עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
+1:s59: פראנואידיםהכל כדי שתקנה
טוניסאים לא באים-מי יצלם?רומנים?אפשר שתצלם סרטונים של הסקוואטים מחר ?
חחח הרגת אותי 👏או ליוסי יד 50, אני אומר בואו נביא את יוסי ונשים אותו מנהל אתר, כולם יקשיבו לו ויהיה פה שקט.
נראה לי שהוא הציע את זה רק כי הוא חשב שאתה בחורה 😉😍באה איתי מחר בבוקר סקווטים בגרייט שייפ?
כמה "מגדולי" התחום בארץ בינהם מרצים עם תארים בוינגייט וכדומה שהיו באותה הארוחה אמרו שברנץ הוא אחד הלייצנים הגדולים בהיסטוריה, אבל אין מה לומר, הישגים עם מזרקים וגנטיקה מטורפת כמובן יחד עם השקעה מביאים תוצאות, גם אם תשתה אקונומיקה.
בכל צחוק יש קצת אמת.אני סתם אנאלפבט כמו כל השרירנים...בגלל זה גם מתנגד למחקרים -לא מצליח לקרוא ,אבל יש לי את יוסי בפייסבוק והוא יודע הכל:victory:
אני לא רואה שום סיבה להקטין מישהו כמו ברנץ', בטח לא בהשוואה לגדולי התחום בארץ
(בין אם אמרת את זה בציניות ובין אם לא).
אם אני צריך לבחור ממי לקבל הדרכה/טיפים לאימון (ואפילו אם אני לא BB עשירית מקצועי) -
אין לי ספק שעדיף מאחד כמוהו.
יש כאן נטייה (מוצדקת) לתת קרדיט לאנשים כמו לייל וריפטו, מאחר ואפילו עם אין 'מחקר' שמוכיח שהם יודעים משהו הרי יש להם ומאחוריהם עשרות שנות אימון.
באותו האופן בדיוק, אני משוכנע ש BB בעל קרוב לעשרים שנות אימון (כמו ברנץ לדוגמא) טרח ללמוד ולשאול ולבדוק ולהתענין אחרי כל כך הרבה זמן במכוני כושר.
תאמין לי-רשמתי את זה בשיא הרצינות!1 אני מספיק ביקורתי לעצמי ומודע לחלקים החלשים וטעונים לשיפור במערכת:79nb:בכל צחוק יש קצת אמת.
איי! אני דיברתי על הדבירם שנאמרו מאחורי הקלאים:s49:זה לא היה בציניות זה היה אמיתי לגמרי. הוא דיבר שם הרבה שטויות, מצד שני הוא גם אמר דברים נכונים. אני לא רואה טעם להקשיב לבן אדם אשר אינו מאמין במדע ואומר שבגלל שהוא גדול כדאי להקשיב לו. אם נקח את זה בפשטות (וזה לא אני יודע, אבל כעיקרון) אם תהיה לך את הגנטיקה הנכונה, ויהיה לך את הכסף לקנות את החומרים הנכונים אתה תהיה בדיוק כמוהו (כמובן שיש את פרמטר ההשקעה, בסייקל משקיעים הרבה יותר בתזונה ואימונים אבל את זה עושים המון אנשים ולא מגיעים לתוצאות שכאלו).
למה זה לא קורה?
א. אין לך מספיק כסף
ב. אין לך נגישות ומקורות מידע לגבי חומרים
ג. אין לך גנטיקה מספיק טובה (או גנטיקה עילית)
ד. זה לא מעניין אותך מספיק ואין לך מספיק כוח סבל
ה. אין לך מאמן שקוראים לו יוסי עם יד 50
למה לא? ככה זה נראה משם-זה אנחנו אלו שבDARK SIDE הם בסדר!אמנם אני חי בישראל, מקום שבו יש שיא של טיפשות ופטטיות וחוסר ידע, אבל כתבה כל כך מטופשת מעולם לא קראתי.
פתטיות ומסכנות לשמה.
מאיפה הבאת את זה? ומי זה הכותב המסכן הזה? תגיד לו שיזהר כשהוא עושה סקוואט, מישהו יכול לבוא מאחוריו ולדחוף לו איזה קטבול לתחת
זה לא היה בציניות זה היה אמיתי לגמרי. הוא דיבר שם הרבה שטויות, מצד שני הוא גם אמר דברים נכונים. אני לא רואה טעם להקשיב לבן אדם אשר אינו מאמין במדע ואומר שבגלל שהוא גדול כדאי להקשיב לו. אם נקח את זה בפשטות (וזה לא אני יודע, אבל כעיקרון) אם תהיה לך את הגנטיקה הנכונה, ויהיה לך את הכסף לקנות את החומרים הנכונים אתה תהיה בדיוק כמוהו (כמובן שיש את פרמטר ההשקעה, בסייקל משקיעים הרבה יותר בתזונה ואימונים אבל את זה עושים המון אנשים ולא מגיעים לתוצאות שכאלו).
למה זה לא קורה?
א. אין לך מספיק כסף
ב. אין לך נגישות ומקורות מידע לגבי חומרים
ג. אין לך גנטיקה מספיק טובה (או גנטיקה עילית)
ד. זה לא מעניין אותך מספיק ואין לך מספיק כוח סבל
ה. אין לך מאמן שקוראים לו יוסי עם יד 50
כוונתי אותך לנקדוה אחרת... אבל שוב...אתה בסדר והם לא...👑יש שם דברים נכונים אבל, יש אנשים שלוקחים את העניין באובר אובססיביות.
אם אתה לא מתכוון לעלות על במה אין מה להקפיד כל כך, חיים מחוץ למכון כושר חשובים הרבה יותר ויקדמו אותך יותר בכל אספקט.