הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאמר מעניין בהמשך לדיון HB Vs. LB

תקשיב אין טעם להביא טיעונים, ראיתי שבעבר ניסו ואתה פשוט מתעלם.
או שאתה רואה לא טוב, או שאתה קורא לא טוב, כי לצערך זה לא המצב.

אני לא מסכים. אם נמדוד את המרחק שעבר המוט נגיע לאותה תוצאה של "עומק" כי המוט תמיד נשמר מעל מרכז כף הרגל, כלומר, המרחק האבסולוטי שווה למרחק בציר הY בשני המקרים, לאומת התחת שמבצע תנועות בשני הצירים.
זה בכל מקרה לא קשור לעובדה שהמוט נשאר מעל מרכז כף הרגל, כי השאלה היא מה המרחק האנכי שהוא עושה - לא האופקי.
ובלי קשר, זה לא המצב. טווחי התנועה לא שווים. קרא את כל הדיון הזה, מתחילתו ועד סופו. זה ארוך, מפורט, ומאוייר, אבל אני סומך עליך שתקח את הזמן כדי לקרוא עד הסוף (ולהבין כמובן).

אה,נכון איך שכחנו.
אז פשוט לקבוע עובדה בנחרצות שכזו בטוח תשכנע אותו!
מה אתה רוצה?
לא משכנע, אמרתי מה שיש לי להגיד בקצרה.
גם מעניין אותי הוויכוחים פה.
אשמח אם תפסיק לפנות אליי בבקשה.
תודה.
לילה טוב.

זה בכל מקרה לא קשור לעובדה שהמוט נשאר מעל מרכז כף הרגל, כי השאלה היא מה המרחק האנכי שהוא עושה - לא האופקי.
ובלי קשר, זה לא המצב. טווחי התנועה לא שווים. קרא את כל הדיון הזה, מתחילתו ועד סופו. זה ארוך, מפורט, ומאוייר, אבל אני סומך עליך שתקח את הזמן כדי לקרוא עד הסוף (ולהבין כמובן).
מקבל את ההערה שלך. אחזור אליך עם תשובה לאחר שאקרא את הדיון.

בקיצור
לואו בר זה לשמנים
Screenshot_20151103-234328.png

כשאתה מגדיר "טווח תנועה" בתור המיקום של התחת בסוף החזרה אז ברור שתחליט שלואו באר הוא בעל "טווח קצר יותר". לאומת זאת, כשאתה מכניס את ההיפ דרייב למשוואה ומחשב את הדרך שהתחת עבר מהחלק העליון ועד סוף התנועה אני בטוח שהתוצאה תהיה אחרת, כי בהיי באר וקטור התנועה של התחת עובר בעיקר בציר הY, כלומר, בציר האנכי, כאשר וקטור התנועה בלואו באר הוא וקטור שעובר גם בציר הX וגם בציר הY.
מבחינת עומק היי באר מנצח, אבל מבחינת טווח תנועה אני חושב שלא.

עישנת משהו כשכתבת את זה?

כשאתה מגדיר "טווח תנועה" בתור המיקום של התחת בסוף החזרה אז ברור שתחליט שלואו באר הוא בעל "טווח קצר יותר". לאומת זאת, כשאתה מכניס את ההיפ דרייב למשוואה ומחשב את הדרך שהתחת עבר מהחלק העליון ועד סוף התנועה אני בטוח שהתוצאה תהיה אחרת, כי בהיי באר וקטור התנועה של התחת עובר בעיקר בציר הY, כלומר, בציר האנכי, כאשר וקטור התנועה בלואו באר הוא וקטור שעובר גם בציר הX וגם בציר הY.
מבחינת עומק היי באר מנצח, אבל מבחינת טווח תנועה אני חושב שלא.
נגיד שלמישהו יש את אותם הנתונים כמו שיש לי חוץ מפרט אחד - יש לי תחת גדול ועסיסי ולו יש תחת קטן מאוד. איך בדיוק תמדוד את הטווח על פי זה?

ההודעה הבאה נכתבה ברצינות:

אם נעשה מחקר מי מזיין יותר הייבריסטים או לואובריסטים אני בטוח שהתוצאות לטובת הHB
וזה ידידיי טיעון מנצח מדוע להעדיף הייבר על לואבר.

המשך יום נעים.

ההודעה הבאה נכתבה ברצינות:

אם נעשה מחקר מי מזיין יותר הייבריסטים או לואובריסטים אני בטוח שהתוצאות לטובת הHB
וזה ידידיי טיעון מנצח מדוע להעדיף הייבר על לואבר.

המשך יום נעים.
זה לא הוגן כלפיהם... קורן כבר בקושי מסקביט או שזיוני שכל לא נחשב? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית