הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

כח נשי יהודי

מנציק

משתמש מתחיל
73
28
נק' מוניטין:
49
73
28
מנציק הוסיף לוג חדש:

כח נשי יהודי - הלוג של אישתי

אז ככה אני בן 24 גובה 178 משקל 71 כן שחיף אני יודע , אבל אני לא העיקר פה אני פותח תלוג כי גילתי כישרון חבוי אצל אישתי חודשים אחרי לידה ,עשיתי לה מנוי והתחלנו SS באימון הראשון ראיתי שיש עתיד היא הרימה שישים קילו דדליפט בקלות . היא התחילה דיאטה אז היא במאזן קלורי שלילי התחלנו במשקל 93 לפני שבועיים כרגע ירדה ל91 שלש פעמים בשבוע אימוני כח ועוד פעמיים שלש אירובי, אז היא אחרי שבועיים של ssלימדתי אותה טכניקה ועכשיו היא אוחזת ב סקוואט 40 קילו 5×3 לחיצת חזה 30קילו 5×3 דדליפט 75קילו 1×5 פרס 30 קילו...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
מאייזה בחינה אסון בינתיים הכל בסדר אם אני יראה שקשה לה להתאושש אז נעצור אני פשוט בונה על אפקט המתאמן המתחיל זה פעם ראשונה שהיא נוגעת במשקולות

נערך לאחרונה:
מאחיזה בחינה אסון בינתיים הכל בסדר אם אני יראה שקשה לה להתאושש אז נעצור אני פשוט בונה על אפקט המתאמן המתחיל זה פעם ראשונה שהיא נוגעת במשקולות

אסון מבחינת התאוששות. אולי אחרי שבועיים היא בסדר, אבל אני בספק אם אחרי חודש בתוכנית היא לא תקרוס

ברגע שניהיה קצת קשה, לעבור לתבנית אחרת פחות תובענית.
קל להיפצע בחיטוב.

לנשים יש יכולת פיזיולוגית שמאפשרת להם להתאמן יותר קשה מגברים. בנוסף אם היא מתחילה היא עוד מספיק רחוקה מהפוטנציאל שלה כך שהיא תוכל להתקדם גם בלי עודף קלורי.

כל הכבוד לה ולכם

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה שיגעו אותה במכון על צניחת רחם בגלל שזה חודשים וחצי אחרי לידה יש מה לחשוש ?

עוד שאלה שיגעו אותה במכון על צניחת רחם בגלל שזה חודשים וחצי אחרי לידה יש מה לחשוש ?
לא יודע לגבי צניחת רחם. אבל כדאי שהיא תבדק לגבי היפרדות של שרירי הבטן. אצל אשתי זאת בעיה.

היא עושה חמש חזרות מתח בתוספת 25 ק"ג וחמש חזרות של מקבילים בתוספת 50 ק"ג ?

היא עושה חמש חזרות מתח בתוספת 25 ק"ג וחמש חזרות של מקבילים בתוספת 50 ק"ג ?
הוא עושה את המשקלים האלה אשתו עושה רק מה שהוא רשם בהתחלה
סקוואט 40 קילו 5×3 לחיצת חזה 30קילו 5×3 דדליפט 75קילו 1×5 פרס 30 קילו 5×3

• פותח/ת השרשור
טוב הרבה זמן לא עדכנתי בגלל שעבדתי איתה על טכניקה , משקלים באימון האחרון סקוואט 55 דדליפט 75 פרס 30 לחיצת חזה 35 , עכשיו קרה לה משהו מוזר , היא במאזן שלילי רוב הזמן , היקף מותן ירד 3 סנטימטר אבל שאר בהיקפים עלו לדוגמא היקף יד עלה מ34 ל37, ירך עלה שתי סנטימטר, משקל היא ירדה קילו וחצי בשלשה שבועות ,השאלה אם זה רק אפקט מתאמן מתחיל או שss לא מתאים למבנה גוף שלה שהוא מאוד שרירי , היא עולה שריר מאוד מהר השאלה אם זה יעצר או שכנראה המבנה גוף שלה צובר שריר מהר ,וזה לא המטרה כרגע ,המטרה לחטב להצר היקפים , אולי לשנות תכנית , אולי אימון מחזורי ?מבחינת משקלים אני רואה שיש לה עוד הרבה לאן להתקדם בינתים הכל קל לה ,חחח הלוואי עלי אני בשביל כל קילו שריר נלחם בשינים
אשתי נהייתה האטרקציה של החדר כושר . מדובר בחדר כושר חרדי לא רגילים למראות שאשה מרימה משקלים כבדים, הם עושות רק במשקולות הוורודות היום באימון כל המכון כולל המאמנת , לראות איך היא מרימה שמונים קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור
מנציק עדכן/ה את הלוג ״כח נשי יהודי״:

עדכון לוג: 05/06/16

אימון יום שישי בצהרים
סקוואט 60 קילו קל
לחיצת כתפים 33 קילו קשה אבל עלה
פולי עליון 45 קילו קל
בטן סטטי דקה
מה שמדהים אותי שהיא לא נתפסת יום למחרת אפילו שזה תוכנית כזאת תובענית,
אני חושב שהפונטציאל שלה בסקוואט ודדליפט הוא עצום
והיא במאזן קלורי שלילי רוב השבוע
בינתיים היא מתקדמת חמש קילו כל אימון בסקוואט ודדליפט ולחיצות ב1.25 כל צד
ולא ידעתיע שאישתי כזאת חזקה אני מתחיל לפחד שהיא תעקוף אותי אייזה פדיחות חחחח
אירובי היא משתדלת שעתיים בשבוע הליכות או אלפיטי

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מנציק עדכן/ה את הלוג ״כח נשי יהודי״:

עדכון לוג: 06/06/16

אימון ב12 בלילה אם התינוקת
יש לי מפתחות של המכון שאני עובד בו.

סקואט 65 קל
לחיצת חזה 35 קל
דדליפט 85 קשה המוט מחליק צריך גיר
שתי סטים בטן
בטו סטטי דקה
אירובי 15 שעה מדרגות.
סך הכל אימון בסדר המשקל שלה לא כזה יורד לא יודע בגלל מה,נראה לי שהרבה שריר עולה לה מהתוכנית הזאת עקב המבנה גוף שלה אני חושב שעוד חודש ככה היא תפסיק את התוכנית ונעשה אימון מחזורי היא עולה שריר מהר מידי אני מקווה שזה יעצר .אולי צריך להוריד קלוריות בינתים היא על 1700 היא ירדה שתי קילו בחודש שזה לא הרבה אם מחשיבים את הנוזלים היקפים עלו בכל הגוף חוץ מהמותן שירד שתי סנטימטר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית