תכלס יש לי כבר תעודת זהות אבל עדיין לא היה לי 16. כנראה כשתהיה לי ויזה נטענת אני אזמין יותר מחו״לבסדר, מקבל את התרוץ שלך. בכל מקרה אתה בן 16 לא? אז בקרוב תקבל ת"ז ולא יהיו לך בעיות עם זה יותר 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכלס יש לי כבר תעודת זהות אבל עדיין לא היה לי 16. כנראה כשתהיה לי ויזה נטענת אני אזמין יותר מחו״לבסדר, מקבל את התרוץ שלך. בכל מקרה אתה בן 16 לא? אז בקרוב תקבל ת"ז ולא יהיו לך בעיות עם זה יותר 😃
האתר כרגע סגור עקב מעבר להוסט אחר או משהו כזה
אני זוכר קופסא של סופרהרב עברה את ה100 שח ל90 כדורים של קפאין
😲פתחו אותו כבר שוב
וסגרו אתמול
ופתחו היום שוב
עכשיו ראיתי פרק של שרלוט
סוף סוף ראיתי את הפרק ,פרק מצוין ,לעומת הסרט שיצא מלפני שנתיים שהעלילה טעונה שיפוראני ממש רוצה אבל אני פוחד כי אם אני אתמכר זה יפריע בלימודים.
Animerush
נראה לי שזה יותר תלוי איפה אתה קונה ,אני רק יודעת שבסופר פארם זה עולה בקירוב ל150 שח ,לא בדקתי אבל זה ידוע שסופר פארם מעלים את המחירים בשביל להוציא את הצרכן פראיירהאתר כרגע סגור עקב מעבר להוסט אחר או משהו כזה
אני זוכר קופסא של סופרהרב עברה את ה100 שח ל90 כדורים של קפאין
לא מסכימה איתך ,פעם הלכתי עם חברה כדי שהיא תמלא ויזה נטען ,חיכיתי איתה שעתיים וחצי ומתברר בסוף שצריך להיות 18כולם יכולים לקנות מהאינטרנט. כל אחד יכול לקפוץ לדואר ולקנות ויזה נטען. אין לזה הגבלת גיל.
אחרי שהסדרה תגמר אני אראה את הסרט רק לשם ההשוואה. אמרו לי שמבחינת האנימציה הסרט מנצח, אבל ברור שבשעתיים אי אפשר לעשות יותר מדי עלילהסוף סוף ראיתי את הפרק ,פרק מצוין ,לעומת הסרט שיצא מלפני שנתיים שהעלילה טעונה שיפור
אז מה המטרה בויזה נטען אם אפשר להשיג אותה רק בגיל שבו כבר אפשר להשיג ויזה רגילה... איזה חוקים מפגרים. נראה לי שכשאני הייתי בגיל שלך זה לא היה ככה והיה אפשר להשיג ויזה נטען בכל גיללא מסכימה איתך ,פעם הלכתי עם חברה כדי שהיא תמלא ויזה נטען ,חיכיתי איתה שעתיים וחצי ומתברר בסוף שצריך להיות 18
האנימציה בכללי אני לא אוהבת ,יותר מדי מוגזם ופלצניאחרי שהסדרה תגמר אני אראה את הסרט רק לשם ההשוואה. אמרו לי שמבחינת האנימציה הסרט מנצח, אבל ברור שבשעתיים אי אפשר לעשות יותר מדי עלילה
אז מה המטרה בויזה נטען אם אפשר להשיג אותה רק בגיל שבו כבר אפשר להשיג ויזה רגילה... איזה חוקים מפגרים. נראה לי שכשאני הייתי בגיל שלך זה לא היה ככה והיה אפשר להשיג ויזה נטען בכל גיל
את מתאמנת עם @White Walker באותו המכון. במקומך הייתי פונה אליו, מביא לו מזומן ומבקש ממנו לעשות לי הזמנה. הוא בחור נחמד אני בטוח שהוא יסכים 😃האנימציה בכללי אני לא אוהבת ,יותר מדי מוגזם ופלצני
לא יודעת איך להסביר אבל אהבתי בהרבה את האנימציה בסאגת מאג'ין בו ,עוד לא ראיתי את כל הסאגות אבל אני מאוד מקווה שיהיה יותר טובה מזי
וכן ,אני לא יודעת אם זה באמת החוק או משהו אבל זה מה שידוע לי מהזה שהיה בדואר ,יש לי מספיק כסף בשביל לבזבז אותם אבל כל העניין הוא שאין מה בארץ לקנות ,אז הכסף סתם שוכב כי אני לא יכולה לקנות ויזה נטען
זה דורש סט של בייספס מול המראה ורק אז המזומן. 😁את מתאמנת עם @White Walker באותו המכון. במקומך הייתי פונה אליו, מביא לו מזומן ומבקש ממנו לעשות לי הזמנה. הוא בחור נחמד אני בטוח שהוא יסכים 😃
זה אפשרי ,אבל באמת שאני לא מעדיפהאת מתאמנת עם @White Walker באותו המכון. במקומך הייתי פונה אליו, מביא לו מזומן ומבקש ממנו לעשות לי הזמנה. הוא בחור נחמד אני בטוח שהוא יסכים 😃
2.5% מהמשקל בייספס. *להזמין מה?
ואני באמת בחור נחמד, סביר להניח שלא אסרב.
רק קחי בחשבון שאני לוקח עמלה וריבית של 2.5% מעל הפריים
מצחיק שאני כמעט לא עובד על הבייספס אבל הבדיחה הזאת לא מתה לעולםזה דורש סט של בייספס מול המראה ורק אז המזומן. 😁
להזמין מה?
ואני באמת בחור נחמד, סביר להניח שלא אסרב.
רק קחי בחשבון שאני לוקח עמלה וריבית של 2.5% מעל הפריים
אייל מה המצב?אבל בריבית דריבית לא ריבית פשוטה
תעשה עוד קופה
אייל מה המצב?
התגעגעתי
העיקר עושה בייספס באיזה מכון מסריח בחו"ל.מצחיק שאני כמעט לא עובד על הבייספס אבל הבדיחה הזאת לא מתה לעולם
למה שלא תלבש?וואלה סבבה טוחן תורנויות כמו לוחם שטוחן שמירות בקו
אבל לאט לאט מתקדם עוד מעט נכנס לקורס טרקטור ומוציא רישיון
ואז מוציא מבצע ואני אהיה בשלישים
אני מאמין שאם הכל ילך חלק אז אני בנוב אהיה בשלישים
ואז אתחיל לעבוד לקראת הרבעים והר"צ
וכנראה יהיה לי אבטש בינואר או משהו כזה
אגב בנוב אני מקבל את הרבט שלא אלבש אף פעם כנראה
לא היה משהו אחר לעשות.העיקר עושה בייספס באיזה מכון מסריח בחו"ל.
רציתי לזרוק לך מוניטין על הנחישות להתאמן בכל מצב אבל לצערי ביטלו את האפשרות 🫤למה שלא תלבש?
ג'ובניקים לובשים חח
שלישים זה סבבה..הייתי שם.. גם רבעים 🤘
אבט"ש איפה? יודע?
לא היה משהו אחר לעשות.
גם כשהייתי בקוסמוי (תאילנד) הלכתי לחדר כושר מעופש בגודל של החדר שלי רק כדי לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים.
למה שלא תלבש?
ג'ובניקים לובשים חח
שלישים זה סבבה..הייתי שם.. גם רבעים 🤘
אבט"ש איפה? יודע?
לא היה משהו אחר לעשות.
גם כשהייתי בקוסמוי (תאילנד) הלכתי לחדר כושר מעופש בגודל של החדר שלי רק כדי לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים.