הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
אחרי נפח דדליפט ראשון:
סט אחד: בסדר זה קל
סט שני: עדיין קל
סט שלישי: אני מתחיל להתעייף
סט רביעי: פאקינג אירובי
סט חמישי: סוף סוף
ואושר עוד אומר לי לנוח עד 3 דקות 😵

מדוע את שוקלת את עצמך כל כך הרבה פעמים?
לראות בעיקר את התקדמות משקל גוף , זה כבר עניין פסיכולוגי
משום סיבה אני מרגישה שאני יותר מתקטנת , כנראה בגלל הלחץ לקראת תחילת שנת הלימודים
בחימום לסקוואט אני אוהב להשתמש עם המקל מטאטא ולעבוד על מוביליטי של הכתף האחורית,
זה מונע אחכ גם כאבים במרפקים.. את משתמשת בזה?
האמת שכן, אבל אם יש לך עוד תרגילים עם המטאטא אני אשמח שתכיר לי אותם
דרך אגב יום ראשון ראיתי את דורן ברחוב מטייל עם הכלבים שלו והייתי בדרך למכון , ייבשתי אותו אז הוא פשוט הלך אחריי עד שנתתי לו כיף
הרגשתי צמרמורת
אחרי נפח דדליפט ראשון:
סט אחד: בסדר זה קל
סט שני: עדיין קל
סט שלישי: אני מתחיל להתעייף
סט רביעי: פאקינג אירובי
סט חמישי: סוף סוף
ואושר עוד אומר לי לנוח עד 3 דקות 😵
המילה "אירובי" לא מופיעה לי בלקסיקון 😆😆

דרך אגב יום ראשון ראיתי את דורן ברחוב מטייל עם הכלבים שלו והייתי בדרך למכון , ייבשתי אותו אז הוא פשוט הלך אחריי עד שנתתי לו כיף
הרגשתי צמרמורת
😆 לא ניסיתם להגיד לו שיעזוב אותכם? או את שיטת הפאקינג ניגן?

חשבתי לשלוח אליו את פאקינג ניגן , אבל הוא קיבל באן ):
אנסה להסביר את שיטת הפאקינג ניגן. אך קודם, אסביר מאיפה הגיע הפאינג ניגן. ניגן תמיד מקלל, פאקינג שיט, פאק יו, פאקינג פאק וכו׳.
אז ביום אחד מישהו מהמכון בא אליו ואמר וואסאפ פאקינג ניגן. בקיצר, שיטת הפאקינג ניגן היא פשוט לקלל באמצע הסטים ובכללי.
אם דורון יבוא אלייך פעם הבאה פשוט תגידי לו fuck you וזהו

אנסה להסביר את שיטת הפאקינג ניגן. אך קודם, אסביר מאיפה הגיע הפאינג ניגן. ניגן תמיד מקלל, פאקינג שיט, פאק יו, פאקינג פאק וכו׳.
אז ביום אחד מישהו מהמכון בא אליו ואמר וואסאפ פאקינג ניגן. בקיצר, שיטת הפאקינג ניגן היא פשוט לקלל באמצע הסטים ובכללי.
אני לא טיפוס שיש לו יותר מדי קללות בלקסיקון , אם יש , פשוט לא משתמשת חחח

זה פשוט הלקסיקון שלו כולכך נחות שאלו המילים היחידות שהוא מכיר.

זה פשוט הלקסיקון שלו כולכך נחות שאלו המילים היחידות שהוא מכיר.
חחחחחח אתמול הוא עושה בייספס קורלס ומתחיל לקלל באמצע הסט וכולנו מתחילים לצחוק חחחח
יום אחד הוא עשה סקוואט משהו כמו שעה וחצי (פאקינג ניגן מתוד.. לך תבין) וחיכינו לו שהוא יסיים כי לי, אילן ואושר היה דדליפט וכל המוטות היו תפוסים ואושר התחיל להתעצבן אז הוא אמר לו שניקח את המוט וכשהוא ישים את הרצועות נחזיר לו. כמובן שהוא התחיל להתווכח ובסוף הלך הביתה
@Kakarot אני סתם צחקתי לגבי כל הקללות, אבל הבן אדם הזה נשמע ממש מעצבן
מחר ביהס ילדים הולכים לישון ב 11 😆

מחר ביהס ילדים הולכים לישון ב 11 😆
עומו מתבלבל בין אשכולות.
ואני הולך לישון מתי שבא לי כי אני גם ככה הולך לישון סופר מוקדם מחר כי אני צריך להתעורר לבחינה מוקדם ברביעי. (פסיכו ונהנים)

עומו מתבלבל בין אשכולות.
ואני הולך לישון מתי שבא לי כי אני גם ככה הולך לישון סופר מוקדם מחר כי אני צריך להתעורר לבחינה מוקדם ברביעי. (פסיכו ונהנים)
פאק ראית את זה? 😲
אין לך מחר אימון?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית