חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
הנה לדוגמה כאן בפוסט הניסיון ליישר את הדיון כדי שיהיה ענייני - די בזה כדוגמה לקו החדש והמוגזם.
וואלה זה כל הכיף בשיח, שכל אחד מביא את הסגנון ואת הדעות ואת מה שהוא רואה לנכון.
לא מבססים על דיוני הפורום ספרי שו"ת שזה צריך להיות מדויק.
וכן אני חושב וגם כועס על ההנחלה הקלוקלת של דברים נוראיים ששילמתי ואני משלם עליהם מחיר כבד.
לפני הפורום לא היו לי הפרעות אכילה. בגלל הפורום הגעתי ל30 אחוז שומן, ועד היום אני מנסה לווסת את הגוף שלי מחדש. ובגלל הפורום שמתי זין על טכניקה וזה גרם או זירז לי את פריצת הדיסק שמלווה אותי יום יום כבר 3 שנים, כי עחי שלא יעוף הדיסק הקשיח.
לסיכום תתכן השפעה רעה מאוד בעקבות אנשים שנחשבים לסמכות ומטיפים להתנהלות נפסדת.
אז כן זה גם לגיטימי להתעצבן אחו... כשאתה רואה דברים כמו בחורה ששוקלת 50 קילו ואין לה בקושי בשר בגוף בשביל לספוג את הכפלת העומסים על עמוד השדרה, או סתם רציונל מינימלי מאחורי משיכה עם גב במצב חילזון, וגם עושים מזה צחוק כי סופטי העמלק מושך עם גב יחסית עגול ולא פרץ דיסק.

לא הבנתי מי פה ירד על סופטי? להיפך אמרתי שאם הריפטואיסטים לא חסינים לביקורת למה הוא ו מתאמנים שלו כן? לווא דווא הוא ספציפית אבל הוא הדוגמא הכי רלוונטית כרגע בגלל שזה מה ש׳התסיס׳ .

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מי פה ירד על סופטי? להיפך אמרתי שאם הריפטואיסטים לא חסינים לביקורת למה הוא ו מתאמנים שלו כן? לווא דווא הוא ספציפית אבל הוא הדוגמא הכי רלוונטית כרגע בגלל שזה מה ש׳התסיס׳ .
אף אחד לא ירד וגם לא יורד אבל יש התנגדות חריפה של כמה מהמשתמשים לכל הזלזול הזה שיוצא מבית מדרשו, ואני טוען שלהביע אותה זה לא פחות מחשוב מאוד

הוא חסין כי הוא חזק וכל השאר לא מעניין , כנל לגבי המתאמנים שלו, חסינים לביקורת כי הם תחת חסותו, לראיה השרשור שנעלם.

הוא חסין כי הוא חזק וכל השאר לא מעניין , כנל לגבי המתאמנים שלו, חסינים לביקורת כי הם תחת חסותו, לראיה השרשור שנעלם.
אף אחד פה לא חסין ואני חושב שזה הוכח פה שוב ושוב
הסיבה שהדיון נמחק לא קשורה לחלוטין לעובדה שהיא מתאמנת של סופטי, אלא נטו בגלל הבחורה עצמה

אף אחד לא חסין כאן משום דבר.
השרשור ירד כי הילדה שהעלתה את הסרטון ביקשה להסיר אותו, ומשיקולים שקשורים ספציפית אליה הסרנו את השרשור.

אחלה, אני עדיין מבקש שתסירו כל הודעה שכתבתי כאן.

לפני הפורום לא היו לי הפרעות אכילה. בגלל הפורום הגעתי ל30 אחוז שומן, ועד היום אני מנסה לווסת את הגוף שלי מחדש. ובגלל הפורום שמתי זין על טכניקה וזה גרם או זירז לי את פריצת הדיסק שמלווה אותי יום יום כבר 3 שנים, כי עחי שלא יעוף הדיסק הקשיח.
לסיכום תתכן השפעה רעה מאוד בעקבות אנשים שנחשבים לסמכות ומטיפים להתנהלות נפסדת.

אם אפשר לשאול, למה הגעת למצב של הפרעות אכילה, 30% שומן ופריצת דיסק ״בעידוד״ הפורום?

דיברתי באשכול הקודם. הוא לא מוכן. האחראיות עליך עכשיו.

ייתכן, מעניין לשאול מה הסי
אף אחד לא חסין כאן משום דבר.
השרשור ירד כי הילדה שהעלתה את הסרטון ביקשה להסיר אותו, ומשיקולים שקשורים ספציפית אליה הסרנו את השרשור.
מה היה הנימוק?

אתה מנהל, אתה יכול לתת לעצמך כמה מוניטין שבא לך.

לא חסר לי.
אבל בקרוב חג, ועכשיו זה הזמן לתרום למי שכן חסר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית