עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣🤣🤣🤣אקח את מקל ההליכה שלי ואצה מפה
כיסא גלגלים* 🤣טוב נראה לי שהבנתי שהפכתי פה לבדיחה מהלכת אז אם לא אכפת לך אקח את מקל ההליכה שלי ואצה מפה 😡
צולעת*בדיחה מהלכת
תרגיל עזר שדודי המליץ לי לדדליפטלמה את עושה גוד מורנינג?
מצאתי בשבילך סרטון מוטיבציה:
ילדה בת 16 במשקל 67 מושכת 190 קילו לסינגל.
אין מה להתקע ב90 קילו יש לך עוד הרבה לאן להתקדם 😃
חושבת על מישהו שממש מעצבן אותך או בכללי נכנס למצב רוח מהמוזיקה.איך להיכנס לרייג'
בעיה - אני לא נוטה להתעצבן 😅חושבת על מישהו שממש מעצבן אותך או בכללי נכנס למצב רוח מהמוזיקה.
לי עובדת השיטה הראשונה. 😃
כל אחד עצבני במצב מסויים בחיים שלו. תנסי להיזכר למה,ותנסי לשחזר את זה.בעיה - אני לא נוטה להתעצבן 😅
זה יהיה קשה ,אני מקבלת את האתגר!כל אחד עצבני במצב מסויים בחיים שלו. תנסי להיזכר למה,ותנסי לשחזר את זה.
מזהיר מראש,אל תיהיה מופתעת אם את מרגישה חרא יום למחרת.זה יהיה קשה ,אני מקבלת את האתגר!
מה עם דורון הזה? כשאת מדדלפת תדמייני שאת חונקת אותובעיה - אני לא נוטה להתעצבן 😅
אם היא לא אוהבת רייג' לא צריך, גם הפינגוין בחיים לא הרים עם רייג'מה עם דורון הזה? כשאת מדדלפת תדמייני שאת חונקת אותו
מדמיינת את קרירין מת 😃אבל אם יש משהו שאף פעם לא הבנתי זה איך להיכנס לרייג'
אני חושב שכולנו יודעים מה התשובה.או שהמוט עולה או שאני מת.
אי אפשר לדמיין מישהו מת כשכל פעם מחזירים אותו לחיים.מדמיינת את קרירין מת 😃
סתם אבל אין בדיוק טכניקה צריך פשוט לדעת לשלוט ברגשות שלך ולהוציא את העצבים מבפנים ופשוט להכנס במוט בהרגשה של או שהמוט עולה או שאני מת.
אני חושב שהגעתי למסקנה שהמטרה היחידה שלך עכשיו בלהכנס לLBS היא לנסות לעצבן אותי. 👎אני חושב שכולנו יודעים מה התשובה.
אבל אנחנו יודעים בדיוק למה 😃זה כמו קני מסאות' פארק שמת ובדרך כזו או אחרת חוזר לחיים.
אני חושב שציינתי את זה כבר כמה וכמה פעמים.אני חושב שהגעתי למסקנה שהמטרה היחידה שלך עכשיו בלהכנס לLBS היא לנסות לעצבן אותי. 👎
ולהספים.אני חושב שהגעתי למסקנה שהמטרה היחידה שלך עכשיו בלהכנס לLBS היא לנסות לעצבן אותי. 👎
רק שמקס לא מגיע לאימונים שלי אף פעם. 😃ולהספים.
אתה ומתי זה כמו אני ויצחק. הוא מחכה להזדמנות וחנוק אותי