נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
אני נכנסתי לחיטוב ועדיין מתקדם סבבה בלינארית (עשיתי אותה גם במסה) אבל ההתקדמות מתחילה להיות קשה בגלל החוסר בפחמימה , כדאי להתחיל לחגור ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי, תודה.לעבוד בלי חגורה לא יחזק את הבטן בלבד, יחזק את כל שרירי הליבה ששומרים על הטורסו שלך ישר ולא מתעגל.
כמו הרבה וריאציות יותר קשות של תרגיל - דפיסיט, פאוז, פרונט, היי באר וכו' - תתחזק בזה, תתחזק בתרגיל עצמו.
אף פעם.
אלא אם אתה מתכוון להתחרות ובא לך יותר משקל על המוט.
אז המסקנה המתבקשת מהאשכול זה לא לחגור ? המטרה זה להתחזק כמה שיותר ואולי בעתיד להתחרות (ועדיין להישאר חטוב :D)אף פעם.
אז המסקנה המתבקשת מהאשכול זה לא לחגור ? המטרה זה להתחזק כמה שיותר ואולי בעתיד להתחרות (ועדיין להישאר חטוב :D)
@Beast and cheat
איזה יופי , רשמת אף פעם ונקודה אחר כך כנראה אתה צודק.אף פעם.
סימוכין?אף פעם.
שומר את התגובה הזו לאלו שלא מבינים את ההבדל בין חגורה לבין רצועות ברכיים. תמיד אני מסתבך עם הסבר ארוך, סיכמת יפה בשני משפטים.אני אוהב את החלק בדיון שבו מתנגדי החגורה מסכימים על כך שעם חגורה מרימים יותר ועל כך שהיא בפני עצמה לא עושה שום עבודה, ומסיקים שמשהו בגוף עובד חלש יותר. ואז צריך להסביר להם שמשהו מרים את המשקל הגבוה יותר הזה, וזו לא החגורה. תמיד מגיעים לשם בסוף. לאט לאט.
1. מה ההסתגלות הפיזיולוגית הלא-תקינה שאתה מתאר כאן? שמה מתחזק יותר על חשבון מה? או שזה בכלל מכניזם אחר? תסביר מה המכניזם שיגרום למצב קיצון כזה לקרות, ועל הדרך תגיד גם כמה אנשים כאלה אתה מכיר, שחגורה מוסיפה להם מעל 40%.אין בעיה לחגור בשום שלב. העניין היחיד הבעייתי הוא פיתוח תלות בחגורה - מצב שבו למישהו קל יותר להרים 140 חגור מאשר 100 לא חגור הוא מצב לא תקין.
1. מה ההסתגלות הפיזיולוגית הלא-תקינה שאתה מתאר כאן? שמה מתחזק יותר על חשבון מה? או שזה בכלל מכניזם אחר? תסביר מה המכניזם שיגרום למצב קיצון כזה לקרות, ועל הדרך תגיד גם כמה אנשים כאלה אתה מכיר, שחגורה מוסיפה להם מעל 40%.
2. תסביר מה לא תקין במצב אותו תיארת בשאלה הראשונה. להגיד "זה מצב לא תקין", זה לא הסבר.
נכון. שכחתי. מתנצל. זה באמת מצב לא תקין.זה קל. ריפטו שמן.
1. מה ההסתגלות הפיזיולוגית הלא-תקינה שאתה מתאר כאן? שמה מתחזק יותר על חשבון מה? או שזה בכלל מכניזם אחר? תסביר מה המכניזם שיגרום למצב קיצון כזה לקרות, ועל הדרך תגיד גם כמה אנשים כאלה אתה מכיר, שחגורה מוסיפה להם מעל 40%.
2. תסביר מה לא תקין במצב אותו תיארת בשאלה הראשונה. להגיד "זה מצב לא תקין", זה לא הסבר.
אני אוהב שלשאול שאלות (עליהן לא ענית), זה נחשב להתווכח לשם ויכוח. למקרה שלא שמת לב את נושא אחוז שומן של ריפטו לא אני העליתי, והוא לא שייך לתגובה אותה צוטטת.אני לא מבין, למרות שבאופן כללי אני מסכים עם הגישה שלך לגבי החגורה, אתה מתווכח לשם הויכוח והופך את זה לקטע שכביכול אמרתי: "ריפטו שמן, מכאן שהוא טועה"?
עובדתית אני מכיר אנשים כאלה. לא הרבה, אבל גם לא מעט כמו שהיית מצפה - אתה טוען שעל פניו זה מצב קיצון שלא אמור להתקיים, ואני מסכים איתך, אבל עובדתית הוא קורה. סתם השערה פרועה שעולה לי לראש להסביר את זה - שהחגורה עוזרת לבנאדם לסדר בעיה טכנית שהוא לא יודע לסדר בלעדיה. אז מה ההצעה שלך? להשאיר את המצב כמו שהוא?
אני אוהב שלשאול שאלות (עליהן לא ענית), זה נחשב להתווכח לשם ויכוח. למקרה שלא שמת לב את נושא אחוז שומן של ריפטו לא אני העליתי, והוא לא שייך לתגובה אותה צוטטת.
שמח שאתה בטוח ביכולות קריאת העתיד שלי ושאתה חושב שהגבתי את התגובה כי ידעתי מה אלכס יגיד עליה. בטח גם תיאמנו גרסאות אחי. תכתוב קונספירציה ותעלה לבלוג באינטרנט, לך על התיאוריה שאומרת שבכלל שנינו כתבנו מאותו מחשב ביחד באוניברסיטה. תתפרע, הכיוון שלך נשמע הגיוני מאוד.אוי, צודק! שוטה שכמוני, איך יכולתי לטעות בצורה כזאת. זה רק השותף הקבוע שלך לדיונים האלה שהעלה את זה, והצטרפת אליו הודעה אח''כ. אחלה היתממות. אין פלא ששניכם מעריצים את המפגר הזה (שכמו השעון המקולקל שמראה פעמיים ביום את השעה הנכונה - צודק לגבי החגורה).
שמח שאתה בטוח ביכולות קריאת העתיד שלי ושאתה חושב שהגבתי את התגובה כי ידעתי מה אלכס יגיד עליה. בטח גם תיאמנו גרסאות אחי. תכתוב קונספירציה ותעלה לבלוג באינטרנט, לך על התיאוריה שאומרת שבכלל שנינו כתבנו מאותו מחשב ביחד באוניברסיטה. תתפרע, הכיוון שלך נשמע הגיוני מאוד.