חביבי
נחזיר עטרה ליושנה
אל דאגה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חביבי
התחריתי בתחרות PL אחת אבל אני לא מחשיב את עצמי לא ליפטר ולא בילדר..ואוו.
כבוד
היה ניכר מהכתיבה שלך...
מדוע סיימת את הקדנציה?
והאם אתה ליפטר או בילדר?
תודה
וסליחה על החפירה 🤣
😍חביבי
נחזיר עטרה ליושנה
אל דאגה
הוא לא, הוא סתם זורק דברים בביטחון מלא אז זה נראה ככה 😁נראה שאתה מבין דבר או שניים
אני מניח שאתם חברים בפורום כמעט מאותו הזמן?הוא לא, הוא סתם זורק דברים בביטחון מלא אז זה נראה ככה 😁
סתם סתם, מורן ללא ספק היה אחד הראויים לנהל את הפורום והשקיע ותרם כאן המון מהידע הרב שלו
אפשר לראות מתי כל אחד הצטרף לפורום 🙄אני מניח שאתם חברים בפורום כמעט מאותו הזמן?
*על פי כמות הלייקים??
תודה אחי 😍😃
וחברים במציאות מאז המבורגר של 500 גרם אי שם בתחילת 2015 (או סוף 14)אני מניח שאתם חברים בפורום כמעט מאותו הזמן?
*על פי כמות הלייקים??
@yujinius
גם אתה מהמכובדים פה!
כבוד
חחח 8 שנים וואו.. בהחלט מכובדאפשר לראות מתי כל אחד הצטרף לפורום 🙄
צפה בקובץ המצורף 64005
תודה אחי 😍😃
@White Walker מחר אתה חוגג 8 שנים 😆
ותעקוב אחרי הלוג שלי כבר אתה חסר לי:kiss3:
וואי נכון, איך שכחתי את הטירקס הזה 😍😍😍 אני זוכר אבל שזה היה ביום ראשון כי זה היה 1+1 🤣וחברים במציאות מאז המבורגר של 500 גרם אי שם בתחילת 2015 (או סוף 14)
אכן בבלאק. למה היה? נראה לי עדיין יש. אני אוהב שם מנה בשם "טירקס מטורף" במוגזמים, זה טירקס עם מלא תוספות - חזה אווז, מנה כפולה של גבינה, חלת בצל, ביצת עין, נראה לי עוד משהו שאני לא זוכר:crazy:טירקס היה כמו עוגת המבורגר(אני חושב שזה היה במסעדת הבלאק)
האמת אתמול גיליתי שגם אני איבדתי את הכושר, הזמנתי מ RUBEN, כריך קומות - המבורגר 250 ועליו ערימה של קורנביף, צ'יפס וסיגר גדול עם אסאדו, והרגשתי ממש מפוצץ ושאני מתקשה לסיים. אמנם סיימתי הכל וגם לקחתי חתיכת כנאפה לקינוח אבל עדיין 😆אני כבר לא במצב שאני יכול לאכול כמויות כאלה חחח
לקינוח יש קיבה נפרדת:79nb:האמת אתמול גיליתי שגם אני איבדתי את הכושר, הזמנתי מ RUBEN, כריך קומות - המבורגר 250 ועליו ערימה של קורנביף, צ'יפס וסיגר גדול עם אסאדו, והרגשתי ממש מפוצץ ושאני מתקשה לסיים. אמנם סיימתי הכל וגם לקחתי חתיכת כנאפה לקינוח אבל עדיין 😆
מתי עשית את אתגר החלב? זה היית אתה?איך נפלו גיבורים.. (גם אני כן?)
הבאתי למשה (מייק) את הרעיון בזמנומתי עשית את אתגר החלב? זה היית אתה?
האמת שפעם הייתי עושה ארוחות כאלה,ולא מרגיש כלום.האמת אתמול גיליתי שגם אני איבדתי את הכושר, הזמנתי מ RUBEN, כריך קומות - המבורגר 250 ועליו ערימה של קורנביף, צ'יפס וסיגר גדול עם אסאדו, והרגשתי ממש מפוצץ ושאני מתקשה לסיים. אמנם סיימתי הכל וגם לקחתי חתיכת כנאפה לקינוח אבל עדיין 😆
בן כמה אתה?האמת שפעם הייתי עושה ארוחות כאלה,ולא מרגיש כלום.
היום אם אני חוטא,אני מרגיש זיפת אחר כך,אני מסתכל על זה היום רק מההבט הבריאותי.
מה שמתחיל להתקלקל עכשיו,יהיה קשה לתקן בהמשך
37בן כמה אתה?
אה בגילנו.. מגניב