הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יתרונות וחסרונות בתקופות ארוכות מול קצרות של חיטוב-מאסה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מה היתרונות והחסרונות בתקופות ארוכות של חיטוב ומאסה לסירוגין (למשל, חצי שנה מאסה, חצי שנה חיטוב)
לעומת, תקופות קצרות (שלושה חודשים מאסה, שלושה חודשים חיטוב)
וההפך?

מה הכי יעיל/מהיר/קל/נוח וכו'?

אני סתם אנאלפבט כמו כל השרירנים...בגלל זה גם מתנגד למחקרים -לא מצליח לקרוא ,אבל יש לי את יוסי בפייסבוק והוא יודע הכל:victory:

כמה "מגדולי" התחום בארץ בינהם מרצים עם תארים בוינגייט וכדומה שהיו באותה הארוחה אמרו שברנץ הוא אחד הלייצנים הגדולים בהיסטוריה, אבל אין מה לומר, הישגים עם מזרקים וגנטיקה מטורפת כמובן יחד עם השקעה מביאים תוצאות, גם אם תשתה אקונומיקה.

אני לא רואה שום סיבה להקטין מישהו כמו ברנץ', בטח לא בהשוואה לגדולי התחום בארץ
(בין אם אמרת את זה בציניות ובין אם לא).

אם אני צריך לבחור ממי לקבל הדרכה/טיפים לאימון (ואפילו אם אני לא BB עשירית מקצועי) -
אין לי ספק שעדיף מאחד כמוהו.
יש כאן נטייה (מוצדקת) לתת קרדיט לאנשים כמו לייל וריפטו, מאחר ואפילו עם אין 'מחקר' שמוכיח שהם יודעים משהו הרי יש להם ומאחוריהם עשרות שנות אימון.
באותו האופן בדיוק, אני משוכנע ש BB בעל קרוב לעשרים שנות אימון (כמו ברנץ לדוגמא) טרח ללמוד ולשאול ולבדוק ולהתענין אחרי כל כך הרבה זמן במכוני כושר.

אני לא רואה שום סיבה להקטין מישהו כמו ברנץ', בטח לא בהשוואה לגדולי התחום בארץ
(בין אם אמרת את זה בציניות ובין אם לא).

אם אני צריך לבחור ממי לקבל הדרכה/טיפים לאימון (ואפילו אם אני לא BB עשירית מקצועי) -
אין לי ספק שעדיף מאחד כמוהו.
יש כאן נטייה (מוצדקת) לתת קרדיט לאנשים כמו לייל וריפטו, מאחר ואפילו עם אין 'מחקר' שמוכיח שהם יודעים משהו הרי יש להם ומאחוריהם עשרות שנות אימון.
באותו האופן בדיוק, אני משוכנע ש BB בעל קרוב לעשרים שנות אימון (כמו ברנץ לדוגמא) טרח ללמוד ולשאול ולבדוק ולהתענין אחרי כל כך הרבה זמן במכוני כושר.

זה לא היה בציניות זה היה אמיתי לגמרי. הוא דיבר שם הרבה שטויות, מצד שני הוא גם אמר דברים נכונים. אני לא רואה טעם להקשיב לבן אדם אשר אינו מאמין במדע ואומר שבגלל שהוא גדול כדאי להקשיב לו. אם נקח את זה בפשטות (וזה לא אני יודע, אבל כעיקרון) אם תהיה לך את הגנטיקה הנכונה, ויהיה לך את הכסף לקנות את החומרים הנכונים אתה תהיה בדיוק כמוהו (כמובן שיש את פרמטר ההשקעה, בסייקל משקיעים הרבה יותר בתזונה ואימונים אבל את זה עושים המון אנשים ולא מגיעים לתוצאות שכאלו).
למה זה לא קורה?
א. אין לך מספיק כסף
ב. אין לך נגישות ומקורות מידע לגבי חומרים
ג. אין לך גנטיקה מספיק טובה (או גנטיקה עילית)
ד. זה לא מעניין אותך מספיק ואין לך מספיק כוח סבל
ה. אין לך מאמן שקוראים לו יוסי עם יד 50

זה לא היה בציניות זה היה אמיתי לגמרי. הוא דיבר שם הרבה שטויות, מצד שני הוא גם אמר דברים נכונים. אני לא רואה טעם להקשיב לבן אדם אשר אינו מאמין במדע ואומר שבגלל שהוא גדול כדאי להקשיב לו. אם נקח את זה בפשטות (וזה לא אני יודע, אבל כעיקרון) אם תהיה לך את הגנטיקה הנכונה, ויהיה לך את הכסף לקנות את החומרים הנכונים אתה תהיה בדיוק כמוהו (כמובן שיש את פרמטר ההשקעה, בסייקל משקיעים הרבה יותר בתזונה ואימונים אבל את זה עושים המון אנשים ולא מגיעים לתוצאות שכאלו).
למה זה לא קורה?
א. אין לך מספיק כסף
איי! אני דיברתי על הדבירם שנאמרו מאחורי הקלאים:s49:

אני גם מכיר כמה מפתחי גוף מקצועיים בארץ שלא יודעים בכלל לקרוא ולכתוב, אז אתה עוד במצב טוב.
בעיקרון רק שתדע שכתיבה וקריאה ממושכת ברשת/ספרים ומכתבים היא זו שתשפר לך בסופו של דבר את השפה.
אני בחודשים האחרונים תיחזקתי מאוד את האנגלית שלי ע"י תירגום מאמרים בין היתר לפורטל וקריאה של ספרים (קצת פחות, אבד לי החשק).
לפני שנתיים הייתי קורא אנגלית גרוע (גם עם 5 יח"ל בבית ספר, זה עדיין כלם) עם קריאה ממשוכת של ספרים ומחקרים האנגלית השתפרה פלאים, ותתפלא אבל גם אני יודע רוסית ובא מהמגזר והאנגלית שלי הרבה יותר טובה מהרוסית שלי עקב החוסר שימוש (אין לי עם מי לדבר רוסית חוץ מההורים וגם איתם זה חצי עברית).
את האמת חבל על השפה, אבל אין הרבה מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אמנם אני חי בישראל, מקום שבו יש שיא של טיפשות ופטטיות וחוסר ידע, אבל כתבה כל כך מטופשת מעולם לא קראתי.
פתטיות ומסכנות לשמה.
מאיפה הבאת את זה? ומי זה הכותב המסכן הזה? תגיד לו שיזהר כשהוא עושה סקוואט, מישהו יכול לבוא מאחוריו ולדחוף לו איזה קטבול לתחת

לא נראה לי שהוא יודע מה זה סקוואט הוא סתם שמן ממורמר עם אתר מכוער, רשום לך למטה מי הכותב.

אמנם אני חי בישראל, מקום שבו יש שיא של טיפשות ופטטיות וחוסר ידע, אבל כתבה כל כך מטופשת מעולם לא קראתי.
פתטיות ומסכנות לשמה.
מאיפה הבאת את זה? ומי זה הכותב המסכן הזה? תגיד לו שיזהר כשהוא עושה סקוואט, מישהו יכול לבוא מאחוריו ולדחוף לו איזה קטבול לתחת
למה לא? ככה זה נראה משם-זה אנחנו אלו שבDARK SIDE הם בסדר!
עכשיו שוב תקרא את הטופ מעמוד הראשון ותמצא 10 הבדלים למה שאנחנו עושים לעצמנו ומה "הם" עושים לנו:🙁

יש שם דברים נכונים אבל, יש אנשים שלוקחים את העניין באובר אובססיביות.
אם אתה לא מתכוון לעלות על במה אין מה להקפיד כל כך, חיים מחוץ למכון כושר חשובים הרבה יותר ויקדמו אותך יותר בכל אספקט.

למה זה לא קורה?
א. אין לך מספיק כסף

לא נכחתי שם.
וגם אם כן אמר ש "בגלל שאני גדול כדאי להקשיב לי" אני מסופק אם לא היתה שם קריצה עצמית לענף...
ואני אומר שוב (וכמובן שאתה לא חייב להסכים.. זה בסדר גמור) - אין לי ספק שעם כל הכבוד לחומרים הנכונים עצם העובדה שבן אדם עשרים שנה מאמן את הגוף שלו וחי 24 שעות את התחום - הוא יודע הרבה הרבה יותר ממה שאתה מסוגל לתת לו קרדיט.
(גם אם הוא מתבל את הדברים שלו בהומור אמריקאי שלא תמיד נוח לאוזניים ישראליות ציניות)

יש שם דברים נכונים אבל, יש אנשים שלוקחים את העניין באובר אובססיביות.
אם אתה לא מתכוון לעלות על במה אין מה להקפיד כל כך, חיים מחוץ למכון כושר חשובים הרבה יותר ויקדמו אותך יותר בכל אספקט.
כוונתי אותך לנקדוה אחרת... אבל שוב...אתה בסדר והם לא...👑
באמת, בלי 3 ליטר וינשטפנר לראש אמחנו לא נגיע לקונצנזוס...
שינוי משימה-ססממו עם סקווטים מחר,יש בפורום הזה פגישות חברים? מי באה לשתות?
שימו לב-מוגש כחומר למחשבה בלבד-עדיין לא חתום ע"י וויינשטפנר בע"מ אבל הייתי רוצה:sarcastic:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית