תעודדו ילדים כאלה לעשות צבא לפני שאתם מעודדים אותם לשים 4 פלטות בסקאווט.
בוא נעודד גם ילדים לעשות הירואין בגיל 18
נשמע לי אחלה רעיון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעודדו ילדים כאלה לעשות צבא לפני שאתם מעודדים אותם לשים 4 פלטות בסקאווט.
בוא נעודד גם ילדים לעשות הירואין בגיל 18
נשמע לי אחלה רעיון
היי, בהזדמנות תסביר לי מה הקשר.
אבל תן לי לנחש... במקרה במקרה - גם אתה לא עשית צבא?
דאבל סטנדרטס של השמחותהיי, בהזדמנות תסביר לי מה הקשר.
אבל תן לי לנחש... במקרה במקרה - גם אתה לא עשית צבא?
דאבל סטנדרטס של השמחות
לפחות לא מכחיש
אף אחד לא ירד וגם לא יורד אבל יש התנגדות חריפה של כמה מהמשתמשים לכל הזלזול הזה שיוצא מבית מדרשו, ואני טוען שלהביע אותה זה לא פחות מחשוב מאודלא הבנתי מי פה ירד על סופטי? להיפך אמרתי שאם הריפטואיסטים לא חסינים לביקורת למה הוא ו מתאמנים שלו כן? לווא דווא הוא ספציפית אבל הוא הדוגמא הכי רלוונטית כרגע בגלל שזה מה ש׳התסיס׳ .
אף אחד פה לא חסין ואני חושב שזה הוכח פה שוב ושובהוא חסין כי הוא חזק וכל השאר לא מעניין , כנל לגבי המתאמנים שלו, חסינים לביקורת כי הם תחת חסותו, לראיה השרשור שנעלם.
אף אחד לא חסין כאן משום דבר.הוא חסין כי הוא חזק וכל השאר לא מעניין , כנל לגבי המתאמנים שלו, חסינים לביקורת כי הם תחת חסותו, לראיה השרשור שנעלם.
לפני הפורום לא היו לי הפרעות אכילה. בגלל הפורום הגעתי ל30 אחוז שומן, ועד היום אני מנסה לווסת את הגוף שלי מחדש. ובגלל הפורום שמתי זין על טכניקה וזה גרם או זירז לי את פריצת הדיסק שמלווה אותי יום יום כבר 3 שנים, כי עחי שלא יעוף הדיסק הקשיח.
לסיכום תתכן השפעה רעה מאוד בעקבות אנשים שנחשבים לסמכות ומטיפים להתנהלות נפסדת.
דבר עם משה שיריץ איזו שאילתא.. נקווה שהשרת לא יקרוסאחלה, אני עדיין מבקש שתסירו כל הודעה שכתבתי כאן.
מה היה הנימוק?אף אחד לא חסין כאן משום דבר.
השרשור ירד כי הילדה שהעלתה את הסרטון ביקשה להסיר אותו, ומשיקולים שקשורים ספציפית אליה הסרנו את השרשור.
זה כבר לא רלוונטי ואין טעם לערב אותה כאן בשרשור.מה היה הנימוק?