הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים

• פותח/ת השרשור Yw
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-4/7/21

Yw

משתמש מתחיל
130
220
נק' מוניטין:
414
130
220
Yw הוסיף לוג חדש:

המסע אל חיוניות בריאות ועוצמה של בן 31 - שינוי הרכב גוף

רקע
גיל 31
גובה 183
משקל 115.5
היקף בטן 117

מטרות על
- משקל גוף 100
- היקף בטן 100

הערה: משקל גוף הוא לא מדד מאד מדויק ועיקבי למעקב אחר ירידה באחוזי שומן, הוא מושפע מאד מצריכת מלחים, פחמימה, והטיות ביחס ריקמות שומן ושריר, וכמובן יציאות (שירותים). לכן היקף בטן יהיה המדד המרכזי עבורי והחשוב ביותר בתהליך הזה (והוא גם גורם סיכון בפיתוח סינדרום מטבולי ובעיות לב כלי דם, דבר שבעשור הרביעי לחיי כדאי שאתחיל לקחת ברצינות)...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
זו פעם ראשונה שאתה מתאמן/נוגע במשקלים? או בכללי בבנץ' וכאלה?

כן, יש לו 155 בנץ' פעם ראשונה בחיים 😆
זה למה הייתי בשוק, זה לא הסתדר לי כי לפי הכתיבה שלו הוא נראה יחסית חדש בתחום
אבל יש פריקים גנטיים כאלה ברמה הזויה של אחד ל..........
למה מופתע?
מה, אחרי קצת זמן של אימונים לא לחצת ככה?
כנראה שלא היית חזק באופן טבעי...
אימון ראשון שלי בחדכ לא לחצתי מוט ריק
התחלתי עם דאמבלים של 6:cray:

אפילו 180 ללחיצה אחת יפה
משקל צנוע.
למה מופתע?
מה, אחרי קצת זמן של אימונים לא לחצת ככה?
כנראה שלא היית חזק באופן טבעי...
ממש לא, ולא אני לא חזק טבעי.
ולא קיים כאלו אנשים.
זה למה הייתי בשוק, זה לא הסתדר לי כי לפי הכתיבה שלו הוא נראה יחסית חדש בתחום
אבל יש פריקים גנטיים כאלה ברמה הזויה של אחד ל..........

אימון ראשון שלי בחדכ לא לחצתי מוט ריק
התחלתי עם דאמבלים של 6:cray:
אין כאלו, אני מבטיח לך. לא סתם שיא העולם עמד על 160 עד 1950 אני חושב.

• פותח/ת השרשור
מתאמן בעיקביות כבר לפחות 6 שנים, תנוח דעתכם 🙄

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נוסף סרטון, אנסה מדי אימון לצלם סט בודד מכל תרגיל, לכל היותר

• פותח/ת השרשור
Yw עדכן/ה את הלוג ״כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים״:

עדכון לוג: 12/05/21

הייתי אמור להתאמן אתמול אבל לילדים אין גן, חוסר שינה בגלל ריצה למקלטים וכו, למזלי היום הייתה הפוגה קלה לכמה שעות ויכולתי להשחיל 40 דק של אימון זריז עמוס בקפאין, כמו כן ירידה קלה במשקל, כנראה בעיקר נוזלים אם כי אני עדיין אוכל כמות יפה של פחמימה.

אימון A

Strict Press
- 100x5
- 100x4
- 100x3
- 110x1

Chin up
- 120kg (bw+5) x 5x3
- 115kg (bw) x 8

Sumo deadlift
-
155x5

סרטון של הפרס ייעלה תוך 10 דק

קרא את שאר עדכון הלוג...

עוקב, נראה מעניין 😃
כמה שאלות ברשותך שמסקרנות אותי: איך אתה מבחינת תזונה, סופר ערכים וזה? עושה אירובי? מה השגרת חיים שלך (עבודה, כמה ילדים ועוד) ואיך האימונים משתלבים בזה?

עוקב, נראה מעניין 😃
כמה שאלות ברשותך שמסקרנות אותי: איך אתה מבחינת תזונה, סופר ערכים וזה? עושה אירובי? מה השגרת חיים שלך (עבודה, כמה ילדים ועוד) ואיך האימונים משתלבים בזה?
מצטרף לידידי @yujinius
כולנו בערך באותו הסירה
לכן זה מעניין 😃

• פותח/ת השרשור
עוקב, נראה מעניין 😃

שגרת חיים: 2 ילדים קטנים, לפני מבחן רישוי לסטאז' ברפואה ככה שאת 99% מהזמן שלי אני מקדיש או ללמידה, או לילדים (לכן רק 4 שעות אימון שבועיות, וגם הן בעירבון מוגבל), ועוד כמה חודשים אהיה בסטאז' ככה שיותר זמן לא מאמין שיהיה לי.
כמו כן יש לי בחצר כלוב מוט וספה בגינה , דבר שחוסך נסיעות לחדכ, שעות עומס, ובעיקר התעסקות בכל מני מכשירים ותרגילי בידוד מיותרים מבזבזי זמן ומשאבי התאוששות 😃

דוגל בשקילה הדוקה של אוכל במשקל אלקטרוני וספירת קלוריות באפליקציה.
כאמור אין זמן לבזבז ימי חיטוב על "בטעות ניטרלי" כי כף שמן "אמורה" להיות 90 קלוריות אבל בכף שלי בטעות יצא 200, אישתי עוזרת מאד עם הארוחות אבל בגדול תמיד טוב להכין בימי ראשון או שבת 10 מנות שקולות שאפשר להקפיא ולהפשיר בתנור ברגע.

לגבי אירובי הכי יעיל מבחינתי זה לעשות HIIT של ספרינטים פעם בפעמיים בשבוע, יחס טוב בין bang לbuck (היסטורית דגלתי שנים בהליכות של שעה, מבחינתי זה האירובי האולטמטיבי בשבילי, אבל מאד מאד לא יעיל)

נערך לאחרונה:
מצטרף לידידי @yujinius
כולנו בערך באותו הסירה
לכן זה מעניין 😃
אחי אנחנו כבר בצד השני של שנות ה 30, דינוזאורים 🙄
כמו כן יש לי בחצר כלוב מוט וספה בגינה , דבר שחוסך נסיעות לחדכ, שעות עומס, ובעיקר התעסקות בכל מני מכשירים ותרגילי בידוד מיותרים מבזבזי זמן ומשאבי התאוששות 😃
זו גם הגישה שלי
הסטאז' ברפואה זה השנה האחרונה שאחריה אתה רופא? באיזה תחום? או שעוד לא בוחרים בשלב הזה?

המון בהתלחה ותודה על הפירוט 😃

• פותח/ת השרשור
הסטאז' ברפואה זה השנה האחרונה שאחריה אתה רופא? באיזה תחום? או שעוד לא בוחרים בשלב הזה?

עוד לא בוחרים תחום, אני כבר "רופא" (Dr MD) כתואר אקדמאי, אחרי הסטאז' אקבל את הרישיון גם לעסוק ברפואה בארץ.
התתמחות בוחרים רק אחרי הסטאז', ואני נוטה לרפואת משפחה (איזון טוב בין כסף זמן עבודה וזמן מחוץ לעבודה[ואימונים 😃])

בהצלחה לכולנו 😃

עוד לא בוחרים תחום, אני כבר "רופא" (Dr MD) כתואר אקדמאי, אחרי הסטאז' אקבל את הרישיון גם לעסוק ברפואה בארץ.
התתמחות בוחרים רק אחרי הסטאז', ואני נוטה לרפואת משפחה (איזון טוב בין כסף זמן עבודה וזמן מחוץ לעבודה[ואימונים 😃])

בהצלחה לכולנו 😃
כמה כסף רופא משפחה מרוויח?
תמיד הרגיש לי כאילו הוא לא עושה כלום שאני הולך אליו בחור נחמד אבל רק מביא לי תרופות קלות או שולח למומחים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית