נק' מוניטין:
2,909
- 791
- 570
סתם וויכוח אם כמה אנשים אני מתעניין ואני יודע שהרבה דברים משתנים אבל בוא נגיד מישהו אחד 14% שומן ואחד 20% שומן ויש להם אותו מסת שריר מי יצליח בדדליפט וסקוואט יותר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנחתה יפה, אבל היי רגע, אם אתה יותר שמן ממני, והבנצ' שלך גם חלש ממני אז.. גם אתה חלש! 😛טוב זה כבר בגלל שאתה פשוט חלש.
וואלה? אז אם הזרקת מים לשריר תפיק יותר כוח כי הנפח שלו גדל ממים? אחלה טענה, ממש מבוססת והגיוניתאם הבנתי נכון, הוא התכוון מבחינת הצורה שהגוף מקבל כתוצאה מתצורה של אחוז שומן גבוה.
זאת אומרת שלא השומן מפיק את הכוח, אבל בגלל שהוא תופס נפח מסויים, אז טווח התנועה מתקצר.
באותו משפט של ריפטו שאתה כנראה מתכוון אליו הוא לא טען ששומן=כוח.
הנחתה יפה, אבל היי רגע, אם אתה יותר שמן ממני, והבנצ' שלך גם חלש ממני אז.. גם אתה חלש! 😛
וואלה? אז אם הזרקת מים לשריר תפיק יותר כוח כי הנפח שלו גדל ממים? אחלה טענה, ממש מבוססת והגיונית
לא, שנינו יודעים שיש לך משהו נגד ריפטו בקטע כבר לא בריא.שנינו יודעים שזו היתממות. תעבור על שרשורים קודמים בנושא, ותראה מה חסידי ריפטו בעצמם הבינו מהמאמר ההוא:
ייעוץ - שתיית 2-4 ליטר חלב - איך מתמודדים עם כאבי בטן?
מידע - The Difference Between Starting Strength and Powerlifting
אם אני לא יפיק יותר כוח אז למה שהבנצ' שלי יתחזק? אתה סותר את עצמך.אתה לא תפיק יותר כוח, אבל טווח התנועה יהפוך קצר יותר.
מה יותר קשה לוטם, לעשות חצי סקוואט או לעשות סקוואט מלא?אם אני לא יפיק יותר כוח אז למה שהבנצ' שלי יתחזק?
א. כן.
ב. מה עם ריפטו? עבר כבר סנאץ' 80? או שמתי שנוח לך טענות נפסלות על סמך משקל שמישהו מרים ומתי שבא לך זה לא רלוונטי? בוא אני אענה לך באותה מטבע שאתה עונה לאנשים אחרים: כמה סקוואט צריך בשביל לטעון ש"זה כמו המפץ הגדול, עחי" זו טענה מצחיקה, וששכל מה שיש לך זו הפיכה בין סיבה למסובב (מה שאתם בעצמכם טוענים נגד מי שחלילה מעז לטעון לגבי הקשר בין שומן מחלות: ייעוץ - מתחיל להתאמן צריך ייעוץ, אבלך לך מסתבר מותר לעשות את אותו דבר לגבי תהליך ההתחזקות וזה מבחינתך הוכחה לזה ששומן תורם לכוח (חוץ מזה שטטיאנה קשירינה שמנה - זה הרי האקדח המעשן. ובכלל, אם טטיאנה קשירינה שמנה ושיאנית עולם זה מוכיח את הטענה שלכם, אבל מי שמושך לא כמו שריפטו מלמד (שזה גם טטיאנה אגב, למרות שמשום מה החלטתם שכן, למרות שבבירור בסרטון שהעלית המוט לא נמצא מעל כף הרגל שלה) מצליח למרות מה הוא עושה ולא בזכותו).
כן, בוא ספר לי על ריפטו מלך הלוגיקה. יש לו איזו תכנית שותפים שעל כל אחד שאתה מצליח לדחוף לו את הזבל שלו אתה גורף אחוזים?
לא, שנינו יודעים שיש לך משהו נגד ריפטו בקטע כבר לא בריא.
בחצי סקוואט אפשר להפיק יותר כוח, אז סקוואט מלא קשה יותרמה יותר קשה לוטם, לעשות חצי סקוואט או לעשות סקוואט מלא?
אז מה לא ברור במה שDDT כתב?בחצי סקוואט אפשר להפיק יותר כוח, אז סקוואט מלא קשה יותר
מה כן ברור בדיוק? הוא טוען שאני יתחזק אבל גם טוען שאני לא יפיק יותר כוח, לא הבנתי אותו, לכן אני דורש הסבראז מה לא ברור במה שDDT כתב?
אתה תרים יותר משקל על המוט, ככה יותר ברור?מה כן ברור בדיוק? הוא טוען שאני יתחזק אבל גם טוען שאני לא יפיק יותר כוח, לא הבנתי אותו, לכן אני דורש הסבר
מישהו שלא נראה שהוא חווה סיוטים בלילות על ריפטו? אפשר היה לדבר איתו על זה. ולא מעניין אותי איך "חסידי" ריפטו (מה עשית אותו רבי נחמן מברסלב) הבינו את זה.אז אם מישהו אחר שהוא לא אני היה מעלה את השרשורים האלה שמראים בדיוק איך חסידי ריפטו הבינו את המאמר ההוא, זה היה משנה את תוקף הטענה?
אם אני לא יפיק יותר כוח אז למה שהבנצ' שלי יתחזק? אתה סותר את עצמך.
למה? זה בדיוק מה שאני שואלאתה תרים יותר משקל על המוט, ככה יותר ברור?
למה? זה בדיוק מה שאני שואל
הבנץ' לא "יתחזק".
פשוט טווח תנועה קצר יותר מקל על ביצוע התרגיל, מה שיתן לך עוד כמה קילוגרמים על המוט.
DDT לא טען שאתה תתחזק, אלא תרים יותר על חשבון טווח תנועה קצר יותר. תדמה את זה ללשים קרש על החזה, תוכל ללחוץ יותר מאשר טווח תנועה מלא, זה לא אומר שאתה חזק יותר.מה כן ברור בדיוק? הוא טוען שאני יתחזק אבל גם טוען שאני לא יפיק יותר כוח, לא הבנתי אותו, לכן אני דורש הסבר
מודה 🤭הנחתה יפה, אבל היי רגע, אם אתה יותר שמן ממני, והבנצ' שלך גם חלש ממני אז.. גם אתה חלש! 😛
1. טווח תנועה קצר לא יגרום לך להפיק יותר כוח, זווית ישום, שינוי במומנט כוח/התנגדות, שרירים פעילים וכו'.. יגרמו לך להפיק יותר כוח, צר לי אתה מדבר שטויותהבנץ' לא "יתחזק".
פשוט טווח תנועה קצר יותר מקל על ביצוע התרגיל, מה שיתן לך עוד כמה קילוגרמים על המוט.
טענה שטותית, אבל באמת לא יודע אם להתייחס אליה, מה שאתה אומר הוא שאם החזה שלי גדול יותר אז החזה יגיע לחזה מהר יותר, נו באמת, איזה סיבה הזויה להעלות באחוזי שומן.DDT לא טען שאתה תתחזק, אלא תרים יותר על חשבון טווח תנועה קצר יותר. תדמה את זה ללשים קרש על החזה, תוכל ללחוץ יותר מאשר טווח תנועה מלא, זה לא אומר שאתה חזק יותר.
אגב אולי MASTERSPLITTER התכוון למשהו אחר בכלל.
מישהו שלא נראה שהוא חווה סיוטים בלילות על ריפטו? אפשר היה לדבר איתו על זה. ולא מעניין אותי איך "חסידי" ריפטו (מה עשית אותו רבי נחמן מברסלב) הבינו את זה.