הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
רק רוצה לדעת כמה אני צריך לקרוא כדי להחליט שזה חכם להביא לאידיוטים נשק.

ברירת המחדל היא שיש לאנשים את החופש לשאת נשק או כל חופש אחר. אם אתה רוצה לקחת אותו אתה זה שצריך להוכיח שזה משפר את המצב.

פשוט מדהים אותי כמה אנשים אוהבים לשלוט בחיים של אחרים.

ואל תקרא. זה לא באמת משנה לאף אחד.

ברירת המחדל היא שיש לאנשים את החופש לשאת נשק או כל חופש אחר. אם אתה רוצה לקחת אותו אתה זה שצריך להוכיח שזה משפר את המצב.

פשוט מדהים אותי כמה אנשים אוהבים לשלוט בחיים של אחרים.
אני בנאדם שמוכן להקריב את הדמוקרטיה למען הבטחון שלי. אני מעדיף שלטון שיקח לי את הנשק אבל יקח גם לבנאדם המשוגע את הנשק. אני חושב שלהחליט ש "זכות לשאת נשק" היא ברירת מחדל זה כמו להחליט שהזכות לרצוח היא ברירת מחדל. העובדה שקיים נשק שמסוגל ביריה אחת להרוג בנאדם היא כבר משהו שאני שונא, והעובדה שכל בנאדם שיש לו נשק ועובר לידי ברחוב מסוגל תוך שניה להוציא אותו ולרצוח אותי גם כן לא מוצאת חן בעיני, ולכן אני חושב שצריך בכל מחיר לגרום לכך שלכמה שפחות אנשים יהיה נשק.

מה זה משנה אם "תביא" להם או יותר נכון תאשר להם לקנות או שהם יקנו שלא בחוק והכסף ילך למאפיה ?
למה קיים אנטיוירוס? אנשים ימשיכו לייצר וירוסים שימשיכו לתקוף מחשבים. למה קיים תחום "אבטחת מידע"? האקרים ימשיכו לפרוץ גרסאות חדשות של מערכות הפעלה ולפרוץ עוד מחשבים. למה יש דלתות עם 2 מנעולים? פורץ שמסוגל לפרוץ מנעול אחד מסוגל לפרוץ גם 2 מנעולים.
כי ככה יהיה להם יותר קשה!!!

אם כל אחד יכול לקנות נשק ו10 משוגעים רוצים נשק אז 10 משוגעים ישיגו אותו. אם זה נגד החוק אז מתוך ה10 אולי רק 2 יצליחו, וזה מעלה את הסיכויים שלי להשאר בחיים.

למה קיים אנטיוירוס? אנשים ימשיכו לייצר וירוסים שימשיכו לתקוף מחשבים. למה קיים תחום "אבטחת מידע"? האקרים ימשיכו לפרוץ גרסאות חדשות של מערכות הפעלה ולפרוץ עוד מחשבים. למה יש דלתות עם 2 מנעולים? פורץ שמסוגל לפרוץ מנעול אחד מסוגל לפרוץ גם 2 מנעולים.
כי ככה יהיה להם יותר קשה!!!

אם כל אחד יכול לקנות נשק ו10 משוגעים רוצים נשק אז 10 משוגעים ישיגו אותו. אם זה נגד החוק אז מתוך ה10 אולי רק 2 יצליחו, וזה מעלה את הסיכויים שלי להשאר בחיים.
במה זכו אותם ה2 מתוך ה10 שרק הם יצליחו להשיג את הנשק ? אם בן אדם פסיכי רוצה לרסס תלמידי תיכון עם רובה אוטומטי אני חושב שהוא יעשה את זה, גם אם זה אומר שהוא יצטרך להשיג את הנשק באופן לא חוקי ( הרי אני מאמין שהוא מודע לזה שלרסס נערים בני 15 זה לא בדיוק חוקי).

ברור.. ברור.
בגלל זה אתה לומד את מה שהם פיתחו.

מה הם פיתחו? ואיך ההיסטוריה שלהם קשורה למה שהם עכשיו?
אני בנאדם שמוכן להקריב את הדמוקרטיה למען הבטחון שלי. אני מעדיף שלטון שיקח לי את הנשק אבל יקח גם לבנאדם המשוגע את הנשק. אני חושב שלהחליט ש "זכות לשאת נשק" היא ברירת מחדל זה כמו להחליט שהזכות לרצוח היא ברירת מחדל. העובדה שקיים נשק שמסוגל ביריה אחת להרוג בנאדם היא כבר משהו שאני שונא, והעובדה שכל בנאדם שיש לו נשק ועובר לידי ברחוב מסוגל תוך שניה להוציא אותו ולרצוח אותי גם כן לא מוצאת חן בעיני, ולכן אני חושב שצריך בכל מחיר לגרום לכך שלכמה שפחות אנשים יהיה נשק.

מה אכפת לי מה אתה מעוניין להקריב? החופש שלי הוא לא שלך להקריב.

אם בן אדם פסיכי רוצה לרסס תלמידי תיכון עם רובה אוטומטי אני חושב שהוא יעשה את זה, גם אם זה אומר שהוא יצטרך להשיג את הנשק באופן לא חוקי ( הרי אני מאמין שהוא מודע לזה שלרסס נערים בני 15 זה לא בדיוק חוקי).
אתה חושב שלכל משוגע יש את הקשרים כדי להשיג נשק לא חוקי? אתה חושב שאתה פשוט יוצא לרחוב, מוצא דילר לנשק לא חוקי, משלם הרבה כסף ומשיג אותו? אל תהיה נאיבי. מבחינת "קשה" לא התכוונתי יקר. אל תגיד לי שזה פשוט למצוא אנשים שמוכרים נשק לא חוקי. אני לא יודע איפה הם נמצאים. אז אל תחשוב שזה לא יעשה לאותם המשוגעים את החיים הרבה יותר קשים. אני בטוח שרוב האנשים האלו ינסו להשיג נשק, יחפשו, לא ימצאו ויוותרו.
מה אכפת לי מה אתה מעוניין להקריב? החופש שלי הוא לא שלך להקריב.
אני באמת מקנא בך שתוכל לחיות בבטחון במדינה שבה אתה תצא לרחוב וכל בנאדם מסביבך יוכל תוך שניה להוציא אקדח ולחורר לך את הראש. אני לצערי לא מסוגל לזה.

אתה חושב שלכל משוגע יש את הקשרים כדי להשיג נשק לא חוקי? אתה חושב שאתה פשוט יוצא לרחוב, מוצא דילר לנשק לא חוקי, משלם הרבה כסף ומשיג אותו? אל תהיה נאיבי. מבחינת "קשה" לא התכוונתי יקר. אל תגיד לי שזה פשוט למצוא אנשים שמוכרים נשק לא חוקי. אני לא יודע איפה הם נמצאים. אני לא מכיר אף אחד שיודע איפה למצוא אנשים שמוכרים נשק לא חוקי, אז אל תחשוב שזה לא יעשה לאותם המשוגעים את החיים הרבה יותר קשים. אני בטוח שרוב האנשים האלו ינסו להשיג נשק, יחפשו, לא ימצאו ויוותרו.

אני באמת מקנא בך שתוכל לחיות בבטחון במדינה שבה אתה תצא לרחוב וכל בנאדם מסביבך יוכל תוך שניה להוציא אקדח ולחורר לך את הראש. אני לצערי לא מסוגל לזה.
אין לי מספיק ידע כדי לדעת כמה זה קשה כי מעולם לא ניסיתי להשיג נשק, אבל השערה שלי- רוב האנשים הפסיכים ישיגו את הנשק גם אם הוא לא חוקי, במידה והם רוצים.

