הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
אני יודעת שהמקום השתפר ברמות מאז שהייתי שם, עונה לי על הצרכים הבסיסיים שזה זמינות השעות,יש כלוב שאף אחד אף פעם לא מתקרב לשם ורק בסביבות 5 וחצי-8 יש עומס( שאגב השעות אימון שלי זה 2-4)
המכון שאני כרגע נמצאת בו רחוק לי מהבית, ציוד טעון שיפור, זמן מוגבל בימי ראשון ואני נאלצת כל הזמן להזיז לשני-רביעי-שישי
לפרוטוקול, ימי שני/שישי אני כמעט ואף לא יכולה
לאן את נרשמת?

כמה שאני מקנא בכם,

אני כבר שבוע מנסה לשכנע את הצוות ומנהלת הסניף של ספייס בחולון לקנות באמפר פלייטס כמו שיש אצלכם ולנסות לבדוק אפשרות של המשטח עם הכריות השחורות האלו ולשים שם במקום לפחות באזור של הפאוואר ראק והכלוב, משטח עץ קשיח או כל משטח אחר שיתאים להרמות - ללא הצלחה!

כמה שאני מקנא בכם,

אני כבר שבוע מנסה לשכנע את הצוות ומנהלת הסניף של ספייס בחולון לקנות באמפר פלייטס כמו שיש אצלכם ולנסות לבדוק אפשרות של המשטח עם הכריות השחורות האלו ולשים שם במקום לפחות באזור של הפאוואר ראק והכלוב, משטח עץ קשיח או כל משטח אחר שיתאים להרמות - ללא הצלחה!
כשהייתי שם בתקופה לא היה את זה אז אתה די מחדש לי, אבל כן ככה אמרו לי שנתנו שיפורים פה ושם
דבר ראשון קנאי. 🤣
דבר שני @Kakarot יש שם השפעת בילדינג חמורה.🤡
אני מסוגלת להתמודד עם זה, למרות שעפ"י הנסיון שלי במכון שלי כרגע לרוב לא יציקו ויפריעו לי במהלך אימון.
אני מצליחה להתמודד אפילו עם האלה שמפמפמים ידיים בכלוב, סוד ההצלחה זה לבקש מהם ממש יפה:rolleyes-71:

התכנון שלך לעבור לספייס? כי אם כן אני מכיר מישהי שעובדת שם שהייתה איתי בצבא אולי אפשר לסדר דרכה איזה משהו

שם בתקופה לא היה את זה אז אתה די מחדש לי, אבל כן ככה אמרו לי שנתנו שיפורים פה ושם

הלוואי בסניף שלי שיפורים כאלה.
ניסו למרוח אותי שבסניף הזה הוא סניף קונספט והוא גם מותאם לאוכלוסיית מתאמנים. כאילו כמה מרימים ומניפים יש בקרית אתא.

התכנון שלך לעבור לספייס? כי אם כן אני מכיר מישהי שעובדת שם שהייתה איתי בצבא אולי אפשר לסדר דרכה איזה משהו
אם יש אפשרות אז למה לא? למרות שאני די קצרה בכספים כרגע
הלוואי בסניף שלי שיפורים כאלה.
ניסו למרוח אותי שבסניף הזה הוא סניף קונספט והוא גם מותאם לאוכלוסיית מתאמנים. כאילו כמה מרימים ומניפים יש בקרית אתא.
הדבר היחידי שמניפים זה את הכרס

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש הדרגון בולס״:

עדכון לוג: 03/05/17

סקוואט מוט ריק 3x5

דדליפט-מהירות 50 קג 1x10
1x5
1x3

בנץ' מוט ריק 3x5

בטן בשיפוע - 1×15
1x10 +2.5 תוספת
1x5 + 5 תוספת

אימון קצרצר של אתמול; מתח עם עזר 1x5, 1x10 , 1x10

ועכשיו ,למה החלטתי לעשות דדליפט מהירות במשקל של 50 ובייחוד בחזרות כל כך גבוהות? טוב ששאלתם!
הגעתי לכלוב במכון ונדהמתי לראות שאין שם את המוט ,הסתכלתי לימיני וראיתי בחור עם חולצה ורודה עושה דדליפט 50 לחזרות די גבוהות ומתקשה לקראת הסוף
ואני ידעתי שהוא זה שלקח את המוט.
אני מזהה את המוטות כשזה מגיע לסקוואט.
סבבה, זה דבר אחד לקחת מוט-מקובל
אבל יש לך מוט מטר ממך ,חדש, קצר מדי לכלוב, יכל להשתמש בו אבל לאאאאאא
אז עשיתי דבר פשוט, עשיתי את משקל הילדות שלו ודדלפטתי איתו- וזה בא בטיימינג מושלם בסט הראשון
ברכותיי, הושפלת ע"י ילדה קטנה פי 2 ממך ומרימה אותך פעמיים
יום מקסים וקשוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/05/17

סקוואט 30 3X5
בנץ' 25 3X5

עשיתי את האתגר של האחיזה, לא יודעת עד כמה אתחרט על זה כי אני עדיין נמצאת בשלב שתפוסה מ50 קג דדליפט (קצת תפוסה כי אני 'חלודה', לא ברמה של "וואו! אני תפוסה!")
עשיתי בסביבות ה10 שניות ,הרגיש לי פחות למען האמת
בלי חגורה, בלי מגנזיום+ אימונים לא רציפים בקירוב ל4 חודשים
להגיד שזה טוב?לא יודעת ,הרגשתי שיכלתי יותר
נהנתי גם לעשות בלי הקשר לאתגר, אחרי שאטפס חזרה למשקלים אז אנסה שוב עם אותו משקל מתוך הסקרנות 😃

היה מאוד מציק להתאמן היום, היה קבוצה של וינגייט והסבר על המכשירים
ובגלל שהמכון הוא די קטן (או שאני גדולה מדי?) אז הייתי צריכה לעבור בחוסר נעימות, הייתי צריכה לוותר על בטן עקב חוסר הנוחות במכון

קרא את שאר עדכון הלוג...

הווידאו הזה מהסניף של ספייס בקרית אתא ? אם כן אני כ"כ עצבני עכשיו כשאני רואה את הפלטות האלה חחחחח

ומה קרה ירדת דרסטית ככה במשקלים ?

הווידאו הזה מהסניף של ספייס בקרית אתא ? אם כן אני כ"כ עצבני עכשיו כשאני רואה את הפלטות האלה חחחחח

ומה קרה ירדת דרסטית ככה במשקלים ?
ממש לא חחחחחח
זה מגלי גיל, וגם לא הכי מתלהבת מהפלטות האלו

לא התאמנתי רציף בקירוב ל4 חודשים, כשאני מתכוונת רציף-אז אימון אחד בשבועיים במקרה הטוב.
עקב חוסר זמן בעבודה+לימודים(המכון נמצא במרחק נסיעה של 20 דקות באוטובוס אז חצי מהזמן מתבזבז לי על נסיעות לדוגמא)
התפטרתי מהעבודה, התחילו המבחנים הסופיים אז אני מרשה לעצמי לנצל את הזמן

עדכון לוג: 07/05/17

סקוואט 5×3 40 קג

פרס מוט ריק 8×3
בסט השני בחזרות האחרונות לא עשיתי כמו שצריך כי המוזיקה נכבתה לי בפלאפון, וזה חרפן אותי

דדליפט 5×1 75 קג
השתמשתי במגנזיום והידיים ממש החליקו לי מרוב שהזעתי
אבל בכל זאת סגרתי חמישייה בתקופה חלשה 🤩

תאומים 12×2- זחלתי במדרגות ביציאה

היה לי מבחן בטן היום ועשיתי 50 בדקה, ב5 התחלתי להתנשף ברמה מרתיעה אבל לא יודעת אם כדאי לבדוק את זה או לא
מקסימום אקבל התקף לב ואמות, יהיה צחוקים רצח

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית