הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים

• פותח/ת השרשור Yw
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-4/7/21
כל עוד המטרה שלך היא לבנות שריר/להתחזק, ולאו דווקא ללחוץ את המשקל הכי כבד שאתה יכול ביום ספציפי של תחרות - לדעתי אין שום דבר רע בלהוריד לאט ולהוסיף אלמנט של עבודה אקצנטרית קצת, אני גם אוהב להוסיף עצירות כדי לעבוד מבוקר יותר בחלק מהמקרים.
יש גם אנשים (שאני לא נמנה מהם) שדוגלים במיקסום Time under tension כי הם חושבים שככה בונים שריר הכי טוב

כך או כך זו לא בעיה , ואם היא כן היא כנראה האחרונה שלך

תשקול להעלות לפורום סרטונים שלך באופן כללי ולקבל את חוכמת ההמונים, אולי הירידה האיטית היא ביטוי שפירי לבעיה רצינית אחרת בטכניקה שלך
בהחלט.
תודה רבה על תשובה מנומקת!

• פותח/ת השרשור
Yw עדכן/ה את הלוג ״כח ובריאות בעשור הרביעי לחיים״:

עדכון לוג: 04/07/21

כשפתחתי את הלוג חשבתי שזו דרך טובה לעקוב אחרי ההתקדמות שלי בצורה מסודרת ומתודית, זה דיי הוכיח את עצמו, רק שלצערי זה גם הוכיח את עצמו כדרך לא מאד יעילה מבחינת זמן לעשות את זה, ומצאתי חלופות טובות יותר (טבלאות אקסל)

אני לא בטוח אם אני אסגור את הלוג או פשוט (הנטייה כרגע) לעדכן בו רק נקודות ציון משמעותיות, כמו PRים או אבני דרך בחיטוב
אבל מה שבטוח, עידכון כל אימון לא יהיה עוד בזמן

🏳️🏳️

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
כבר שבועיים אני עם תוכנית "משופצת", כזו שיותר מתאימה לשיגרת החיים הצפופה, השאיפה היא להגיע לסך הכל שעתיים שבועיות בחדכ ולא יותר כדי לשמר או להתקדם לאט לאט איך שאפשר, אם אפשר

upload_2021-7-21_12-57-37.png

החלטתי שאני זונח כרגע את הלחיצות כדגש, לטובת טראפ בר של 250 קילו, אולי אגיע לשם תוך שנה שנתיים, אין לחץ, כרגע 165 לחמישיות, לאט ובטוח נגיע למחוז חפצינו, מאמין שלא יהיה קשה לשמר או לשחזר את ההישגים בלחיצות לאחר שכבר "נגעתי" בהם, גרעיני התא החדשים כבר שם

30-35 דק אימון בממוצע, אערוך התאמות לפי הצורך

50 חזרות מתח אני מנסה לעשות ב7-10 סטים, אם זה יורד מ7 סטים כי מספר החזרות שלי בסט הופכות לגבוהות מדי, אני מוסיף על עצמי משקל

אני תוהה אם להחליף את הטראפ באר העצים שיש לי בC בBent Over row, תרגיל שאני כל כך אוהב, נראה

מרשים ומדהים!
לדעתי תשאיר את הtrap bar
יש לך כבר עבודה עצימה ומכובדת עם המתח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית