נק' מוניטין:
2,909
- 791
- 570
סתם וויכוח אם כמה אנשים אני מתעניין ואני יודע שהרבה דברים משתנים אבל בוא נגיד מישהו אחד 14% שומן ואחד 20% שומן ויש להם אותו מסת שריר מי יצליח בדדליפט וסקוואט יותר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משתנה מאדם לאדם אני לא חושב שיש דרך לבדוק את זה, אלא אם כן לאחד יש עבר אימונים ולשני לאמצד אחד הזה עם המ.ג הנמוך יותר יצטרך "להרים פחות" בסקוואט, אך בדדליפט הוא יהיה פחות יציב אולי בגלל מ.ג יותר נמוך.
המ.ג הגבוה ההפך.
לא חושב שיש באמת תשובה חד משמעית.
מי שיותר חזקסתם וויכוח אם כמה אנשים אני מתעניין ואני יודע שהרבה דברים משתנים אבל בוא נגיד מישהו אחד 14% שומן ואחד 20% שומן ויש להם אותו מסת שריר מי יצליח בדדליפט וסקוואט יותר?
שומן טהור תורם לכוח, עחי, אבל זה כמו המפץ הגדול. וזה שטטיאנה קשירינה שמנה מוכיח את זה. 😆
וואלה? עוד 5 קילו שומן יתן לי עוד כמה קילוגרמים בבנצ'? מה קרה תאי שומן התחילו לבנות רכיבים מתכווצים שמפיקים כוח? אולי סוף סוף הוכחה לאבולוציה בבני אדם??יכול להיות שעוד 5 קילו שומן יתן לך חצי קילו בבנץ ואולי 10 קילו.
אני מסכים כמובן עם המסקנה, אבל הסיבה שהם לא עולים לאחוז שומן גבוה היא שהם לא רוצים לעלות קטגוריה (על מסת שריר נתונה).לא הייתי בשום פנים ואופן מנסה להשמין בכוונה על מנת להיות חזק, המטרה תמיד צריכה להיות לעלות משקל רזה כמה שניתן, מספיק להסתכל על רוב הפאוורליפטרים ברמה טובה+ בקטגוריות עד 110, נדיר למצוא מישהו על %20
עכשיו אני מבין איך הגעת ל 130..וואלה? עוד 5 קילו שומן יתן לי עוד כמה קילוגרמים בבנצ'?
ה-130 בנצ' שלי עדיין לא מגיע ל- @alalalal והוא על אחוז שומן נמוך ממני 😲עכשיו אני מבין איך הגעת ל 130..
טוב זה כבר בגלל שאתה פשוט חלש.ה-130 בנצ' שלי עדיין לא מגיע ל- @alalalal והוא על אחוז שומן נמוך ממני 😲
וואלה? עוד 5 קילו שומן יתן לי עוד כמה קילוגרמים בבנצ'? מה קרה תאי שומן התחילו לבנות רכיבים מתכווצים שמפיקים כוח? אולי סוף סוף הוכחה לאבולוציה בבני אדם??
בכל אופן מחובתך לנמק את הטענה הזו אם אתה באמת חושב שהיא נכונה.
אז כבר עשית יותר מ 150 קילו סקוואט?
ריפטו
ריפטו
באותו משפט של ריפטו שאתה כנראה מתכוון אליו הוא לא טען ששומן=כוח.ריפטו
נחנקנו אלעד, נחנקנו.ב. מה עם ריפטו? עבר כבר סנאץ' 80? או שמתי שנוח לך טענות נפסלות על סמך משקל שמישהו מרים ומתי שבא לך זה לא רלוונטי? בוא אני אענה לך באותה מטבע שאתה עונה לאנשים אחרים: כמה סקוואט צריך בשביל לטעון ש"זה כמו המפץ הגדול, עחי" זו טענה מצחיקה, וששכל מה שיש לך זו הפיכה בין סיבה למסובב (מה שאתם בעצמכם טוענים נגד מי שחלילה מעז לטעון לגבי הקשר בין שומן מחלות: ייעוץ - מתחיל להתאמן צריך ייעוץ, אבלך לך מסתבר מותר לעשות את אותו דבר לגבי תהליך ההתחזקות וזה מבחינתך הוכחה לזה ששומן תורם לכוח (חוץ מזה שטטיאנה קשירינה שמנה - זה הרי האקדח המעשן. ובכלל, אם טטיאנה קשירינה שמנה ושיאנית עולם זה מוכיח את הטענה שלכם, אבל מי שמושך לא כמו שריפטו מלמד (שזה גם טטיאנה אגב, למרות שמשום מה החלטתם שכן, למרות שבבירור בסרטון שהעלית המוט לא נמצא מעל כף הרגל שלה) מצליח למרות מה הוא עושה ולא בזכותו).
כן, בוא ספר לי על ריפטו מלך הלוגיקה. יש לו איזו תכנית שותפים שעל כל אחד שאתה מצליח לדחוף לו את הזבל שלו אתה גורף אחוזים?