ייעוץ בנט אובר רואו

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אני רוצה להתקדם במשקלים שאני מושך בחתירה(לא מהרצפה בכל חזרה), כרגע אני עובד על 3 חמישיות ומנסה להעלות בכל אימון, מה שכן גיליתי שגם כשאני מעלה קילו זה לא בדיוק עולה חלק. כרגע אני חותר 60 קילו לחמישייה על משקל גוף 73. זה עבד למישהו העבודה בחמישיות? אני יודע שיש כאלה שעושים את זה בSS

זה תרגיל שקשה להתקדם בו בלי ״לרמות״.
תנסה להתקדם עד רמה שזה נראה לך יותר מדי לא תקין טכנית, ואז תעשה ריסט.

קשה יותר להתקדם בתרגיל הזה בחמישיות מהסיבה שנוטים מהר מאוד "לרמות" כמו שאמרו פה בתגובות, חשוב שאופציה עדיפה במקרה הזה היא לחתור מהרצפה

אני לא אוהב עבודה עצימה בתרגיל הזה, יש המון צ'יטינג וצריך לשמור על טכניקה מושלמת ב-2 הסוגים.
אם הייתי צריך לבחור, להתקדם בחתירה מהרצפה בשלשות (בהתקדמות לינארית), וב - BOR במשקל נמוך יותר שקל לשמור בו על טכניקה ועל גב תחתון מכווץ לחזרות גבוהות יותר.

לא נתקלתי עד היום במישהו שמרים כבד, שלא טוען שצריך מעט רמאות בתרגיל הזה במשקלים כבדים
אין מה לעשות, ברגע שהמשקל כבד יותר מהכוח שהמנופים בגוף, כלומר הגב והאגן יכולים לייצר, לגב יהיה קשה מאוד להשלים את הפערים בעצמו ולא תצליח לעלות עוד במשקלים, זה למה מעט רמאות, כמובן בלי להגזים, זה בסדר גמור

הייתי מעדיף לעבוד עם משקל קל, להתקדם לאט בחזרות ובכמות סטים ולעלות במשקל כל תקופה יחסית ארוכה (נגיד חודש).

אני אישית מעדיף חזרות גבוהות יחסית (8-15) לא מהרצפה, לנסות למשוך עד הסוף למעלה לכיווץ מקסימלי ולהוריד עד הסוף למטה עם הרפיה של השכמות.

ככל שעובדים יותר נקי בתרגיל הזה, ככה המשקל יורד.

לגבי רמאות, הבעיה היא לא שמרמים, הבעיה היא למדוד התקדמות. אם משכתי היום 100 עם רמת רמאות X, ועוד שבוע אמשוך 120 עם רמת רמאות Y, האם התקדמתי? מי יודע.

אתה יכול ציט לזה כמו שאמרו וההתקדמות במשקל תהיה יותר נראת או לעשות פשוט בטווח חזרות גדול יותר עם הרבה פחות משקל ואז לא תראה יותר מדי התקדמות במשקל כי הרבה יותר קשה להוסיף

פחות או יותר אמרו הכל. אחזור ואוסיף:
1. ציטינג
2. תלוי בשאר התוכנית.
3. תזונה ושינה (התאוששות). אם כי אם אתה עולה בשאר התרגילים ורק בזה לא הבעיה כנראה לא זה.
4. טכניקה לא נכונה (אולי לא הפעלת את השרירים המתאימים).

איך לפתור?
אמרו כבר את הרוב. אישית הייתי שוקל לעבור/להוסיף חתירה עם דאמבלים בוריאציות שונות. אישית עשיתי ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית