נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא כתב AND. כלומר, גם וגם. הleg curl זה תרגיל שעובד על השריר בכפיפת ברך בלבד.לפי המשך המשפט (glute ham gastroc movements) כנראה שיש פה פשוט בלבול/טעות סופר.
הוא כתב AND. כלומר, גם וגם. הleg curl זה תרגיל שעובד על השריר בכפיפת ברך בלבד.
כן, זה מה שהוא התכוון אליו. התרגיל עובד על ההאמסטרינגס בכפיפת ברך בלבד, לא בפשיטת ירך.
לאעזזל איך נשארו לכם אנרגיות להתווכח על הנושא המטומטם הזה
כן, זה מה שהוא התכוון אליו. התרגיל עובד על ההאמסטרינגס בכפיפת ברך בלבד, לא בפשיטת ירך.
עשה טובה, קרא מה כתבתי.אז כנראה שלא ירדתי לסוף דעתך. הוא מציע לחזק האמס ע"י פשיטות ירך וגם ע"י תרגיל של כפיפת ברך. סבבה.
תסביר שוב, מה שמפריע לך הוא שבנוגע לארבע ראשי FS מספק אותו?
עשה טובה, קרא מה כתבתי.
הדבר הראשון שמפריע לי זה שהטיעונים שלו חסרי רציונאל עקבי. זה קודם כל. הוא קובע כללים וגבולות שרירותיים, ואפילו לא מסביר מדוע. הקטע של LB משתמש ביותר מסת שריר, לטווח תנועה גדול יותר, עם יותר משקל - במקום השני בלבד.
מה שהקפיץ אותי זה שהוא מרשה לעצמו לטעון טיעונים כל כך נחרצים, אפילו ללא הסבר מדוע. וכמובן העובדה שהם לא עקביים. וכמובן העובדה שהם לא נכונים.קראתי. ברגע שמישהו "לא מסביר מדוע" פחות ברור לי למה אתה צריך לחפש עקביות (במובן של באיזה תנועה לאמן שרירים רלוונטיים).
מוצגת שם דעה שלו, זה הכל. זה לא שווה דיון עמוק כי זה לא עמוק
ואותי אישית רק סיקרן להבין מה הקפיץ אותך.
אה, זה כי אין שום דרך אחרת לעשות את זה בלי להכניס את הכתף לאינטרנל רוטיישן...סתם דוגמא הסתכלתי עכשיו עלי בסנאץ בלאנאנס ושמתי לב שגם פה אני שומר על מנח הגב זקוף מאד יחסית ולא קם מהשרשרת האחורית בצורה מוגזמת אלא משאיר את הטורסו זקוף, קיצר זה לא כל כך דומה לLB אפילו פה.
לי אישית מציק העומק הגבולי עד הומור אצל חלק נכבד מהאנשים. הצורך המעיק להתדיין על כן שובר או לא שובר מקביל...
מה זאת אומרת מציק לך? אתה מצפה שאנשים בתחרות יגדילו את טווח התנועה סתם כדי שיהיה ברור לכולם מכל זווית מה עמוק מספיק ומה לא? בשביל זה יש שופטים. זה בערך כמו שתגיד שמציק לך הצורך להתדיין אם הייתה לחיצה בג׳רק או לא.
גם באימון?
אני לא זוכר שאתה עשית סקוואט אי פעם שתהיתי אם שברת מקביל או לא, אפילו שאתה בלואבר
אני לא מתחרה בשום מקום ולכן אני עושה טווח תנועה שנראה לי הכי מוצלח, אבל הגיוני שגם חלק מהאימונים יהיו גבוליים לאנשים שמתחרים, לא?
אולי בRM1 , בהכנה לתחרות. חוץ מזה אני לא רואה טעם לא להגיע לטווח המלא שלך.
ואני עם נדב בדיון הזה ולכן נראה שכולם מסכימים.מסכים.
נסכים שאין פה שום הוכחה חד משמעית לפה/לשם אלא דעות נחרצות של מחנה LB לעומת מחנה HB.
אני אישית עדיין בדעה שהטווח בHB גדול יותר מLB ועוד לא ראיתי הסבר מספיק משכנע כדי להאמין אחרת(והייתי בדיון הקודם).