כןהאם בא''ח גולני?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןהאם בא''ח גולני?
אימון מאתמול
רציתי לבדוק אם יעלה לי 105 בדדליפט, בפועל לא ציפיתי שיגרד לי בכלל מהרצפה.
השקילה שלי באותו בוקר הייתה 60.4 קג ,לא ידעתי איך הגעתי לרמה כזאת של חוסר תיאבון שמ63 נפלתי ל60..
בכל מקרה עלה יפה דווקא,בדיוק באו קבוצה ענקית של אנשים אז קצת התביישתי להרים את המשקל כי זה במרכז המקום ובפאוור האוס תמיד הייתי בצד כזה אבל אזרתי אומץ והרמתי את המשקל(עם קצת חשש)
וזהו בעצם,במקום 2500 קלוריות אני מגרדת את ה1500 קלוריות שזה נחשב לגירעון קליל של 150-200 קלוריות- שזה לא כ''כ קריטי לפי דעתי, אבל כן יש ימים שאני בגירעון של כמעט 600-700
קליל יכול להיות..יצא לי לצלם את ה90 קג בסקוואט ונראה כאילו שאני מרימה אוויר,יכול להיות פסיכולוגי אבל לא יודעת..דווקא קליל מאוד....
זאת החגורה החדשה ?
10 סטים ל365 חזרות בזווית 120 בייספס בכלוביש לך גם זרועות מאוד דומיננטיות, כמה תרגילים לשריר עחי ?
וואלה נראית טוב, ממי ? משוהם ?
עובדים על היציבה עחילא יודע אפילו איך לקרוא לתרגיל הזה אבל ראיתי כמה חבר'ה עושה בייספס עם כבל בירידה לסקוואט - הדבר הכי מצחיק שראיתי, פשוט יורדים לסקוואט, נשארים בתנוחה הזאת ועובדים על הבייספס. את זה את לא עושה עחי ?
חגורה מצוינת,למרות שאני עדיין מתקשה בסט עצמו בגלל שנהיית לי תחושת בחילה חריפה ואני נמנעת מלשים לרוב חגורותנראית אחלה חגורה, מאוד מסיבית, תיהני ממנה. כמה עלתה ? יש אחריות כלשהי ? משלוח ?
עובדים על היציבה עחי
ועכשיו ברצינות,אני לא מבינה מה הקטע עם הכבלים חוץ מלחנוק איתו מישהו,זה תופס מקום בשטח המכון והיה אפשר במקום לשים משהו שבאמת יעיל וחיוני ,כמו עוד כלוב
חגורה מצוינת,למרות שאני עדיין מתקשה בסט עצמו בגלל שנהיית לי תחושת בחילה חריפה ואני נמנעת מלשים לרוב חגורות
ועלתה האמת גרושים,לא בא לי להגיד כמה בדיוק כי זה עלה לי משכורת (עובדת רק ימי שישי ומרוויחה גרושים כרגע) ולפי מה שזכור לי יש אחריות אם זה לעשות חורים,תפרים וכדומה.. ונראה לי יש משלוחים לכל הארץ אבל את זה צריך לברר אצלו כי זה לא הוגן כל כך שאני מדברת בשמו
כאילו שהגיוון הזה באמת נותן משהו אוי..לתת גיוון של תרגילים וגם למנוע פקק על מכשירים אז נותנים יותר אופציות לתרגילים שעובדים על אותם שרירים.
אישית הייתי מעדיף שיעשו משהו בסגנון כמו אצל מייק ב-iron core שיש שם כמה כלובים פתוחים לאורך הקיר.
אני לא משתמש בחגורה בדדליפט מהסיבה שזה פשוט לא נוח לי. ניסיתי לשים אותה כמה פעמים והייתי ממקם אותה יותר גבוה והיא פשוט לחצה לי על הצלעות.
כאילו שהגיוון הזה באמת נותן משהו אוי..
ואצלי הבעיה זה פשוט תחושת הבחילה,בעיקר בדדליפט. בסקוואט פחות מורגש לי משום סיבה
וכמובן לאכול טונה במלתחות כי עחייי גיינזזזנותן לעבוד על השריר ב-120 מעלות ולא ב-180 כמו שעשינו עד עכשיו, צריך לבלבל ת'שריר עחי.
וכמובן לאכול טונה במלתחות כי עחייי גיינזזז
למזלי שאני אישה אז אני לא מרבה להיתקל בשטויות כאלה, מה שכן יש אצלי יותר מדי ליצנים שגורמים לי לתהות איך לנשים לפני 100 שנים לא היו זכויות ולליצנים כאלה כן,רק אומרת.כמה פעמים זה כבר קרה לי במלתחות של המכון שלי ג'יזס... כל פעם שעברתי על פני בנאדם כזה כמעט התפוצצתי לו מצחוק בפנים
עדכון אחרון לפני פולין (טסה פאקינג הלילה!!!)
פאוז סקוואט 55x10 sec
בייספס 3x10
מצד אחד לא מאמינה שליל הטיסה הגיעה, מרגיש לי כאילו רק אתמול באתי להכנה הראשונה לקראת הנסיעה.
בייחוד אחרי סטרס של כל השבוע אז סוף סוף להתנתק קצת מהכול, הקטע השלילי שנהייתי יום לפני חולה, איבדתי את הקול ואני נשמעת כמו ילד בר מצווה שמתחלף לו הקול
מצד שני אני קצת אדישה בנושא לא יודעת למה,אולי עדיין לא עיכלתי
עדכון קצת לא קשור לתחום האימונים
חזרתי לארץ לאחר שבוע ימים בפולין וחייבת לציין שתפיסת העולם שלי השתנתה ב360 מעלות.
אם זה המראות המזוויעים ובו היינו במפעלי מוות,אם זה המספר הבלתי נתפס של הנרצחים,המעשים שהיו בהם ואיך שלקחו מהם את הזכות לחיים בתקופה המודרנית- אחרי תקופת "עידן הנאורות"
לא נתפס,באמת שלא נתפס.
למדתי להעריך ועד כמה חשוב להגיד את זה לאנשים,אפילו שמן הצד זה נראה "מאבד את הערך"
כי לכי תידעי מה יהיה מחר,העולם הזה מלא בהפתעות.
עליתי על מדים במחנה השמדה מיידנק,עם הכומתה שעל ראשי,עם כותפות אדומות של ביה"ס הטכני ותג יחידה שכתוב עליו "ישראל - Israel" ומגן דוד עליו כשאני מחזיקה את דגל ישראל.
ואם זה בצעידות לכניסה של מחנה אושוויץ-בירקנאו, כמה אנשים צילמו אותנו וזה לא היה נתפס.
ההרגשה שלי הייתה מעל ומעבר,במקום שיהודים חפי מפשע שלקחו מהם את הזהות צעדו למותם לחניקה בגזים ושריפתם. אנחנו צעדנו לחיים עם זהות ציונית-יהודית עם בגדים שמשייכים אותנו לגוף החזק ביותר בישראל שנועד להגנת האזרחים.
המסע הזה היה שווה כל שקל,כל אגורה,מאנשים זרים במשלחת זכיתי להכיר במשפחה.תחושת הגאווה שלי אף פעם לא הייתה חזקה יותר -וגרמה לי להבין, שלנו אין ארץ אחרת.
המתחם סוף סוף נפתח 😃
סקוואט 72 קג 3×max
1×1
1×3
1×1
בדקתי עד כמה אני יכולה והרגיש לי כבד ובצדק,התזונה שלי נפגעה בהתאם
מתח 3×5
בייספס 10×3
המתחם ממש נחמד,גדול יותר מהקודם (לא בהרבה לפי דעתי) ונטו משקל חופשי, יש עכשיו במות כאלה של עץ שניתן לדדלפט איתם,בגלל שעשיתי סקוואט לא יודעת עד כמה משפיע כמו בדדליפט אבל הרגשתי את ההבדל.
הכלובים חדשים שזה חיסרון לפי דעתי, עשיתי מתח וממש מחליק לי המוט וזה היה קצת מעצבן. שמו מוזיקה וזה הרגיש לי לשנייה כמו במועדון, לפחות מוזיקה נורמלית
עוד לא יצא לי להתאמן במתחם החדש, רק בערב ייצא לי אבל דודי אמר שיש 20 צמודי קיר במקום החדש.לא היה לך סקוואט גבוה יותר ?
למתח את יכולה להיעזר במגנזיום, הכל בסדר. כמה כלובים יש ? כמה במות ?
המשקלים נפלו לי בעקבות המסע לפולין,כנ"ל לתזונה. אני עוד לא חשבתי ממש על איך לשקם את המשקלים כי בשיא הכנות טקסס מאוד מאוס עליי.לא היה לך סקוואט גבוה יותר ?
למתח את יכולה להיעזר במגנזיום, הכל בסדר. כמה כלובים יש ? כמה במות ?