נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
סתם אוהב להתחכם אה? ☝️טוב נו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם אוהב להתחכם אה? ☝️טוב נו.
ברור. אז בשביל מה אני קיים חוץ מלהתחכם, להשפיל ולמרר את חייו של מקס?סתם אוהב להתחכם אה? ☝️
אמר המשתמש שקיבל כוכב זהב..ברור. אז בשביל מה אני קיים חוץ מלהתחכם, להשפיל ולמרר את חייו של מקס?
תפקידך איננו שונה בהרבה משלי 🙄אמר המשתמש שקיבל כוכב זהב..
לאן הגענו.
אתה יודע ש2-3 שליליים ממנהל מחזיר אותך בחודש אחורה מכוכב הזהב? 🙄תפקידך איננו שונה בהרבה משלי 🙄
😍אתה יודע ש2-3 חיוביים ממנהל מביאים אותך בחודש קדימה לעוד כוכב הזהב? 🙄
ואל תהיה כזה אתה יודע שאני עוזר בלי סוף לאנשים פה.
😍
השלם את החסר 😉ברור. אז בשביל מה אני קיים חוץ מלהתחכם, להשפיל ולמרר את חייו של
לראות בעיקר את התקדמות משקל גוף , זה כבר עניין פסיכולוגימדוע את שוקלת את עצמך כל כך הרבה פעמים?
האמת שכן, אבל אם יש לך עוד תרגילים עם המטאטא אני אשמח שתכיר לי אותםבחימום לסקוואט אני אוהב להשתמש עם המקל מטאטא ולעבוד על מוביליטי של הכתף האחורית,
זה מונע אחכ גם כאבים במרפקים.. את משתמשת בזה?
המילה "אירובי" לא מופיעה לי בלקסיקון 😆😆אחרי נפח דדליפט ראשון:
סט אחד: בסדר זה קל
סט שני: עדיין קל
סט שלישי: אני מתחיל להתעייף
סט רביעי: פאקינג אירובי
סט חמישי: סוף סוף
ואושר עוד אומר לי לנוח עד 3 דקות 😵
😆 לא ניסיתם להגיד לו שיעזוב אותכם? או את שיטת הפאקינג ניגן?דרך אגב יום ראשון ראיתי את דורן ברחוב מטייל עם הכלבים שלו והייתי בדרך למכון , ייבשתי אותו אז הוא פשוט הלך אחריי עד שנתתי לו כיף
הרגשתי צמרמורת
חשבתי לשלוח אליו את פאקינג ניגן , אבל הוא קיבל באן ):😆 לא ניסיתם להגיד לו שיעזוב אותכם? או את שיטת הפאקינג ניגן?
אנסה להסביר את שיטת הפאקינג ניגן. אך קודם, אסביר מאיפה הגיע הפאינג ניגן. ניגן תמיד מקלל, פאקינג שיט, פאק יו, פאקינג פאק וכו׳.חשבתי לשלוח אליו את פאקינג ניגן , אבל הוא קיבל באן ):
אני לא טיפוס שיש לו יותר מדי קללות בלקסיקון , אם יש , פשוט לא משתמשת חחחאנסה להסביר את שיטת הפאקינג ניגן. אך קודם, אסביר מאיפה הגיע הפאינג ניגן. ניגן תמיד מקלל, פאקינג שיט, פאק יו, פאקינג פאק וכו׳.
אז ביום אחד מישהו מהמכון בא אליו ואמר וואסאפ פאקינג ניגן. בקיצר, שיטת הפאקינג ניגן היא פשוט לקלל באמצע הסטים ובכללי.
אם דורון יבוא אלייך פעם הבאה פשוט תגידי לו fuck you וזהו
זה פשוט הלקסיקון שלו כולכך נחות שאלו המילים היחידות שהוא מכיר.אנסה להסביר את שיטת הפאקינג ניגן. אך קודם, אסביר מאיפה הגיע הפאינג ניגן. ניגן תמיד מקלל, פאקינג שיט, פאק יו, פאקינג פאק וכו׳.
אז ביום אחד מישהו מהמכון בא אליו ואמר וואסאפ פאקינג ניגן. בקיצר, שיטת הפאקינג ניגן היא פשוט לקלל באמצע הסטים ובכללי.
אם דורון יבוא אלייך פעם הבאה פשוט תגידי לו fuck you וזהו
יש אנשים שמגיע להם איזה קללה 👹אני לא טיפוס שיש לו יותר מדי קללות בלקסיקון , אם יש , פשוט לא משתמשת חחח
לא מאמינה בזה , רק בתנאי שהבן אדם פגע לי בכבוד רק אז , וגם זה אולי חחחחיש אנשים שמגיע להם איזה קללה 👹
חחחחחח אתמול הוא עושה בייספס קורלס ומתחיל לקלל באמצע הסט וכולנו מתחילים לצחוק חחחחזה פשוט הלקסיקון שלו כולכך נחות שאלו המילים היחידות שהוא מכיר.
עומו מתבלבל בין אשכולות.מחר ביהס ילדים הולכים לישון ב 11 😆
פאק ראית את זה? 😲עומו מתבלבל בין אשכולות.
ואני הולך לישון מתי שבא לי כי אני גם ככה הולך לישון סופר מוקדם מחר כי אני צריך להתעורר לבחינה מוקדם ברביעי. (פסיכו ונהנים)
I see everything.פאק ראית את זה?
לא מתכוון להרוג את עצמי יום לפני הבחינה. במיוחד לא עם דד כבד.אין לך מחר אימון?