אתה חושב שלכל משוגע יש את הקשרים כדי להשיג נשק לא חוקי? אתה חושב שאתה פשוט יוצא לרחוב, מוצא דילר לנשק לא חוקי, משלם הרבה כסף ומשיג אותו? אל תהיה נאיבי. מבחינת "קשה" לא התכוונתי יקר. אל תגיד לי שזה פשוט למצוא אנשים שמוכרים נשק לא חוקי. אני לא יודע איפה הם נמצאים. אז אל תחשוב שזה לא יעשה לאותם המשוגעים את החיים הרבה יותר קשים. אני בטוח שרוב האנשים האלו ינסו להשיג נשק, יחפשו, לא ימצאו ויוותרו.

נמצא בביקור במדינה כזו ברגעים אלה ממש. אף אחד לא נהרג היום. מוזר.

אבל השערה שלי- רוב האנשים הפסיכים ישיגו את הנשק גם אם הוא לא חוקי, במידה והם רוצים.
זכותך. ההשערה שלי היא שמתוך 10 אנשים פסיכים שירצו להשיג נשק כדי לרסס תלמידים הרוב לא יצליחו להשיג נשק.
יודע על מה אני מבסס את זה?
על הפלסטינים!
למה נראה לך שפלסטינים עושים פיגוע דקירה? אם היו להם רובים ואקדחים הם היו יוצאים לרחובות איתם ולא עם סכינים. למה לדקור 2 אנשים ולמות כשאפשר לרסס 20 אנשים ולמות?
נמצא בביקור במדינה כזו ברגעים אלה ממש. אף אחד לא נהרג היום. מוזר.
בהחלט טיעון לעניין. סליחה, טעיתי. נשק זה טוב.

יחפשו, לא ימצאו ויוותרו.
אתה נאיבי...
רגע אתה לא מפחד שידקרו אותך ברחוב?
נעביר את כולם לכלים מפלסטיק.

אתה נאיבי...
אני לא מוכן לשמוע את זה מילד בן 16.
רגע אתה לא מפחד שידקרו אותך ברחוב?
בטח שמפחד. אבל יש גבול לכמה שאפשר לשלוט באנשים. זה לא אפשרי לשלוט ביכולת של אנשים להשיג סכינים.
אתה שובר שיאים כאן. למה שאני אגיב בטיעון למה שכתבת? הצגת טיעון בהודעה שלך?
אני הצגתי את הדעה שלי בעניין. אתה לאומת זאת הצגת את הרצון שלך להיות בנאדם חופשי ושלחת אותי לקרוא מאמר של 40 עמודים. אחר כך החלטת שזכותו הטבעית של כל בנאדם (או איך שאתה קראת לזה "ברירת מחדל") היא לשאת נשק חם כשלדעתי זאת ממש לא ברירת מחדש ונשק חם אמור להיות מוצר שממש לא כל אחד יכול להשיג.

חוץ מזה בוא נחזור קצת אחורה. הטענה שלי הייתה שאם למשוגעים תהיה גישה להשיג נשק בקלות ובצורה חוקית כמות הפיגועים תגדל והם יהיו הרסניים יותר. אפשר לדעת למה אתה לא מסכים עם זה בלי לשלוח אותי למאמר של 40 עמודים?

לילה טוב אלכס
מה? 😳

למה לא? אל תמכור פשוט סכינים.
זה לא שאתה מגביל את הפרט על דעתך בלבד...
אתה לא הולך לקרוא לי נאיבי ובאותו המשפט לקבוע שאפשר "לא למכור סכינים" ואז לא יהיו סכינים. אל תשווה בין יכולת של גופים עצמאים לייצר אקדחים/רובים ולהשיג אבק שריפה לאומת יכולתם ליצור סכיני אלומיניום. אני מבזבז את הזמן שלי רק מלהגיב לך. אם אין לך משהו רלוונטי לשיחה אל תגיב.

אתה לא הולך לקרוא לי נאיבי ובאותו המשפט לקבוע שאפשר "לא למכור סכינים" ואז לא יהיו סכינים
א. אני כן.
ב. סרקזם? אני חושב שזה דיי ברור.
אני מבזבז את הזמן שלי רק מלהגיב לך. אם אין לך משהו רלוונטי לשיחה אל תגיב.
את ההתנשאות שלך אתה יכול לדחוף לתחת. תגיב כמו בן אדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית