הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאמר מעניין בהמשך לדיון HB Vs. LB

מה דעתך שנלך על משהו פשוט, כמו זה: המציאות לא כל כך מסכימה איתכם. שנדבר איתה ונבקש ממנה שתתחיל להתחשב?

המציאות? דיברת איתה? או שמדדת מרחקים שהמוט עובר אצל אנשים אקראיים שעושים lb ו hb?

המציאות? דיברת איתה? או שמדדת מרחקים שהמוט עובר אצל אנשים אקראיים שעושים lb ו hb?
אני מדבר איתה כל הזמן, נראה לי שאתם קצת איבדתם קשר אליה.
אתה לא צריך למדוד כלום. קח מוט ורד, שהדיון המפגר הזה ייגמר כבר.

כמו שאמרתי - אין טיעונים ולא יהיו.
רוצה טיעונים? אוקיי.
מה לגבי הטיעון שבגלל העמידה הצרה יותר והגו הזקוף יותר ההאמסטרינגס ב-HB משוחררים הרבה יותר (למרות הברך הקדמית יותר) ולכן הם נמתחים ומקבלים באונס נמוך יותר? ולכן ההנחה שעוצרים באותה נקודה בשני הסוגים היא מצחיקה?

רוצה טיעונים? אוקיי.
מה לגבי הטיעון שבגלל העמידה הצרה יותר והגו הזקוף יותר ההאמסטרינגס ב-HB משוחררים הרבה יותר (למרות הברך הקדמית יותר) ולכן הם נמתחים ומקבלים באונס נמוך יותר? ולכן ההנחה שעוצרים באותה נקודה בשני הסוגים היא מצחיקה?

העמידה לא בהכרח יותר צרה. אתה מקבל באונס מהרבה דברים, וההאמסטרינגס הם לא המגבלה. גם אם אתה יורד עמוק יותר לא מוכיח שהמוט זז יותר.

אני היחיד שבאמת מבין שלהשוות הייבאר ATG ללואו באר זה להשוות תפוחים לאגסים?
גם בלואו באר אפשר לרדת ATG, ועדיין להרים בו יותר משקל.
למען האמת, זה מתרחש אפילו בתחרויות (IPF).

כמו שכבר הוכח בצורה מאוד ברורה - באותו עומק, לואו באר מזיז את המוט יותר. אם אתם רוצים שהטיעון שלכם יהיה שבהייבאר אתם עושים ATG ומגדילים את הטווח, אז קחו זריקה למציאות: גם בלואו באר אפשר לעשות ATG, וגם להרים יותר מהATG של הייבאר.

אז לא ברור למה ההשוואה המטופשת הזו.

עריכה: גם כדאי שאחת ולתמיד מישהו יגדיר מה זה עומק של הייבאר, כי כל אחד לוקח את זה לאן שהוא רוצה. סקוואט מוגדר כשובר מקביל, ומשום מה אם אתה שם את המוט על הטרפזים הסטנדרטים משתנים. בואו תגדירו.
בנוסף, תסבירו למה בפרונט סקוואט לשבור מקביל נחשב, ובהייבאר לא.

הכי כיף כשיש לכם לאן לברוח בשם טווח התנועה, אבל לפני שאתם מגדירים אותו - ומסבירים למה הגדרתם אותו כפי שהוא - הטיעונים שלכם לא קיימים. מתנצל מראש.

גם בלואו באר אפשר לעשות ATG, וגם להרים יותר מהATG של הייבאר.
אתה יכול להוכיח שזה באמת מתקיים? ועד כמה בכלל רלוונטי לדבר על לואו באר ATG? אין כמעט אנשים שמסוגלים לעשות את התרגיל הזה במנח גב נייטראלי.

לא מאבדים את הכיווץ עם ירידה משמעותית כזו?
בוודאי שזה לא אידיאלי. גם בהייבאר.

אתה יכול להוכיח שזה באמת מתקיים? ועד כמה בכלל רלוונטי לדבר על לואו באר ATG? אין כמעט אנשים שמסוגלים לעשות את התרגיל הזה במנח גב נייטראלי.
מה, שבלואו באר מרימים יותר? זה כמו שתבקש הוכחה שחתירה שוחים מהר יותר מחזה.
יש גם ATG בתחרויות, אמנם מעט, ומתחרי ההייבאר לא נמצאים בטופ של הסקוואט, בכלל. לרקורד.

