הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתניהו זכאי? (ושאר ספקולציות)

זכאי?

• מעשיהו לעד

הצבעות: 42 72.4%
  • נתניהו לעד

הצבעות: 16 27.6%

• סה"כ מצביעים
    58
אפשר לירות ברגל או משהו...

לא רואה איך הדיון הזה ילך למקום טוב, בית משפט ישפוט אותו ואני רק יכול לשער שזכאי הוא לא... מי אנחנו שנחליט x וy בייחוד בנושא שכנראה אף אחד מאיתנו לא חקר ומדבר רק מהרגש
מי יהיה ראש ממשלה פה זה סופר לא חשוב כי כלום בפועל לא ישתנה, לא שום דבר בלתי הפיך

וואלה? לא משנה מי יהיה ראש ממשלה? שום דבר לא בלתי הפיך? בשלוש שנים שרבין היה בשלטון הוא הספיק לייבא חבורת מחבלים מתוניס, להביא להם רובים ועד היום אנחנו משלמים על התוצאות.
האג'נדה של מערכת המשפט? כולם מושחתים וביבי הוא גיבור?

מערכת המשפט רוצה להמשיך לשמור על מועדון סגור שהם יכולים למנות את קרובי משפחתם, חבריהם מהלימודים ועושי דברם בשביל להמשיך להשליט את האג'נדה שלהם על המדינה למרות שהם לא נבחרו לכך.
אין צורך לקרוא את ההמשך, כי כבר כאן טעית.
גנץ הוא ימין לפי הגדרתו ולפי רוב ההגדרות

גנץ הוא הבובה התורנית של השמאל להחלפת שלטון הליכוד דרך הקלפי.
זה שהוא מעיד על עצמו שהוא ימני לא הופך אותו לכזה כי אין לו משנה סדורה בשום נושא רציני.

גם דרעי היה זכאי? או שגם הוא נפל קורבן לקונספירציה של בית המשפט והשמאל? 🤣

קונספירציה?
זו קונספירציה ששיטת מינוי שופטים במדינה היא נדירה בעולם המערבי?
זו קונספירציה שכמעט לכל תפקיד פקידותי יש וועדת איתור אשר יושבים בה אותם אנשים מאותו סוג ו"מאתרים" בדרך כלל מועמד אחד להצבעת הממשלה?
זו קונספירציה שלבגצ יש יכולת לפסול חוקים רק כי ככה הם "מפרשים"?
זו קונספירציה שב92' תומכי עריצות המשפט העבירו חוקי יסוד ששינו את המדינה ונתנו כח בלתי מוגבל למערכת המשפט?

וואלה? לא משנה מי יהיה ראש ממשלה? שום דבר לא בלתי הפיך? בשלוש שנים שרבין היה בשלטון הוא הספיק לייבא חבורת מחבלים מתוניס, להביא להם רובים ועד היום אנחנו משלמים על התוצאות.

מערכת המשפט רוצה להמשיך לשמור על מועדון סגור שהם יכולים למנות את קרובי משפחתם, חבריהם מהלימודים ועושי דברם בשביל להמשיך להשליט את האג'נדה שלהם על המדינה למרות שהם לא נבחרו לכך.

זה שהוא מעיד על עצמו שהוא ימני לא הופך אותו לכזה כי אין לו משנה סדורה בשום נושא רציני.

אל תיהיה תמים נשמה, עבר 20+ שנה, היום גם ביבי וגם גנץ׳ שמאל מרכז אז דעה שונה פה דעה שם לא תשנה כלום, ביבי לא שינה משהו בלתי הפיך בטח לא לרעה לאחרונה, גנץ׳ לא יצליח לעשות את זה גם אם יתאמץ

אתה טועה, דווקא לראש ממשלה שלא מתיישר עם האג'נדה של מערכת המשפט, התקשורת ואנשים שנהנים משוק סגור ומונופולים יש סיכוי גבוה מאוד לתפירת תיקים משום שלבעלי עניין יש את התמריץ גבוה להעיף אותו מעמדת השפעה.
אתה מבין איזו מערכת צללים עצומה צריך בשביל לתפור כל כך הרבה תיקים לראש ממשלה ועוד להפיל אותו?
מדובר על כל מערכת המשפט, כל מערכת המשטרה, חצי מהמערכת הפוליטית.
תכלס אם הבנאדם כל כך שנוא ע"י כל כך הרבה אנשים שאמורים לשמור על האזרח, אולי באמת מקומו בכלא

אני מדמיין איש אחד שקוראים לו השמאל, הוא יושב בחדר חשוך מול מלא מסכים, ושולט בכל העולם.
אתה מבין כמה מגוחך אתה נשמע, נכון?

שיהיה ימני או שמאלי, זה לא באמת משנה, רק תחת ביבי הסטראוטיפ הזה נהיה חשוב יותר מהאג'נדה של הבנאדם

זו קונספירציה ששיטת מינוי שופטים במדינה היא נדירה בעולם המערבי?
וועדה מאוזנת בין פוליטיקאים ומשפטנים לא נשמע לי כמו משהו רע, יש לך שיטה טובה יותר

ו קונספירציה שכמעט לכל תפקיד פקידותי יש וועדת איתור אשר יושבים בה אותם אנשים מאותו סוג ו"מאתרים" בדרך כלל מועמד אחד להצבעת הממשלה?
מי עדיף שיאתר, אנשים שלא מכירים טוב את דרישות התפקיד?

זו קונספירציה שלבגצ יש יכולת לפסול חוקים רק כי ככה הם "מפרשים"?
לא קונספירציה, הגיוני שלממשלה לא יהיה כוח בלתי מוגבל, זה מה שנקרא איזון רשויות. הממשלה היא רק רחת מ-3 הרשויות של הדמוקרטיה, והיא לא נמצאת מעל החוק, זה למה בית המשפט אמור לבחון חוקים ולראות האם הם מתנגשים עם חוקים אחרים. בית המשפט לא יכול לפסול חוקים כי מתחשק לו, אלא רק אם זה יוצר בעיה חוקית

זו קונספירציה שב92' תומכי עריצות המשפט העבירו חוקי יסוד ששינו את המדינה ונתנו כח בלתי מוגבל למערכת המשפט?
על מה אתה מדבר?

אני שאלתי קודם.

אתה גבר על

אתה מבין איזו מערכת צללים עצומה צריך בשביל לתפור כל כך הרבה תיקים לראש ממשלה ועוד להפיל אותו?
מדובר על כל מערכת המשפט, כל מערכת המשטרה, חצי מהמערכת הפוליטית.
תכלס אם הבנאדם כל כך שנוא ע"י כל כך הרבה אנשים שאמורים לשמור על האזרח, אולי באמת מקומו בכלא

*זה לא הבנאדם, זה המחנה שהוא עומד בראשו.

אני מדמיין איש אחד שקוראים לו השמאל, הוא יושב בחדר חשוך מול מלא מסכים, ושולט בכל העולם.
אתה מבין כמה מגוחך אתה נשמע, נכון?

*שמאפ"י הקימה את המדינה היא מינתה בכל עמדות הכח פקידים משלה ועד שמחנה הימין סוף סוף עלה לשלטון ב77' בגין החליט במקום להעיף סוף סוף את האנשים שהשפילו אותו ולעגו לו, בחר לנסות להתחבב עליהם.
מאז הימין נוהג לא לעשות מינויים פוליטיים בשביל שהוא ימצא חן בעיניי השמאל הלבן.

שיהיה ימני או שמאלי, זה לא באמת משנה, רק תחת ביבי הסטראוטיפ הזה נהיה חשוב יותר מהאג'נדה של הבנאדם

*מי דיבר על סטראוטיפ? כתבתי שאין לו שום משנה סדורה בשום נושא. כלכלה, ביטחון, חברה, יחסי חוץ. אם ככה איך אתה יכול לקבוע שהוא "ימני עפ רוב ההגדרות"?

וועדה מאוזנת בין פוליטיקאים ומשפטנים לא נשמע לי כמו משהו רע, יש לך שיטה טובה יותר

*וועדה מאוזנת היא לא וועדה שיש בה רוב למשפטנים. כמובן שיש לי שיטה טובה יותר-השיטה של ארהב. יש לה ביקורת עליה?

מי עדיף שיאתר, אנשים שלא מכירים טוב את דרישות התפקיד?

*הגיוני, אבל לא יותר הגיוני שיביאו יותר ממועמד אחד לפרקליט המדינה, יועץ משפטי לממשלה ועוד ועוד? הרי למה מביאים רק מועמד אחד להצבעה, שלא יהיה שום סיכוי שיבחרו מישהו לא לטעמם.

