עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון שלא משנה כמה חזרות אני עושה, משנה שכל פעם אני מתקדם במשקל?מה שחשוב הוא התקדמות בעומסים, טווח החזרות קשור לתכנון אימונים
נכון, מתקדם בעומסים באופן כללי, בין אם זה משקלי עבודה או מספר חזרות, כמובן שלהוסיף משקלי עבודה פרוגרסיבית יהיה תכנון אימונים יותר פרקטיאתה מתכוון שלא משנה כמה חזרות אני עושה, משנה שכל פעם אני מתקדם במשקל?
אז מה תוכנית כמו gvt נותנת ? הרי כן יש חשיבות לנפחנכון, מתקדם בעומסים באופן כללי, בין אם זה משקלי עבודה או מספר חזרות, כמובן שלהוסיף משקלי עבודה פרוגרסיבית יהיה תכנון אימונים יותר פרקטי
שאלת המאה - האם יש איזה יתרון לעבודה במספר חזרות נמוך (5) מול 10 חזרות לדוגמה? המשקל זהה באופן יחסי.נכון, מתקדם בעומסים באופן כללי, בין אם זה משקלי עבודה או מספר חזרות, כמובן שלהוסיף משקלי עבודה פרוגרסיבית יהיה תכנון אימונים יותר פרקטי
ההתאמה של מערכת העצבים היא שונה, בפחות חזרות ומשקל גדול יותר היא עובדת יותרשאלת המאה - האם יש איזה יתרון לעבודה במספר חזרות נמוך (5) מול 10 חזרות לדוגמה? המשקל זהה באופן יחסי.
לדוגמה 5 חזרות עם 50 קילו\10 חזרות עם 25. בכללי זה יוצא אותו משקל
הבנתי ש-5 חזרות במשקלים כבדים יותר מרגיל את מערכת העצבים למאמץ קצר ועצים מאוד.
אתה מדבר על התקדמות בכוח, היפרטרופיה יש לה כמה מנגנונים שונים מעטאיזה יופי, אתה הראשון ששאל את השאלה הזאת.
כמו שלוטם אמר, אין משמעות לטווח חזרות. אין גם משמעות לכשל או לא כשל, ובטח שלא ל time under tension.
יש משמעות לנפח, עצימות מספיק גבוהה והתקדמות לאורך זמן.
אתה מדבר על התקדמות בכוח, היפרטרופיה יש לה כמה מנגנונים שונים מעט
כמובן שעם כוח תגיע היפרטרופיה, אבל מי שמחפש נטו היפרטרופיה יש דרכים יותר יעילות להגיע לזה
יש חשיבות לנפח אימון לא אמרתי שלא, ובאופן כללי gvt זאת תכנית מפגרת.אז מה תוכנית כמו gvt נותנת ? הרי כן יש חשיבות לנפח
אתה צריך לחשוב איך אתה מתקדם בעומסים, אם החלטת לעשות 3x10 אקרוס בסקוואט, אז התכנון אימונים שלך יהיה הרבה פחות יעיל מ3x5 אקרוס, לפחות עד שלבים מתקדמים יותרשאלת המאה - האם יש איזה יתרון לעבודה במספר חזרות נמוך (5) מול 10 חזרות לדוגמה? המשקל זהה באופן יחסי.
לדוגמה 5 חזרות עם 50 קילו\10 חזרות עם 25. בכללי זה יוצא אותו משקל
הבנתי ש-5 חזרות במשקלים כבדים יותר מרגיל את מערכת העצבים למאמץ קצר ועצים מאוד.
אחדד ואוסיף שלעלות במשקלים עם 3x10 יהיה מאוד קשה ומאוד איטי לעומת 3x5 או 1x5אתה צריך לחשוב איך אתה מתקדם בעומסים, אם החלטת לעשות 3x10 אקרוס בסקוואט, אז התכנון אימונים שלך יהיה הרבה פחות יעיל מ3x5 אקרוס, לפחות עד שלבים מתקדמים יותר
אז בוא תאיר את עיניינו עם ״מדע אמיתי״איזה אוסף מקסים של ברוסיינס.
האמת , שאין לו הרבה מה להוסיף מעבר למה שכתב למעלה (וגם מה שכתב לוטם)אז בוא תאיר את עיניינו עם ״מדע אמיתי״
אבל הוא לא כתב שום דבר באמת, שום תיאוריה, מדע או הסבר אפילו מאחורי הדברים שלוהאמת , שאין לו הרבה מה להוסיף מעבר למה שכתב למעלה (וגם מה שכתב לוטם)
אוקי, אני מקבל את הדעות שלך, אז בוא תסביר במה אני טועה, כדי שנוכל להשכיל.לוטם כן כתב, ואני כן מעריך את הדעה שלו, אבל אני חושב שבמקרה הזה הוא לא לגמרי צודק