשבת (אם לא עשית את זה כמובן) לדבר איתו ולהדגיש שהוא גורם לך להרגיש לא בנוח? אני מתכוון מעבר ללהגיד לו ללכת, ממש להגיד לו שהוא מטריד.
אם זה לא עוזר, אני מאמין שאם תבקשי מדודי לדבר איתו (לא שאני מכיר את דודי, פשוט עושה רושם שהוא בנאדם נחמד ורציני) הוא יוכל לעזור לך.

בן כמה היצור?
חשבת (אם לא עשית את זה כמובן) לדבר איתו ולהדגיש שהוא גורם לך להרגיש לא בנוח? אני מתכוון מעבר ללהגיד לו ללכת, ממש להגיד לו שהוא מטריד.
אם זה לא עוזר, אני מאמין שאם תבקשי מדודי לדבר איתו (לא שאני מכיר את דודי, פשוט עושה רושם שהוא בנאדם נחמד ורציני) הוא יוכל לעזור לך.
הוא נראה לי בגיל של אבא שלי,אולי אני מגזימה אבל לא יודעת חחח
ולא נראה לי שדודי יכול לעשות משהו מעבר חוץ מלהרחיק אותו ,כי טיפוסים כאלו צריך אנשים שבאמת "תוקפים".
היה כזה מאמן אצלנו שידע "לתקוף" וזה היה נדיר שראיתי את דורן במכון עד שהמאמן שעזב לארה"ב, מאז אני רואה אותו יותר מדי.

וואלה?
תמיד חשבתי שהוא גיי.

בן כמה היצור?
34 בערך

אני מאמין שאם תבקשי מדודי לדבר איתו
בשישי אמרתי לדודי להתראות ודורן הזה עמד עם הצד אליי אז מתוך נימוס נתתי לו צ'אפכה על השכמה בשביל להגיד ביי והוא קפץ כמו ילדה קטנה.. אז הוא אמר לי "זאת הטרדה מינית ככה לגעת בי" (יענו בצחוק), חחח דודי פשוט אמר לו דורן סתום תפה (בלי חיוך) והוא מיד שתק.
כמה צחקתי

איזה כיף שהוא לא בא בשעות הערב, זה מה אנשים שצריך לדפוק להם מוט בראש.
אני חייב לבוא לו באמצע סט של 26 קילו בנץ' או אלוהים יודע בכמה הוא נאבק ולזרוק עליו חתיכות של חזה עוף, הוא טבעוני הוא יהיה בהלם

וואלה?
תמיד חשבתי שהוא גיי.

34 בערך

בשישי אמרתי לדודי להתראות ודורן הזה עמד עם הצד אליי אז מתוך נימוס נתתי לו צ'אפכה על השכמה בשביל להגיד ביי והוא קפץ כמו ילדה קטנה.. אז הוא אמר לי "זאת הטרדה מינית ככה לגעת בי" (יענו בצחוק), חחח דודי פשוט אמר לו דורן סתום תפה (בלי חיוך) והוא מיד שתק.
כמה צחקתי
הוא פדופיל גיי כזה ,לא ממש מבינה מה הוא בדיוק. אגב הגעתי למסקנה הזאת לא לבדי ,אני זוכרת יום אחד איציק,אורי ודודי\שימי והם דיברו עליו אז איציק יצא בהצהרה "אין לי בעיה איתו אבל ביום שאראה אותו מסתובב בגן של הילדים שלי ,אני שובר אותו"
ונראה שדודי כן מצליח להשתלט עליו פחות או יותר חחחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית