הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
בסדר, מקבל את התרוץ שלך. בכל מקרה אתה בן 16 לא? אז בקרוב תקבל ת"ז ולא יהיו לך בעיות עם זה יותר 😃
תכלס יש לי כבר תעודת זהות אבל עדיין לא היה לי 16. כנראה כשתהיה לי ויזה נטענת אני אזמין יותר מחו״ל

האתר כרגע סגור עקב מעבר להוסט אחר או משהו כזה

אני זוכר קופסא של סופרהרב עברה את ה100 שח ל90 כדורים של קפאין

פתחו אותו כבר שוב
וסגרו אתמול
ופתחו היום שוב
עכשיו ראיתי פרק של שרלוט

אני ממש רוצה אבל אני פוחד כי אם אני אתמכר זה יפריע בלימודים.

Animerush
סוף סוף ראיתי את הפרק ,פרק מצוין ,לעומת הסרט שיצא מלפני שנתיים שהעלילה טעונה שיפור
האתר כרגע סגור עקב מעבר להוסט אחר או משהו כזה

אני זוכר קופסא של סופרהרב עברה את ה100 שח ל90 כדורים של קפאין
נראה לי שזה יותר תלוי איפה אתה קונה ,אני רק יודעת שבסופר פארם זה עולה בקירוב ל150 שח ,לא בדקתי אבל זה ידוע שסופר פארם מעלים את המחירים בשביל להוציא את הצרכן פראייר
כולם יכולים לקנות מהאינטרנט. כל אחד יכול לקפוץ לדואר ולקנות ויזה נטען. אין לזה הגבלת גיל.
לא מסכימה איתך ,פעם הלכתי עם חברה כדי שהיא תמלא ויזה נטען ,חיכיתי איתה שעתיים וחצי ומתברר בסוף שצריך להיות 18

שיר יפה ,אם אני אשמע אותו בלי אוזניות ירביצו לי עם ספרי היסטוריה149eg:

סוף סוף ראיתי את הפרק ,פרק מצוין ,לעומת הסרט שיצא מלפני שנתיים שהעלילה טעונה שיפור
אחרי שהסדרה תגמר אני אראה את הסרט רק לשם ההשוואה. אמרו לי שמבחינת האנימציה הסרט מנצח, אבל ברור שבשעתיים אי אפשר לעשות יותר מדי עלילה
לא מסכימה איתך ,פעם הלכתי עם חברה כדי שהיא תמלא ויזה נטען ,חיכיתי איתה שעתיים וחצי ומתברר בסוף שצריך להיות 18
אז מה המטרה בויזה נטען אם אפשר להשיג אותה רק בגיל שבו כבר אפשר להשיג ויזה רגילה... איזה חוקים מפגרים. נראה לי שכשאני הייתי בגיל שלך זה לא היה ככה והיה אפשר להשיג ויזה נטען בכל גיל

אחרי שהסדרה תגמר אני אראה את הסרט רק לשם ההשוואה. אמרו לי שמבחינת האנימציה הסרט מנצח, אבל ברור שבשעתיים אי אפשר לעשות יותר מדי עלילה

אז מה המטרה בויזה נטען אם אפשר להשיג אותה רק בגיל שבו כבר אפשר להשיג ויזה רגילה... איזה חוקים מפגרים. נראה לי שכשאני הייתי בגיל שלך זה לא היה ככה והיה אפשר להשיג ויזה נטען בכל גיל
האנימציה בכללי אני לא אוהבת ,יותר מדי מוגזם ופלצני
לא יודעת איך להסביר אבל אהבתי בהרבה את האנימציה בסאגת מאג'ין בו ,עוד לא ראיתי את כל הסאגות אבל אני מאוד מקווה שיהיה יותר טובה מזי

וכן ,אני לא יודעת אם זה באמת החוק או משהו אבל זה מה שידוע לי מהזה שהיה בדואר ,יש לי מספיק כסף בשביל לבזבז אותם אבל כל העניין הוא שאין מה בארץ לקנות ,אז הכסף סתם שוכב כי אני לא יכולה לקנות ויזה נטען

האנימציה בכללי אני לא אוהבת ,יותר מדי מוגזם ופלצני
לא יודעת איך להסביר אבל אהבתי בהרבה את האנימציה בסאגת מאג'ין בו ,עוד לא ראיתי את כל הסאגות אבל אני מאוד מקווה שיהיה יותר טובה מזי

וכן ,אני לא יודעת אם זה באמת החוק או משהו אבל זה מה שידוע לי מהזה שהיה בדואר ,יש לי מספיק כסף בשביל לבזבז אותם אבל כל העניין הוא שאין מה בארץ לקנות ,אז הכסף סתם שוכב כי אני לא יכולה לקנות ויזה נטען
את מתאמנת עם @White Walker באותו המכון. במקומך הייתי פונה אליו, מביא לו מזומן ומבקש ממנו לעשות לי הזמנה. הוא בחור נחמד אני בטוח שהוא יסכים 😃

את מתאמנת עם @White Walker באותו המכון. במקומך הייתי פונה אליו, מביא לו מזומן ומבקש ממנו לעשות לי הזמנה. הוא בחור נחמד אני בטוח שהוא יסכים 😃
זה דורש סט של בייספס מול המראה ורק אז המזומן. 😁

זה אפשרי ,אבל באמת שאני לא מעדיפה
מחברים הכי טובים שלי אני לא מבקשת כזה דבר ,גם כי זה הרגשה של להתעלק וגם לא בנוח בעניין של המזומן

להזמין מה?
ואני באמת בחור נחמד, סביר להניח שלא אסרב.
רק קחי בחשבון שאני לוקח עמלה וריבית של 2.5% מעל הפריים

להזמין מה?
ואני באמת בחור נחמד, סביר להניח שלא אסרב.
רק קחי בחשבון שאני לוקח עמלה וריבית של 2.5% מעל הפריים

אבל בריבית דריבית לא ריבית פשוטה
תעשה עוד קופה

אייל מה המצב?
התגעגעתי

וואלה סבבה טוחן תורנויות כמו לוחם שטוחן שמירות בקו
אבל לאט לאט מתקדם עוד מעט נכנס לקורס טרקטור ומוציא רישיון
ואז מוציא מבצע ואני אהיה בשלישים
אני מאמין שאם הכל ילך חלק אז אני בנוב אהיה בשלישים
ואז אתחיל לעבוד לקראת הרבעים והר"צ

וכנראה יהיה לי אבטש בינואר או משהו כזה
אגב בנוב אני מקבל את הרבט שלא אלבש אף פעם כנראה

וואלה סבבה טוחן תורנויות כמו לוחם שטוחן שמירות בקו
אבל לאט לאט מתקדם עוד מעט נכנס לקורס טרקטור ומוציא רישיון
ואז מוציא מבצע ואני אהיה בשלישים
אני מאמין שאם הכל ילך חלק אז אני בנוב אהיה בשלישים
ואז אתחיל לעבוד לקראת הרבעים והר"צ

וכנראה יהיה לי אבטש בינואר או משהו כזה
אגב בנוב אני מקבל את הרבט שלא אלבש אף פעם כנראה
למה שלא תלבש?
ג'ובניקים לובשים חח
שלישים זה סבבה..הייתי שם.. גם רבעים 🤘

אבט"ש איפה? יודע?
העיקר עושה בייספס באיזה מכון מסריח בחו"ל.
לא היה משהו אחר לעשות.
גם כשהייתי בקוסמוי (תאילנד) הלכתי לחדר כושר מעופש בגודל של החדר שלי רק כדי לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים.

למה שלא תלבש?
ג'ובניקים לובשים חח

אבט"ש איפה? יודע?

לא היה משהו אחר לעשות.
גם כשהייתי בקוסמוי (תאילנד) הלכתי לחדר כושר מעופש בגודל של החדר שלי רק כדי לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים.
רציתי לזרוק לך מוניטין על הנחישות להתאמן בכל מצב אבל לצערי ביטלו את האפשרות 🫤

למה שלא תלבש?
ג'ובניקים לובשים חח

אבט"ש איפה? יודע?

לא היה משהו אחר לעשות.

לא יודע איפה
אפשר לתת שבועיים אבטש כל שנה אז אני מאמין שהאחראי תורנויות יהיה נחמד ויתן לי בינואר אבל זה הימור כאילו לא יודע באמת מתי ישלי אבטש אולי גם עד אז אוציא קהס אז בכלל יהיה טוב
ונקווה למקום טוב אם אצא בכלל

שלישים זה אחלה יותר טוב מחצאים גם רבעים זה אחלה
אבל בע"ה שישיות בתור ר"צ יחד עם פטור תורנויות זה הכיוון

ולא אלבש כי אני לא רוצה את ה2 פסים המכוערים האלה עליי
רבט זה בושות, אני לא ג'ובניק (למרות שאני מקבל משכורת של אחד)
אני מגדיר את עצמי תומך לחימה בתפקיד שלי אני לא משווה אותי לג'ובניקים האחרים
אני פשוט אביא א' בלי הדרגות כל הזמן ואגיד שזה בא' השני

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית