- פותח/ת השרשור
Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:
עדכון לוג: 27/04/17
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 27/04/17
שבוע 20 אימון 3 - עצימות:
Squat 155x2 PR בלי שרוולים
155x1
החלטתי לוותר על השרוולים לתחרות כי זה באותה קטג' עם אנשים עם רצועות, התחלתי חימום בלי שרוולים והחימום האחרון עם 140 לדאבל היה בעומק ממש טוב (התקרב לATG), ב155 נתתי עומק גבולי יחסית כי פחדתי לרדת, גם אחרי דאבל פחדתי לתת עוד חזרה כי הרגיש קצת כבד, השלמתי עוד אחת ולא אכפת לי שעשיתי רק דאבל, התכנון הוא 160-165 כניסה שלישית ללא שרוולים או אולי איזה 170 בנס ויש עוד חודש.
Pause (?) Bench Press 95x4 PR
הרגיש הרבה יותר נוח לעשות בנץ' עם אולסטאר, הראתי לכמה אנשים את הסרטון וחלק אמרו שבחלק מהחזרות עצרתי קצת לפני הנגיעה בחזה ושרק בחזרה הרביעית הייתה עצירה נורמאלית, עדיין מרוצה הרגיש ממש טוב ביחס לתקופה החרא שלי בבנץ', סרטון יעלה אחר כך.
Deadlift
195x3, 210x1
בוצע ריסט בדדליפט, עשיתי עם הפלטות באמפר שיש במתחם "אימונים אישיים" במכון שלנו והיה ממש נוח ביחס למקום הרגיל של הדדליפט, לא ידעתי שהמוט נסגר במשקלים כאלה וסוף סוף לא התגלגל המוט באמצע סט.
ה195 הרגיש קל מידי ואני מתחרט שלא נתתי חמישיה, רציתי להרגיש קצת משקל והתלבטי בין דאבל עם 195 לקצת יותר משקל, לקחתי החלטה מפגרת לתת 210 לחזרה אחת (אד קואן יכעס) אבל בסך הכול עלה יפה מאוד וגם החזקתי בערך 3-4 שניות בנעילה (לדמות פקודת down של שופט מחמיר)
הנחמה שזה נותן לי אינדיקציה שבתחרות אני יכול לתת 200 בכיף בכניסה הראשונה.
אחלה אימון, נתן לי הרבה ביטחון אחרי תקופה קצת מבלבלת,
קרא את שאר עדכון הלוג...