נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה,נכון איך שכחנו.תקשיב אין טעם להביא טיעונים, ראיתי שבעבר ניסו ואתה פשוט מתעלם.
או שאתה רואה לא טוב, או שאתה קורא לא טוב, כי לצערך זה לא המצב.תקשיב אין טעם להביא טיעונים, ראיתי שבעבר ניסו ואתה פשוט מתעלם.
זה בכל מקרה לא קשור לעובדה שהמוט נשאר מעל מרכז כף הרגל, כי השאלה היא מה המרחק האנכי שהוא עושה - לא האופקי.אני לא מסכים. אם נמדוד את המרחק שעבר המוט נגיע לאותה תוצאה של "עומק" כי המוט תמיד נשמר מעל מרכז כף הרגל, כלומר, המרחק האבסולוטי שווה למרחק בציר הY בשני המקרים, לאומת התחת שמבצע תנועות בשני הצירים.
מה אתה רוצה?אה,נכון איך שכחנו.
אז פשוט לקבוע עובדה בנחרצות שכזו בטוח תשכנע אותו!
מקבל את ההערה שלך. אחזור אליך עם תשובה לאחר שאקרא את הדיון.זה בכל מקרה לא קשור לעובדה שהמוט נשאר מעל מרכז כף הרגל, כי השאלה היא מה המרחק האנכי שהוא עושה - לא האופקי.
ובלי קשר, זה לא המצב. טווחי התנועה לא שווים. קרא את כל הדיון הזה, מתחילתו ועד סופו. זה ארוך, מפורט, ומאוייר, אבל אני סומך עליך שתקח את הזמן כדי לקרוא עד הסוף (ולהבין כמובן).
בקיצור
לואו בר זה לשמנים
בלואו באר אתה עובר מרחק גדול יותר כדי להגיע אל אותה הנקודה שבה תגיע בHB. פשט מאוד.בלאו באר אין יותר טווח תנועה מהיי באר..
כשאתה מגדיר "טווח תנועה" בתור המיקום של התחת בסוף החזרה אז ברור שתחליט שלואו באר הוא בעל "טווח קצר יותר". לאומת זאת, כשאתה מכניס את ההיפ דרייב למשוואה ומחשב את הדרך שהתחת עבר מהחלק העליון ועד סוף התנועה אני בטוח שהתוצאה תהיה אחרת, כי בהיי באר וקטור התנועה של התחת עובר בעיקר בציר הY, כלומר, בציר האנכי, כאשר וקטור התנועה בלואו באר הוא וקטור שעובר גם בציר הX וגם בציר הY.
מבחינת עומק היי באר מנצח, אבל מבחינת טווח תנועה אני חושב שלא.
לא. אבל בדיוק התחלתי ללמוד וקטורים וגאומטריה אנליטית אז אני מנסה למצוא שימוש יישומי לחומר הזה כדי לא להרגיש שאני מבזבז זמןעישנת משהו כשכתבת את זה?
נגיד שלמישהו יש את אותם הנתונים כמו שיש לי חוץ מפרט אחד - יש לי תחת גדול ועסיסי ולו יש תחת קטן מאוד. איך בדיוק תמדוד את הטווח על פי זה?כשאתה מגדיר "טווח תנועה" בתור המיקום של התחת בסוף החזרה אז ברור שתחליט שלואו באר הוא בעל "טווח קצר יותר". לאומת זאת, כשאתה מכניס את ההיפ דרייב למשוואה ומחשב את הדרך שהתחת עבר מהחלק העליון ועד סוף התנועה אני בטוח שהתוצאה תהיה אחרת, כי בהיי באר וקטור התנועה של התחת עובר בעיקר בציר הY, כלומר, בציר האנכי, כאשר וקטור התנועה בלואו באר הוא וקטור שעובר גם בציר הX וגם בציר הY.
מבחינת עומק היי באר מנצח, אבל מבחינת טווח תנועה אני חושב שלא.
תקשיב אין טעם להביא טיעונים, ראיתי שבעבר ניסו ואתה פשוט מתעלם.
אתה מאוד אופטימי.בבקשה תביא. אני מבטיח לא להתעלם.
אתה מאוד אופטימי.
אתה יותר חכם ממני. 1-0 לך.אני לא. רק רציתי להדגיש שלא היה ולא יהיה כאן שום טיעון.
מה דעתך שנלך על משהו פשוט, כמו זה: המציאות לא כל כך מסכימה איתכם. שנדבר איתה ונבקש ממנה שתתחיל להתחשב?בבקשה תביא. אני מבטיח לא להתעלם.
זה לא הוגן כלפיהם... קורן כבר בקושי מסקביט או שזיוני שכל לא נחשב? 😃ההודעה הבאה נכתבה ברצינות:
אם נעשה מחקר מי מזיין יותר הייבריסטים או לואובריסטים אני בטוח שהתוצאות לטובת הHB
וזה ידידיי טיעון מנצח מדוע להעדיף הייבר על לואבר.
המשך יום נעים.
זה לא הוגן כלפיהם... קורן כבר בקושי מסקביט או שזיוני שכל לא נחשב? 😃
כיום אוליקורן כשהוא מסקביט זה בהייבר
כיום אולי