נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובדיוק בגלל זה אני תוקף אותו. אם הוא מפורסם עכשיו, גם אני אתפרסם.זה נקרא "אני אכתוב מאמר דבילי לחלוטין שתוקף מישהו מפורסם וכך אקבל מלא צפיות ואתפרסם גם".
ובדיוק בגלל זה אני תוקף אותו. אם הוא מפורסם עכשיו, גם אני אתפרסם.
שאני אבין, אתה מנצל את הפרסום שלי כדי לתקוף אותי עכשיו??עוד לא, הוא לא דאג להזכיר את ריפטו בצורה מפורשת. תתקן את זה.
אם אני אתקוף אותך אני גם אתפרסם?שאני אבין, אתה מנצל את הפרסום שלי כדי לתקוף אותי עכשיו??
אתה מנסה את זה כבר שנים. איך הולך לך? בוא נפתח סקר "מי זה טנק". נראה אם נגיע ל-3 אחוזים שמכירים.אם אני אתקוף אותך אני גם אתפרסם?
לפחות אלה שמכירים אותי בפורום הזה יודעים שאני מרים 😃אתה מנסה את זה כבר שנים. איך הולך לך?
הפוך. מוטות ורודים ודאמבלים ריקים.מה איתך מותק? מוטות ריקים ודאמבלים ורודים? 🙄
1) לא אמרתי שאני מסכים איתו ב100%.זה כל הפואנטה של הכתבה. אין טעם לקרוא את כל השאר.
מבחינתי המאמר מסביר את זה של פיתוח הקוואדס צריך סקוואט שהוא לא לואו באר. זה נכון שסקוואטים אחרים טובים יותר לפיתוח הקוואדס. הכותרת סתם באה להביא יותר קוראים למאמר מצוץ מהאצבע שגם אני יכולתי לכתוב. אין מה לתת ייחוס לבנאדם הזה בכלל שסתם בזבז לי 7 דקות מהחיים.
לא חושב שהוא התכוון לריפטו או לאג'נדה שלו בשום צורה,זה נקרא "אני אכתוב מאמר דבילי לחלוטין שתוקף מישהו מפורסם וכך אקבל מלא צפיות ואתפרסם גם".
מצטער אם נפגעת. הכוונה הייתה להתייחס למאמר ספציפית ולא אליך.2) הזמן שלך פחות יקר לי ממה שנדמה לך, במיוחד אחרי תגובה כזאת. חבל.
לא נפגעתי בכלל, תוהה פשוט מאיפה היו היוהרה לשלול על הסףמצטער אם נפגעת. הכוונה הייתה להתייחס למאמר ספציפית ולא אליך.
אני אתייחס בצורה רצינית יותר לנקודות שהפריעו לי עכשיו שאני כותב את התגובה מהמחשב ולא מהפלאפוןתוהה פשוט מאיפה היו היוהרה לשלול על הסף
על סמך מה הוא קבע שהדרך הנכונה היא שסקוואטים יעבדו על קוואדס והגלוטאוס ושאת ההאמסטרינגס צריך לפתח מסטרייט לג דד ליפט וGM? הוא לא נתן שום הסבר, הוא פשוט ציין ש"זאת הדרך הנכונה" וזהו. למה שלעשות לואו באר לא תהיה הדרך הנכונה ולהוסיף לו פרונט סקוואט/לג פרס כדי לבודד יותר את הקוואדס בזמן שאתה עובד חזק על הגלוטס וההאמסטרינגס? למה שהוריאציה הזאת לא תהיה אפשרית? המחבר שולל פה לגמרי אופציות אחרות שלא תואמות את השיטה שהוא מאמין בה בלי כל ביסוס שהוא.The high bar squat, when done properly, should not involve the hamstrings much at all. These muscles should be developed with straight legged deadlifts and Good Mornings (always with the knees slightly unlocked) as well as the various leg curling and glute ham gastroc movements.
כבר רואים את "רמת" המאמר כשהמילה לסיכום באה ללא כל ביסוס שהוא. בעצם כל מה שהוא עשה עד המילה "לסיכום" זה להגיד שלא נכון לעשות לואו באר כי נכון לעשות היי באר ולפתח באמסטרינג בסטרייט לג דד ליפט + סיפורי החיים האישיים שלו מתחרויות PL של שנות ה60.In closing, I would like to say that most trainers should stick to high bar squats, front squats, or squats with the Hatfield bar if it’s strong legs and good quadricep development you seek
מה עכשיו עברנו לבאדיבילדנג? מה אכפת לי איך הרגליים שלי נראות. חוץ מזה הוא צודק לואו באר באמת נועד להרים יותר משקל, אבל על סמך מה? מאיך שהוא כותב את זה, היי באר זה תרגיל שגורם לך לעבוד ולהרים משקל, ולואו באר גורם לכך שמתרחש קסם כלשהו ואז משקל כבד עולה. הוא מתעלם לגמרי מצורת העבודה של הלואו באר והשרירים המעורבים בפעילות.The low bar squat is not an exercise for leg development; it’s a way of doing a strength feat that allows a man or woman to lift the most weight while staying within the rules for the lift, but it’s not a movement that those who wish to develop leg strength for sports or to improve the shape and appearance of their legs has any business doing.
שוב, הוא אומר "זה לא מה שאנחנו רוצים". למה שלא נרצה את זה? למה שאני לא ארצה שהסקוואט שלי יעבוד על התחת וההאמסטרינגס ואשלים נפח עם תרגילים מבודדים לקוואדס?If one wishes to develop real leg strength, every effort should be made to keep the torso upright when squatting. When the torso is inclined forward, much of the effort is transferred to the butt, lower back, and hamstrings. This is not what we want.
אתה לא חייב להגיב כדי לראות התראות לנושא, אתה יכול פשוט ללחוץ פה:סתם מגיב שאוכל לעקוב אחרי התראות:s49:
אצל מי הפופקורן?
אני אתייחס בצורה רצינית יותר לנקודות שהפריעו לי עכשיו שאני כותב את התגובה מהמחשב ולא מהפלאפון
אז קודם כל חלקים גדולים מהמאמר הקצרצר הזה לא מתייחסים בכלל להסבר אלה לעבר של המאמן הספציפי הזה ולחיים שלו. אני לא חושב שזה נכון כשאתה כותב מאמר כל כך קצר, שחצי ממנו לא יהיה קשור לנושא. אני לא אמור באמצע המאמר עכשיו לקרוא על סוגי הסקוואט שהיו בתחרויות PL בשנת 1965.
נעבור הלאה:
על סמך מה הוא קבע שהדרך הנכונה היא שסקוואטים יעבדו על קוואדס והגלוטאוס ושאת ההאמסטרינגס צריך לפתח מסטרייט לג דד ליפט וGM? הוא לא נתן שום הסבר, הוא פשוט ציין ש"זאת הדרך הנכונה" וזהו. למה שלעשות לואו באר לא תהיה הדרך הנכונה ולהוסיף לו פרונט סקוואט/לג פרס כדי לבודד יותר את הקוואדס בזמן שאתה עובד חזק על הגלוטס וההאמסטרינגס? למה שהוריאציה הזאת לא תהיה אפשרית? המחבר שולל פה לגמרי אופציות אחרות שלא תואמות את השיטה שהוא מאמין בה בלי כל ביסוס שהוא.
כבר רואים את "רמת" המאמר כשהמילה לסיכום באה ללא כל ביסוס שהוא. בעצם כל מה שהוא עשה עד המילה "לסיכום" זה להגיד שלא נכון לעשות לואו באר כי נכון לעשות היי באר ולפתח באמסטרינג בסטרייט לג דד ליפט + סיפורי החיים האישיים שלו מתחרויות PL של שנות ה60.
בנוסף, לא רואה איך המשפט הזה פוסל את תרגיל הLB. אפשר לעשות כל מיני וריאציות של סקוואט ולהוסיף בידוד לקוואדס ולבנות קוואדס גדולים בהצלחה גם כן.
מה עכשיו עברנו לבאדיבילדנג? מה אכפת לי איך הרגליים שלי נראות. חוץ מזה הוא צודק לואו באר באמת נועד להרים יותר משקל, אבל על סמך מה? מאיך שהוא כותב את זה, היי באר זה תרגיל שגורם לך לעבוד ולהרים משקל, ולואו באר גורם לכך שמתרחש קסם כלשהו ואז משקל כבד עולה. הוא מתעלם לגמרי מצורת העבודה של הלואו באר והשרירים המעורבים בפעילות.
שוב, הוא אומר "זה לא מה שאנחנו רוצים". למה שלא נרצה את זה? למה שאני לא ארצה שהסקוואט שלי יעבוד על התחת וההאמסטרינגס ואשלים נפח עם תרגילים מבודדים לקוואדס?
אתה לא חייב להגיב כדי לראות התראות לנושא, אתה יכול פשוט ללחוץ פה:
צפה בקובץ המצורף 30893
לי אישית מציק העומק הגבולי עד הומור אצל חלק נכבד מהאנשים. הצורך המעיק להתדיין על כן שובר או לא שובר מקביל...היי באר זה תרגיל שגורם לך לעבוד ולהרים משקל, ולואו באר גורם לכך שמתרחש קסם כלשהו ואז משקל כבד עולה. הוא מתעלם לגמרי מצורת העבודה של הלואו באר והשרירים המעורבים בפעילות
אם חלק נכבד מהאנשים לא יודעים לבצע לואו באר זה לא הלואו באר אשם. זה הם אשמים. חוץ מזה, זה נכון שיש בעיות של עומק אצל הרבה אנשים אבל לרוב מביקורות שנתתי בפורום ההבדל הוא בין "ירידה למקביל" ל"שבירת מקביל" וזה לא קריטי מבחינתי אם אתה לא מתכונן לתחרותלי אישית מציק העומק הגבולי עד הומור אצל חלק נכבד מהאנשים. הצורך המעיק להתדיין על כן שובר או לא שובר מקביל...
אם חלק נכבד מהאנשים לא יודעים לבצע לואו באר זה לא הלואו באר אשם. זה הם אשמים. חוץ מזה, זה נכון שיש בעיות של עומק אצל הרבה אנשים אבל לרוב מביקורות שנתתי בפורום ההבדל הוא בין "ירידה למקביל" ל"שבירת מקביל" וזה לא קריטי מבחינתי אם אתה לא מתכונן לתחרות
הוא לא הציג שום טענה ללמה זה צריך להיות ככה. ללמה צריך שההאמסטרינגס לא יעבדו.The squat movement, whether it be high bar full back squats, front squats, half or quarter squats, or Hatfield bar squats, to my mind, should be about developing and strengthening the quadriceps, as well as the glutes. The high bar squat, when done properly, should not involve the hamstrings much at all.
כאן הוא מוכיח שאין שום רציונאל אחיד לטענות שלו. את הארבע ראשי והגלוטאוס ביחד, אבל את ההאמסטרינגס "לבד". למה? שוב, ללא שום הסבר. קביעה שרירותית לחלוטין, ללא רציונאל מאחוריה.These muscles should be developed with straight legged deadlifts and Good Mornings (always with the knees slightly unlocked) as well as the various leg curling and glute ham gastroc movements.
ואני מסכים איתו בזה. העניין הוא, שההאמסטרינגס זו קבוצת שרירים דו מפרקיים שמבצעת שתי פעולות - פשיטת ירך, וכפיפת ברך. בWL הם עובדים בפשיטת הירך. אבל מסיבה כלשהי, הוא מציע לחזק אותם בכפיפת ברך:The hamstrings are also strongly involved in Olympic lifting movements such as snatches, cleans, and pulls.
These muscles should be developed with straight legged deadlifts and Good Mornings (always with the knees slightly unlocked) as well as the various leg curling and glute ham gastroc movements.
כאן הוא פשוט טוען שמרימים בLB יותר, מבלי להסביר למה. והסיבה למה - היא כי משתמשים ביותר מסת שריר, וזו סיבה מאוד חשובה.The low bar squat is not an exercise for leg development; it’s a way of doing a strength feat that allows a man or woman to lift the most weight while staying within the rules for the lift, but it’s not a movement that those who wish to develop leg strength for sports or to improve the shape and appearance of their legs has any business doing.
בהחלט יודעים. רק שברגע שטיעון ה"זה מקצר טווח תנועה אחי" נפל, כבר לא נשארו לך טיעונים נגדו [סביב עמ' 2-3 זה התחיל, המסקנות הסופיות הגיעו בסוף הדיון (דרך אגב, למרות שאתה טוען שאני לא מוכן לקבל שום דעה אחרת ואי אפשר לדון איתי - זה הפך לדיון נהדר שאפשר ללמוד ממנו הרבה, אבל כבר הפסקת להגיב שם. באותו דיון, דרך אגב, אני תיקנתי את עצמי לא מעט - למרות שאתה ממשיך לטעון שאני לא מוכן לעשות את זה, ובינתיים לא ראינו אותך מתקן את עצמך אף פעם)].את דעתי על החרטאבונה שנקראת LB כולם יודעים.
[/QUOTE]עכשיו, אני מסכים איתו בזה. העניין הוא, שההאמסטרינגס זו קבוצת שרירים דו מפרקיים שמבצעת שתי פעולות - פשיטת ירך, וכפיפת ברך. בWL הם עובדים בפשיטת הירך. אבל מסיבה כלשהי, הוא מציע לחזק אותם בכפיפת ברך:
QUOTE]These muscles should be developed with straight legged deadlifts and Good Mornings (always with the knees slightly unlocked) as well as the various leg curling and glute ham gastroc movements.