נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בזמן שהפופקורן במיקרו - תתחיל לקרוא.
זה כל הפואנטה של הכתבה. אין טעם לקרוא את כל השאר.The low bar squat is not an exercise for leg development; it’s a way of doing a strength feat that allows a man or woman to lift the most weight while staying within the rules for the lift, but it’s not a movement that those who wish to develop leg strength for sports or to improve the shape and appearance of their legs has any business doing.
לא ברור לי למה הוא נותן לגיטימציה לעשות HB ואז לעשות השלמות עם תרגילים אחרים,אבל לא לעשות LB ואז לעשות השלמות.The squat movement, whether it be high bar full back squats, front squats, half or quarter squats, or Hatfield bar squats, to my mind, should be about developing and strengthening the quadriceps, as well as the glutes. The high bar squat, when done properly, should not involve the hamstrings much at all. These muscles should be developed with straight legged deadlifts and Good Mornings (always with the knees slightly unlocked) as well as the various leg curling and glute ham gastroc movements. The hamstrings are also strongly involved in Olympic lifting movements such as snatches, cleans, and pulls.
לא ברור לי למה הוא נותן לגיטימציה לעשות HB ואז לעשות השלמות עם תרגילים אחרים,אבל לא לעשות LB ואז לעשות השלמות.
מה זה שונה בדיוק?
אנשים מידי פעם עושים המון LB ואז מזניחים את הארבע ראשי שלהם,מה שגורע מהם משקל על המוט.
אבל זה דו כיווני.......בדיוק בגלל מה שכתבת -
וגם המשפט שציטטת מפגר. כאילו ש-LB לא מפתח בכלל קוואדס, מה פתאום, הקוואדס מרגישים בית הבראה בזמן הסקוואט.מבחינתי המאמר מסביר את זה של פיתוח הקוואדס צריך סקוואט שהוא לא לואו באר. זה נכון שסקוואטים אחרים טובים יותר לפיתוח הקוואדס. הכותרת סתם באה להביא יותר קוראים למאמר מצוץ מהאצבע שגם אני יכולתי לכתוב. אין מה לתת ייחוס לבנאדם הזה בכלל שסתם בזבז לי 7 דקות מהחיים.
שאני אבין, אתה נהיית שופט נייטרלי? 😲תביאו פופקורן לקרב - mike vs beast.
וגם המשפט שציטטת מפגר. כאילו ש-LB לא מפתח בכלל קוואדס, מה פתאום, הקוואדס מרגישים בית הבראה בזמן הסקוואט.
וגם HB מפתח מצוין את השרשרת האחורית.
שכל אחד יעשה מה שנוח לו.
או שנריב על שטויות.
בעצם, שכחו מזה. בואו נריב על שטויות 🕴
שאני אבין, אתה נהיית שופט נייטרלי? 😲
ביסט לא הולך לבזבז את הזמן שלו על מאמר כל כך מפגר וחסר טעם. אתה יכול להחזיר את הפופקורן.תביאו פופקורן לקרב - mike vs beast.
ואתה המזכירה שלו?ביסט לא הולך לבזבז את הזמן שלו על מאמר כל כך מפגר וחסר טעם. אתה יכול להחזיר את הפופקורן.
די, בחייך. תכף הקרב יתלהט, ואתה תהיה הראשון לקפוץ לזירה.אני נהייתי בחוץ.
אלעד, אם כמה שאני מעריך אותך, ואתה יודע שזה המצב, לקרוא לוואריאציה חרטאבונה רק כי היא לא תואמת את התפיסה שלך למהו הוא סקוואט ושיש הרבה אנשים פה בפורום עם LB חזק מהסקוואט שלך, לא יודע. זה קצת לא במקום.אני נהייתי בחוץ. את דעתי על החרטאבונה שנקראת LB כולם יודעים.
מסכים,רק לא ברור איך המשקל על המוט של אנשים קשור.אלעד, אם כמה שאני מעריך אותך, ואתה יודע שזה המצב, לקרוא לוואריאציה חרטאבונה רק כי היא לא תואמת את התפיסה שלך למהו הוא סקוואט ושיש הרבה אנשים פה בפורום עם LB חזק מהסקוואט שלך, לא יודע. זה קצת לא במקום.
אני יודע בדיוק מה הדעה שלו. סקוואט LB זה לא סקוואט וזה רק רבע תנועה וכו' וכו' אל אל תלכלך עך סקוואט של אחרים אם אתה לא ממש קרוב אליהם במספרים.מסכים,רק לא ברור איך המשקל על המוט של אנשים קשור.
אני לא חושב שזה הטיעון היחידי שלו כלפי התנועה..סקוואט LB זה לא סקוואט וזה רק רבע תנועה