MSM אם זכור לי נכון.אפרופו תוסף , אחרי כל המקרה של הפציעה במפרק , ישנו תוסף שיכול לשמור על בריאות המפרקים או שלא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
MSM אם זכור לי נכון.אפרופו תוסף , אחרי כל המקרה של הפציעה במפרק , ישנו תוסף שיכול לשמור על בריאות המפרקים או שלא?
יש תוספים בסגנון כורכומין אבל הם בגדר BROSCIENCE. מה שיעזור בטוח זה תזונה עם ערכים טובים של ויטמינים ומינרליםתודה רבה ! אני אחקור קצת באתר ועוד מאמרים שקשורים לתוסף
אפרופו תוסף , אחרי כל המקרה של הפציעה במפרק , ישנו תוסף שיכול לשמור על בריאות המפרקים או שלא?
אנסה לבדוק את זה ,בתקווה שזה לא ברו סיאנסMSM אם זכור לי נכון.
מעדיפה תוספים שעשו מחקרים מאשר כמה חבר'ה במכון עשו לחיצת גרון ושברו את המפרקתיש תוספים בסגנון כורכומין אבל הם בגדר BROSCIENCE. מה שיעזור בטוח זה תזונה עם ערכים טובים של ויטמינים ומינרלים
הנה המוצר אני נותן 2 קפסולות לכלבה שלי וההליכה שלה השתפרה פלאים והיא פחות צולעת. (היא זקנה.)אנסה לבדוק את זה ,בתקווה שזה לא ברו סיאנס
אצטרך לבדוק בקשר לתוסף הזה , תודה רבה !הנה המוצר אני נותן 2 קפסולות לכלבה שלי וההליכה שלה השתפרה פלאים והיא פחות צולעת. (היא זקנה.)
מאמין שזה עובד מעולה גם על אנשים.
כשהורסים דמות בדרגון בול ,אז הורסים אותה עד הסוף
אבל זה מצחיקכשהורסים דמות בדרגון בול ,אז הורסים אותה עד הסוף
מכל הדברים המצחיקים שיש באינטרנט, דווקא את הסרטון הזה מצאת? 🙁אבל זה מצחיק
זה התאים לנושאמכל הדברים המצחיקים שיש באינטרנט, דווקא את הסרטון הזה מצאת? 🙁
עם זה אני לא מתווכחת!זה התאים לנושא
משקל בוקר : 61.1 ק''ג
אין לי הרגשה טובה שיהיו לי PRים השבוע
כי השינה היה סבירה +- , קמתי בהפסקות בגלל שישנתי תחת מזגן מרכזי.
קיבלתי גם את המע' השעות לי''א ואני לא יודעת איך אני אשמור על תזונה.
ירדו לי דמעות כשראיתי את המערכת , אימון עצימות היום
אעדכן בהמשך 😄
דותן\דורל\WATEVER
אני רוצה להתחיל ללכת בשעות יותר מאוחרות בגללו, די הוא הסיבה שאני צריכה ללכת לפסיכיאטר 😣דותן\דורל\WATEVER
שוב פעם הטריד אותך? 😆
מזל שהוא לא מגיע בשעות שלי כבר. 😅
מזל טוב על ה PR!
את מתכננת להתחרות בדצמבר? אנחנו צריכים כמה שיותר נציגים של המכון בתחרות. אני זה לא מספיק 🙁
התחלתי את התוכנית החדשה של דודי, פשוט שואה.
תציצי בלוג אצלי בהזדמנות, תראי את השחיטה 🤣
חישבתי סינגלים והיא מבוססת על אחוזים..כל שבועיים יש נפח שיורד ועצימות שעולה.אני רוצה להתחיל ללכת בשעות יותר מאוחרות בגללו, די הוא הסיבה שאני צריכה ללכת לפסיכיאטר 😣
לא חשבתי על להתחרות, למרות שיש לי מכר שהיה הולך ופרש והמליץ לי ללכת לתחרויות בטענה שמביא יותר מוטיבציה
ודפדפתי קצת בעדכונים האחרונים אצלך ואין לי מושג איך התוכנית הולכת 😳
כשדודי רוצה לשחוט , הוא שוחט עד הסוף
הזכרת לי שאמרתי לו אתמול שיש לי דלקת קלה בגיד של הבייספס ואם לבינתיים לוותר על לחיצת חזה, הוא אמר לי באופן חד משמעי : אתה לא מוותר על התרגיל.כשדודי רוצה לשחוט , הוא שוחט עד הסוף
יש לי הרגשה שהוא מנסה לקחת אותך לקרוספיט לאט לאט מבלי שתשים לבחישבתי סינגלים והיא מבוססת על אחוזים..כל שבועיים יש נפח שיורד ועצימות שעולה.
אבל חוץ מהנפח כל תרגילי העזר הם אלה ששוחטים.
הפרונט סקוואט לדרופסטים, היי בר סקוואט דרופסטים, דדליפט T&G ומה לא
לא הייתי מתעסקת עם דודי כשזה מגיע ללחיצות וסקוואט 😆הזכרת לי שאמרתי לו אתמול שיש לי דלקת קלה בגיד של הבייספס ואם לבינתיים לוותר על לחיצת חזה, הוא אמר לי באופן חד משמעי : אתה לא מוותר על התרגיל.
משמעת קשה. 🙄