לגביי הגב - כן, אני מבין שנפצעת בגב וזה מאוד רציני בשבילך, אבל אתה חייב לצאת מהאובססייה הזו למנח עמוד שדרה בסקוואט. כן, יותר סיכוי לפגוע בו, לא - לא חובה שיפגע, ולא - לא חובה שגם אם נפגע, תתרחש מכך פציעה.

בכל מקרה לא אמליץ על ATG, בשום סקוואט. אני רק זורם איתם כי הם חושבים שATG אפשרי רק בהייבאר.

לא. אבל בדיוק התחלתי ללמוד וקטורים וגאומטריה אנליטית אז אני מנסה למצוא שימוש יישומי לחומר הזה כדי לא להרגיש שאני מבזבז זמן
פעם אחרונה שאתה מזכיר את המילה גיאומטריה אנליטית בפורום, יש לי מספיק חדו"א בלימודים, אני נכנס לפורום כדי להתחמק מזה.

בכל אופן אני יתן לך שתי שימושים שיש לך ביומיום עם וקטורים.

1. שריר מייצר כוח F שאפשר לייצג אותו ע"י וקטור (גודל וכיוון)
כשאנחנו בודקים איזה שרירים עובדים באיזה תרגיל/תנועה, אנחנו בעצם מחברים את כל הוקטורים(שרירים) הרלוונטים כדי ליצר את אותה תנועה (בכללי כמובן, בתכלס מי יכול לחשב כמות כזו של וקטורים)

2. מכפלה סקאלרית בין וקטורים, אנחנו תמיד עושים כשאנחנו מחשבים נפח אימון, כמות החזרות זה וקטור u, משקלי העבודה זה וקטור v, שתיהם ב-N^n כי מדובר במספרים טבעיים, והנפח אימון יצא u*n (כפל בסקאלר)

😃

גם בלואו באר אפשר לרדת ATG, ועדיין להרים בו יותר משקל.
למען האמת, זה מתרחש אפילו בתחרויות (IPF).

כמו שכבר הוכח בצורה מאוד ברורה - באותו עומק, לואו באר מזיז את המוט יותר. אם אתם רוצים שהטיעון שלכם יהיה שבהייבאר אתם עושים ATG ומגדילים את הטווח, אז קחו זריקה למציאות: גם בלואו באר אפשר לעשות ATG, וגם להרים יותר מהATG של הייבאר.

אז לא ברור למה ההשוואה המטופשת הזו.

עריכה: גם כדאי שאחת ולתמיד מישהו יגדיר מה זה עומק של הייבאר, כי כל אחד לוקח את זה לאן שהוא רוצה. סקוואט מוגדר כשובר מקביל, ומשום מה אם אתה שם את המוט על הטרפזים הסטנדרטים משתנים. בואו תגדירו.
בנוסף, תסבירו למה בפרונט סקוואט לשבור מקביל נחשב, ובהייבאר לא.

הכי כיף כשיש לכם לאן לברוח בשם טווח התנועה, אבל לפני שאתם מגדירים אותו - ומסבירים למה הגדרתם אותו כפי שהוא - הטיעונים שלכם לא קיימים. מתנצל מראש.

ועכשיו יגידו לך שתאורטית אתה צודק, אבל בפועל מי שעושה היי בר יורד ATG (שזה שקר מוחלט) ומי שעושה לואו בר רק שובר מקביל.

אתה מקבל באונס מהרבה דברים, וההאמסטרינגס הם לא המגבלה.
הם כן.
אתה היחיד שלא הבין שדיברנו על מקסימום ירידה ב-HB מול מקסימום ירידה ב-LB.
כמו שכבר הוכח בצורה מאוד ברורה - באותו עומק, לואו באר מזיז את המוט יותר.
לא הוכח בשום מקום, כמו שאי אפשר להוכיח שום טענה שגויה.
ראית מה שעניתי לאלכס?
ועכשיו יגידו לך שתאורטית אתה צודק, אבל בפועל מי שעושה היי בר יורד ATG (שזה שקר מוחלט) ומי שעושה לואו בר רק שובר מקביל.
גם תיאורטית הוא טועה.

גם אני יכול לשחק במשחק הזה. הם לא.
אתה מבין למה לא נכנסתי לטיעונים מלכתחילה? אם אתם בכלל טוענים שהאמסטרינגס בכלל לא נמתחים, לא מתארכים, לא נותנים באונס - בשביל מה לדון. פסלתם את הציורים היפים שעמדתי לצייר עוד לפני שפתחתי את תוכנת הצייר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית