הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון אימון גב תחתון

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום רציתי לדעת אם יש צורך לאמן גב תחתון. ואם כן אז באיזה אימון ואיזה תרגילים. אני עושה ab והאימון גב שלי נראה ככה:מתח- 4*max
טי באר עם מוט- 3*8
משיכת פולי עליון באחיזה הפוכה- 3*10
אני עושה גב ביחד עם רגליים ויד קדמית.
תודה לעונים

במידה ואתה עושה דדליפט וסקוואט לרוב אני לא מוצא סיבה מיוחדת לאמן את הגב התחתון, או מקסימום לעשות 2 סטים ביום של הגב.
והתרגילים שלך לגב מעט מיותרים, כי הטי-באר זה לא תרגיל מומלץ במיוחד, והוא עובד יותר על כתפיים, והמשיכת פולי עליון זה בידיוק אותו הדבר כמו מתח.
תוסיף למתח איזושהי חתירה וזה יהיה משמעותית עדיף

• פותח/ת השרשור
אני עושה רק סקווט בלי דדליפט ואיזה תרגילים יש לגב תחתון?
וטיבאר כן עובד על הגב

אני עושה רק סקווט בלי דדליפט ואיזה תרגילים יש לגב תחתון?
למה אתה לא עושה דדליפט? זה התרגיל שהכי בונה את הגב התחתון, אם אתה לא רוצה לבצע אותו אתה יכול לעשות דדליפט רומני, שהוא ווריאציה קלה יותר שעובדת יותר על הגב התחתון, good mornings, והייפראקסטנשיין יעבדו טוב, רשמתי אותם בסדר של מה לדעתי עדיף
וטיבאר כן עובד על הגב
עובד בעיקר על הדלטואיד והחלק העליון של הטרפז, מה שמוגדר בעיקר כתפיים

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה דדליפט בגלל שהמאמן במכון אמר שהטכניקה שלי לא כול כך טובה ושעדיף לי להתרכז בסקוואטים כבדים
אז בגלל זה רציתי להוסיף עוד תרגיל לגב תחתון
אתה ממליץ על פשיטות גב בספסל הזה בשיפוע שלילי?

אני לא עושה דדליפט בגלל שהמאמן במכון אמר שהטכניקה שלי לא כול כך טובה ושעדיף לי להתרכז בסקוואטים כבדים
זו לרוב הבעיה של מדריכי מכון, במקום לעזור לך, פשוט אומרים עזוב, אל תלמד, וותר.
אני לא מאמין בזה, וחושב שכן כדאי לך ללמוד כמו שצריך, כי זה כלי רציני מאוד לאימונים, אבל בסופו של דבר תחליט אתה מה אתה רוצה.

אז בגלל זה רציתי להוסיף עוד תרגיל לגב תחתון
אתה יכול לנסות את התרגילים שרשמתי למעלה, הטכניקה שלהם לא מסובכת והם טובים מאוד

Back
למעלה תחתית