עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשובה שלי לאשכול אחר שבו נשאלה שאלה דומה.קודם כל, תן עוד קצת זמן עם המונו לוודא שכאבי הבטן לא חוזרים.
תעבור לאחר מכן ל-HCL כי כבר קנית. אם המחיר זהה או זול ממונו, אתה יכול להישאר אתו ליתר ביטחון.
אם המחיר של ה-HCL יקר יותד, הייתי הולך על קריאטין מונו מיקרונייזד, שזה אומר אבקה גרוסה ודקה יותר, שלעתים מתעכלת טוב יותר בבטן.
ממה שאני מכיר, HCL הוא בין החלופות האידאליות למונו, היעילות שלו לא פחותה והיתרונות הן בעיקר במינון נמוך יותר, זמן השפעה מהיר (לכן תראה אותו מופיע בקדמי אימון, לפעמים בשילוב מונו), פחות צבירת נוזלים ועיכול קל יותר.
אני גם שוקל לנסות HCL או מיקרונייזד בעתיד.
התחלתי עם קריאטין מונו מיקרונייזד של דימטייז, היה אחלה, עברתי לקריאטין מונו (לא מיקרונייזד) של BB, לאור התשובה החוזרת ונשנית כאן בפורום "קנה את הקריאטין המונו הזול ביותר", ומצאתי את עצמי מתקשה להמשיך אתו בגלל בעיות קלות בבטן. גם לגבי היעילות שלו לעומת המיקרונייזד של דימטייז אינני בטוח, אך את זה קשה לבדוק בוודאות.
לכן אני חושב שללכת על הכי זול בנושא הזה זה לא בהכרח חכם. ההבדל במחיר בין קריאטין מונו רגיל לבין מיקרונייזד הוא אפסי, ובין מונו ל-HCL גם כן, אם אתה יודע איפה לקנות.
אחי כל קריאטין כזה לנסות זה 200 שקל, שבקלות יכולים ללכת לפח או במקרה הטוב להימכר בחצי מחיר. יש מצב שאני פשוט לא מגיב לזה טוב? קראתי שזה בטוח יותר ממים ואני לא רגיש לאוכל בכללתשובה שלי לאשכול אחר שבו נשאלה שאלה דומה.
צטט אותי אם יש לך עוד שאלות.
מה זאת אומרת? פשוט המשכת לקחת אחריי זה והכל היה טוב?גם לי זה קרה תפסיק לקחת לשבועיים ותיקח שוב לי זה פתר את בעיית השלשולים
כןמה זאת אומרת? פשוט המשכת לקחת אחריי זה והכל היה טוב?