נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה דעתך שנלך על משהו פשוט, כמו זה: המציאות לא כל כך מסכימה איתכם. שנדבר איתה ונבקש ממנה שתתחיל להתחשב?
אני מדבר איתה כל הזמן, נראה לי שאתם קצת איבדתם קשר אליה.המציאות? דיברת איתה? או שמדדת מרחקים שהמוט עובר אצל אנשים אקראיים שעושים lb ו hb?
רוצה טיעונים? אוקיי.כמו שאמרתי - אין טיעונים ולא יהיו.
רוצה טיעונים? אוקיי.
מה לגבי הטיעון שבגלל העמידה הצרה יותר והגו הזקוף יותר ההאמסטרינגס ב-HB משוחררים הרבה יותר (למרות הברך הקדמית יותר) ולכן הם נמתחים ומקבלים באונס נמוך יותר? ולכן ההנחה שעוצרים באותה נקודה בשני הסוגים היא מצחיקה?
איך ניתן לרדת עמוק יותר מבלי שהמוט יזוז?גם אם אתה יורד עמוק יותר לא מוכיח שהמוט זז יותר.
איך ניתן לרדת עמוק יותר מבלי שהמוט יזוז?
לא מאבדים את הכיווץ עם ירידה משמעותית כזו?גם בלואו באר אפשר לעשות ATG
אתה יכול להוכיח שזה באמת מתקיים? ועד כמה בכלל רלוונטי לדבר על לואו באר ATG? אין כמעט אנשים שמסוגלים לעשות את התרגיל הזה במנח גב נייטראלי.גם בלואו באר אפשר לעשות ATG, וגם להרים יותר מהATG של הייבאר.
בוודאי שזה לא אידיאלי. גם בהייבאר.לא מאבדים את הכיווץ עם ירידה משמעותית כזו?
מה, שבלואו באר מרימים יותר? זה כמו שתבקש הוכחה שחתירה שוחים מהר יותר מחזה.אתה יכול להוכיח שזה באמת מתקיים? ועד כמה בכלל רלוונטי לדבר על לואו באר ATG? אין כמעט אנשים שמסוגלים לעשות את התרגיל הזה במנח גב נייטראלי.
שבלואו באר ATG מרימים יותר מהיי באר ATGמה, שבלואו באר מרימים יותר? זה כמו שתבקש הוכחה שחתירה שוחים מהר יותר מחזה.
פעם אחרונה שאתה מזכיר את המילה גיאומטריה אנליטית בפורום, יש לי מספיק חדו"א בלימודים, אני נכנס לפורום כדי להתחמק מזה.לא. אבל בדיוק התחלתי ללמוד וקטורים וגאומטריה אנליטית אז אני מנסה למצוא שימוש יישומי לחומר הזה כדי לא להרגיש שאני מבזבז זמן
אני היחיד שבאמת מבין שלהשוות הייבאר ATG ללואו באר זה להשוות תפוחים לאגסים?
גם בלואו באר אפשר לרדת ATG, ועדיין להרים בו יותר משקל.
למען האמת, זה מתרחש אפילו בתחרויות (IPF).
כמו שכבר הוכח בצורה מאוד ברורה - באותו עומק, לואו באר מזיז את המוט יותר. אם אתם רוצים שהטיעון שלכם יהיה שבהייבאר אתם עושים ATG ומגדילים את הטווח, אז קחו זריקה למציאות: גם בלואו באר אפשר לעשות ATG, וגם להרים יותר מהATG של הייבאר.
אז לא ברור למה ההשוואה המטופשת הזו.
עריכה: גם כדאי שאחת ולתמיד מישהו יגדיר מה זה עומק של הייבאר, כי כל אחד לוקח את זה לאן שהוא רוצה. סקוואט מוגדר כשובר מקביל, ומשום מה אם אתה שם את המוט על הטרפזים הסטנדרטים משתנים. בואו תגדירו.
בנוסף, תסבירו למה בפרונט סקוואט לשבור מקביל נחשב, ובהייבאר לא.
הכי כיף כשיש לכם לאן לברוח בשם טווח התנועה, אבל לפני שאתם מגדירים אותו - ומסבירים למה הגדרתם אותו כפי שהוא - הטיעונים שלכם לא קיימים. מתנצל מראש.
הם כן.אתה מקבל באונס מהרבה דברים, וההאמסטרינגס הם לא המגבלה.
אתה היחיד שלא הבין שדיברנו על מקסימום ירידה ב-HB מול מקסימום ירידה ב-LB.אני היחיד שבאמת מבין שלהשוות הייבאר ATG ללואו באר זה להשוות תפוחים לאגסים?
לא הוכח בשום מקום, כמו שאי אפשר להוכיח שום טענה שגויה.כמו שכבר הוכח בצורה מאוד ברורה - באותו עומק, לואו באר מזיז את המוט יותר.
גם תיאורטית הוא טועה.ועכשיו יגידו לך שתאורטית אתה צודק, אבל בפועל מי שעושה היי בר יורד ATG (שזה שקר מוחלט) ומי שעושה לואו בר רק שובר מקביל.
הם כן.
מסכיםגם אני יכול לשחק במשחק הזה. הם לא.
אתה מבין למה לא נכנסתי לטיעונים מלכתחילה? אם אתם בכלל טוענים שהאמסטרינגס בכלל לא נמתחים, לא מתארכים, לא נותנים באונס - בשביל מה לדון. פסלתם את הציורים היפים שעמדתי לצייר עוד לפני שפתחתי את תוכנת הצייר.גם אני יכול לשחק במשחק הזה. הם לא.
גם אני יכול לשחק במשחק הזה, לא מסכים.מסכים
רוב המקרים ההאמסטרינג הם לא מגבלה.גם אני יכול לשחק במשחק הזה, לא מסכים.