הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בעיות בבטן מקריאטין

$joker$

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לפני 5 ימים התחלתי לקחת קריאטין מונוהידראט (של חברת myprotein למי שמכיר) ואתמול התחילו לי כאבי בטן ושלשולים וזה, האם זה משהו שיכול לעבור?
אני שותה 3 ליטר מים ביום שוקל 83 אז זה לא נראה לי הבעיה...

קודם כל, תן עוד קצת זמן עם המונו לוודא שכאבי הבטן לא חוזרים.
תעבור לאחר מכן ל-HCL כי כבר קנית. אם המחיר זהה או זול ממונו, אתה יכול להישאר אתו ליתר ביטחון.
אם המחיר של ה-HCL יקר יותד, הייתי הולך על קריאטין מונו מיקרונייזד, שזה אומר אבקה גרוסה ודקה יותר, שלעתים מתעכלת טוב יותר בבטן.
ממה שאני מכיר, HCL הוא בין החלופות האידאליות למונו, היעילות שלו לא פחותה והיתרונות הן בעיקר במינון נמוך יותר, זמן השפעה מהיר (לכן תראה אותו מופיע בקדמי אימון, לפעמים בשילוב מונו), פחות צבירת נוזלים ועיכול קל יותר.

אני גם שוקל לנסות HCL או מיקרונייזד בעתיד.
התחלתי עם קריאטין מונו מיקרונייזד של דימטייז, היה אחלה, עברתי לקריאטין מונו (לא מיקרונייזד) של BB, לאור התשובה החוזרת ונשנית כאן בפורום "קנה את הקריאטין המונו הזול ביותר", ומצאתי את עצמי מתקשה להמשיך אתו בגלל בעיות קלות בבטן. גם לגבי היעילות שלו לעומת המיקרונייזד של דימטייז אינני בטוח, אך את זה קשה לבדוק בוודאות.

לכן אני חושב שללכת על הכי זול בנושא הזה זה לא בהכרח חכם. ההבדל במחיר בין קריאטין מונו רגיל לבין מיקרונייזד הוא אפסי, ובין מונו ל-HCL גם כן, אם אתה יודע איפה לקנות.
תשובה שלי לאשכול אחר שבו נשאלה שאלה דומה.
צטט אותי אם יש לך עוד שאלות.

• פותח/ת השרשור
תשובה שלי לאשכול אחר שבו נשאלה שאלה דומה.
צטט אותי אם יש לך עוד שאלות.
אחי כל קריאטין כזה לנסות זה 200 שקל, שבקלות יכולים ללכת לפח או במקרה הטוב להימכר בחצי מחיר. יש מצב שאני פשוט לא מגיב לזה טוב? קראתי שזה בטוח יותר ממים ואני לא רגיש לאוכל בכלל

קריאטין זה בטוח אך יכול לגרום בלגן בבטן. נסה לערבב אותו טוב יותר במים, או להשאיר יותר זמן במים לפני השתייה, או לקחת על בטן מלאה.
פשוט נסה לשחק עם זה.
להבא קנה מיקרונייזד או HCL.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית