נק' מוניטין:
0
- 80
- 0
גיל 17
משקל 71
גובה 181
סקוואט - 100 ל5
דדליפט 105 ל5
בנץ - 65 ל5
פרס - 40 ל5
משקל 71
גובה 181
סקוואט - 100 ל5
דדליפט 105 ל5
בנץ - 65 ל5
פרס - 40 ל5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמשיך עד שאתה נכשל 2 אימונים רצוף בסקוואט,תוודא שהכל בסדר עם הטכניקה/שינה.
בעזהי"ת
הסיומת שלך מהווה בעיני את העיקר. אי אפשר לשפוט רק על פי משקלי עבודה. לך תדע מה כל המסביב!
יש כאלו שמסיימים עם 100-110 סקוואט וזה בסדר גמור.
כל ההתכסחות של להוציא את המיץ מהתכנית עד הסוף מיותרת לגמרי,צריך פשוט להמשיך הלאה וליצור יותר סטרס בדרכים מתקדמות יותר על מנת להתקדם.
הכי אבסורד זה הקטע הזה של הסקוואט הקל באמצע שבוע לאלו שנתקעים-הסיבה העיקרית שבגללה הם נתקעו זה מכיוון שאין מספיק נפח בתכנית באיזשהו שלב והם מצפים להתקדם ע"י הפחתה בנפח עבודה.
לא משהו שציפיתי שיבינו בפורום של ריפ בכל מקרה.
נפח זה הגורם הכי חשוב בהתקדמות אבל הוא לא הגורם היחיד.
אם אתה יכול להתקדם עם אימון קל באמצע השבוע, ואתה ממשיך להתקדם עוד חודשיים ככה, כנראה שהנפח שתבצע עוד חודשיים עם סקוואט קל, יהיה גבוה מהנפח הנוכחי עם 3 אימוני סקוואט כבדים.
אני מאמין שבביצוע נכון של התכנית, גבר בריא במשקל הגיוני צריך לסיים על יותר מ100-110.
הוא לא מתאושש כי יש גבול מסויים כמה אתה יכול ליישם שיטת אימונים שמתבססת בעיקר על עצימות גבוהה מאוד שמכביד מאוד בקטע העצבי.אתה מדבר המון שטויות, קראת את הספר? המעבר לסקוואט קל הוא בגלל שהמתאמן הגיע למשקלים כבדים, והוא לא מצליח להתאושש מסקוואט כבד שלוש פעמים בשבוע, ומעליה במשקל שלוש פעמים בשבוע. ה"דילואד" באמצע השבוע נותן הרבה לקראת האימון השלישי.
זה מעין פיקינג ברמת המתאמן המתחיל, שהנפח יורד לאט לאט והעצימות עולה, עד שבסוף ממצים את התכנית ועוברים לתכנית עם יותר נפח.
זה לא נכון.
על נפח עבודה צריך להסתכל ברגע נתון,ככל שהמשקל עולה ככה אתה צריך יותר נפח.
זה כמו שתגיד לי שבחור ששופף 600 פאונד יספיק לו 2 סטים של 5 בשבוע מכיוון שסך הנפח גדול יותר מהתקופה שהיה מתחיל.
וחוץ מזה אין סרט כזה שאתה סוחט עוד חודשיים עם קל באמצע שבוע,אולי עוד שבועיים גג וגם זה בגלל שטחנת כפול אוכל כדי לפצות על פחות נפח.
אמונה זה דבר חשוב.
זה כן נכון. הסתכלות על אימונים ת-מ-י-ד תהיה על גבי פרק זמנית כמה שיותר ארוך בהתאם לרמת המתאמן. אחרת, אם היום אני לא מתאמן, אז הנפח לפרק זמן נתון שלי הוא - 0. משמע שלא אתקדם, האם אני טועה לא להתאמן היום? לא. אם אני עושה דילואד, אז שוב הנפח נמוך. האם זאת טעות? לא. בשבוע של התחרות שלי הנפח שלי היה גם כמעט אפסי, האם זו טעות? לא. בתחרות עצמה, גם נפח אפסי. האם זה אומר שזו טעות? לא. הכל בהתאם לשלב בראיה הכוללנית של כמה חודשים של שילוב של נפח מול עצימות.
למה לא?בחור ששופף 600 פאונד לא עושה SS לכן הפואנטה שלך כל כך רלוונטית לדיון.
מי שעובד בבלוקים של 4-6 שבועות (רוב מי שלא מתחיל-בינוני) מטפס כל בלוק לשיא נפח חדש (להוציא בלוק פיקינג) בעוד בשבוע לאחר מכן הוא ירד לנפח מאוד נמוך על מנת להתאושש לקראת שיא נפח חדש בעוד X שבועות.
עד כמה שאני לא חסיד שלה, אי אפשר להתווכח עם התוצאות של SS ביישום נ-כ-ו-ן.