עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כי אני גזעי 😃הסתכלתי בתמונות,יש לך גזעים במקום רגליים.מפחיד.
אתה מעליב. כאילו ללא חומרים הרגליים קטנות.לא,זה הסקוואט הדדליפט והטרן
נתונים יבשים:
משקל גוף: 81.4.
ללא שינוי מהשקילה הקודמת.
אימון מהיום:
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
6x8-12x??kg
T-BAR במכונה בשכיבה:
5x8-10x??kg
חתירה לסנטר:
3x10x37.5Kg
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:
5x10-12x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
6x12-15x15kg
כתף אחורית בקרוס:
4x10-12x??kg
בטן חופשי:
4x20x7.5kg
הרגשה כללית:
פרוטוקול הפציעות ממשיך לשפר את המגבלות. המשחה החדשה (Amazon Free Gel) מוכיחה את יעילותה.
חזרתי לבצע את התרגיל "חתירה לסנטר" (מאוד אהוב עלי! בעיקר כשלא פצוע...), וההרגשה הייתה די טובה. עדיין יש מעין אי-נוחות באיזור הכתף התיכונה הימינית, לכן הורדתי נפח ועצימות. באימון הבא שיצא לי לבצע אותו, אנסה להעלות נפח. בתוך כך, השלמתי נפח בהנפה לצדדים בכבל (שם זווית התנועה מאפשרת לי להוציא את המירב מהכתף).
יתר האימון היה מעולה. הקפאין ממשיך להשפיע ולתת מרץ. משתדל שלא לגלוש מעבר למה שאני מקציב לעצמי מראש (הפיתוי להמשיך עוד ועוד נפח, כשמרגישים שיכולים, מאוד ממכר).
ישנה חשיבות לסדר אותו כתבתי.אתה מעליב. כאילו ללא חומרים הרגליים קטנות.
תראה כאן:
תמונה - סרטון - סוף חיטוב 2015
סיום חיטוב טבעי לחלוטין, מה אומר על הפיגורה?
רגליים מאז ומעולם היו ה-Fetish שלי.
פעם חבר שאל אותי: "מה אתה מעדיף, עוד ס"מ לז**ן או לתאומים"? נחש מה עניתי? זה לא היה לז**ן.
איך אפשר לזיין עם תאומים?פעם חבר שאל אותי: "מה אתה מעדיף, עוד ס"מ לז**ן או לתאומים"? נחש מה עניתי? זה לא היה לז**ן.
אחי, אתה גולש מעט מידי בפורנואיך אפשר לזיין עם תאומים?
נעצור את זה כאן,לא חושף פרטים עד שאין מוניטין בלוגים.אחי, אתה גולש מעט מידי בפורנו
אימון מהיום:
סקוואט ATG:
4x6-8x130kg
3x10-12x105kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
5x12-15x??kg
דדליפט רומני:
5x5x135kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
4x10-15-??kg
קירוב ירך במכונה:
4x10-15-??kg
אימון מהיום (שוב, כמה אלמנטים והשלמות):
פרס:
4x6x72.5kg
2x10x65kg
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
5x8-12x??kg
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:
5x10-12x??kg
כפיפת מרפקים במוט ישר בקרוס:
5x10-12x??kg
כפיפת מרפקים יד יד:
3x10x15kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
6x10-15x??kg
אירובי:
20 דק' באליפטיקל
אימון מהיום:
סקוואט ATG:
5x8x130kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
5x12-15x??kg
דדליפט רומני:
5x5x135kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
5x10-12-??kg
קירוב ירך במכונה:
4x10-12-??kg
בטן במכונה:
4x15-20x??kg
הרגשה כללית:
הכל נמשך באופן תקין: אימונים מלאי אנרגיה ומוטיבציה, פרוטוקול פציעות שממשיך לשפר את המגבלות והפציעות, מצב רוח וחשק מיני גבוהים ותקינים.
מרוב לייקים שנתת לי (אגב, תודה), חשבתי שאתה יודע מה קורה איתי.דניאל אתה עדיין מסיייקל?
אין.אני עוקב, אבל התחלתי מאוחר מדי ולא הייתי בטוח אם אתה אחרי או תוך כדי..
ובהחלט מרשים!
שאלה קטנה לא קשורה כל כך, האם יש מניעה לעשות העמסה של טסט? הרי לוקח לאנטט כחודש להתייצב בגוף.. (קצת יותר אפילו)
אין.
דנתי רבות בפורום על כך, תנסה לחפש (עד שאמצא את האשכולות ייקח זמן כי אני די עסוק לאחרונה)
יש כמה יתרונות וחסרונות בגישות שונות (העמסת טסט - פרונטלואד, שימוש באסטר קצר ל"קיק", אוראליים ל"קיק", שילוב של חלק מהנ"ל או פשוט הגישה הרגילה - ליניארית)
קרא כאן:ראשית תודה, האמת שניסיתי לעשות חיפוש אבל 'העמסה' ו'טסטוסטרון' מביאים תוצאות לא קשורות.