לא קונספירציה, הגיוני שלממשלה לא יהיה כוח בלתי מוגבל, זה מה שנקרא איזון רשויות. הממשלה היא רק רחת מ-3 הרשויות של הדמוקרטיה, והיא לא נמצאת מעל החוק, זה למה בית המשפט אמור לבחון חוקים ולראות האם הם מתנגשים עם חוקים אחרים. בית המשפט לא יכול לפסול חוקים כי מתחשק לו, אלא רק אם זה יוצר בעיה חוקית

*זה נכון במדינה שבה יש ביקורת על כל 3 הרשויות, כמו באמריקה.
במדינה שאין דבר כזה כדוגמת ישראל פסילת חוקים של באי כוחו של הציבור זה בת'כלס דיקטטורה של הרשות השופטת.

על מה אתה מדבר?

המהפכה החוקתית 1992.

הנה צצו הביביסטים יתמכו בביבי כראש ממשלה מהכלא

אני לא ביביסט, רק איש ימין עם ביקורת על מערכת המשפט.
אתה לעומת זאת אנטי ביבי מובהק כמו רוב אנשי השמאל העכשווי שמוציאים קצף מהפה שמדברים על נתניהו.
איך אני מצטט פה כמו שצריך?

אתה גבר על

המהפכה החוקתית 1992.

אני לא ביביסט, רק איש ימין עם ביקורת על מערכת המשפט.
אתה לעומת זאת אנטי ביבי מובהק כמו רוב אנשי השמאל העכשווי שמוציאים קצף מהפה שמדברים על נתניהו.
איך אני מצטט פה כמו שצריך?
למרות שאני מסתכל על מסך טלפון, יש הרגשה שבצד השני של המסך מישהו רועד מכעס...
תירגע ואל תמציא קונספירציות, אם אדם לא תואם בדעותיך וסך הכל רציונלי לא אומר כלום על שאר דעותיו

ונניח והוא שמאל, איפה הבעיה?
ביבי הפך עמדה פוליטית לקללה שזה דיי מצחיק כי הוא גם שמאל מרכז כזה..

למרות שאני מסתכל על מסך טלפון, יש הרגשה שבצד השני של המסך מישהו רועד מכעס...
תירגע ואל תמציא קונספירציות, אם אדם לא תואם בדעותיך וסך הכל רציונלי לא אומר כלום על שאר דעותיו

ונניח והוא שמאל, איפה הבעיה?
ביבי הפך עמדה פוליטית לקללה שזה דיי מצחיק כי הוא גם שמאל מרכז כזה..

תפסיקו לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי.
אידאולוגיית השמאל הביאה על העולם עוני ,חרפת רעב ומוות של המונים שאי אפשר לתאר במדינה שלנו ברוך השם.
מי שתומך באידאולוגיית שמאל תומך בלקיחת הקניין הפרטי שלך, ולהביאו למדינה שהעומדים בראשה שחושבים שהם יודעים יותר טוב מה לעשות עם קניינך יותר ממך.
למזלנו השמאל הישראלי לא מצליח בינתיים במשימה שלו.

אהההההההההההה! כל השמאלנים הם קומוניסטים! והם שולטים במערכת המשפט והמשטרה! איך מזהים אותם? פשוט, כל מי שנגד ביבי הוא שמאל!

רק ביבי יגן עלינו מפני הערבים והקומוניסטים 😃

ועכשיו ברצינות, אתה לא רואה עד כמה אתה נשמע מגוחך? קודם כל כבר במצב הנוכחי המדיניות הכלכלית חברתית והביטחונית היא סוציאל-דמוקרטית, ככה המדינה נבנתה וקשה מאוד לשנות את זה (ויכול להיות שצריך). הקטע הוא שהממשלה הנוכחית אפילו לא מתייחסת לבעיות
האלו (ויש הרבה), כל המאמצים מסתכמים בלהישאר בשלטון בכל מחיר, "או אני או השמאל והערבים", ואנשים כמוך לא רק אוכלים את זה, אלא גם חוזרים על זה כמו תוכי.

אני לא שמאלני, פשוט אנטי-מושחתים. ימין, שמאל - אם אתה מושחת אתה צריך ללכת הביתה.

תפסיקו לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי.
אידאולוגיית השמאל הביאה על העולם עוני ,חרפת רעב ומוות של המונים שאי אפשר לתאר במדינה שלנו ברוך השם.
מי שתומך באידאולוגיית שמאל תומך בלקיחת הקניין הפרטי שלך, ולהביאו למדינה שהעומדים בראשה שחושבים שהם יודעים יותר טוב מה לעשות עם קניינך יותר ממך.
למזלנו השמאל הישראלי לא מצליח בינתיים במשימה שלו.
זה מצחיק שציטטת אותי ואז רשמת "לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי"
כי זה מה שאני מציג פה, לא יהיה הבדל
משקרים לך ושותפים לך תמוח אז אתה בטוח שהמדינה תיחרב כל עוד מי שלא צורח "אני ימין!!!" לא יהיה בשלטון

המדינה לא נבנתה סוציאל דמוקרטית, היא נבנתה סוציאליסטית, ההבדל הוא בין ונצואלה לשבדיה.
ללא ספק קשה לשנות את זה אבל מאז שנתניהו מונה לשר האוצר אנחנו בכיוון לאט לאט, כי בכל זאת זו פוליטיקה ואי אפשר לעשות כל מה שעולה בא לך. במיוחד שהעם נותן למפלגות אווירה כמו יש עתיד כולנו מס' דו ספרתי של מנדטים ובשיטת הממשל שלנו חייב לצרף את החרדים שלא יתנו לך לעולם להוריד שוב את קצבאות הילדים.
פוליטיקה זה משחק של פשרות ואין מישהו שעושה את זה כרגע יותר טוב מנתניהו, שיהיה מישהו כזה אצביע לו בפריימריז אבל לא בתקופה שאומרים לנו הוא מושחת, אנחנו לא רוצים אותו וככה פוסלים את כל 130 אלף מתפקדי הליכוד ומיליון המצביעים למפלגה בבחירות הכלליות.
זה מצחיק שציטטת אותי ואז רשמת "לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי"
כי זה מה שאני מציג פה, לא יהיה הבדל
משקרים לך ושותפים לך תמוח אז אתה בטוח שהמדינה תיחרב כל עוד מי שלא צורח "אני ימין!!!" לא יהיה בשלטון

שוב פעם, אני לא מדבר על האיש אני מדבר על המחנה ודעותיו.
אני לא שמאלני, פשוט אנטי-מושחתים. ימין, שמאל - אם אתה מושחת אתה צריך ללכת הביתה.

וואלה? אתה יודע שהוא מושחת? למה כי ראית כתבה בווינט שטוענת ככה? תקרא את כתב האישום ותבין שזו חרטה בפיתה, ולא סתם חרטה בפיתה אלא ראשונה מסוגה בעולם.
נתניהו שחרר הכי הרבה מחבלים בהסטוריה של מדינת ישראל

בתקופה של נתניהו ממוצע ההרוגים בשנה מפעולות טרור הוא הנמוך ביותר בהיסטוריית המדינה.

אני לא חושב שאנחנו בכיוון, אני חושב ש-"משחק הפשרות" יצא משליטה והממשלה לא מצליחה לתפקד באופן ששם את האזרחים בראש סדר העדיפויות, אני נותן לביבי להנות מחמת הספק כל עוד הוא לא הורשע. אבל אני לא אוהב אותו בגלל שהוא שקרן ברמות מבחילות ויש לזה השלכות על כל החברה הישראלית. אני לא יודע אם קראת את ההודעות הראשונות שלי כאן, אני כתבתי שמבחינתי ביבי הוא סימפטום ולא שורש הבעיה.

פוליטיקה (לפי דעתי) לא אמורה להיות משחק של פשרות, הפוליטיקאים אמורים לחפש את הפתרונות שישרתו את העם בצורה הטובה ביותר, העם צריך
לדעת מה עומד מאחורי עמדה של כל פוליטיקאי, פשרה אמורה להוות פתרון זמני כל עוד לא מוצאים פתרון טוב יותר, כרגע אני בכלל לא רואה שמחפשים. צריכים להתנהל דיונים מעמיקים בכל נושא שנוגע למערכת השלטון, ולאזרחים צריכה להיות גישה לתוכן ככה שהם יוכלו להחליט.

מה שקורה עד כמה שאני רואה זה שימוש בטכנולוגיה מודרנית וחכמה כדי לתקשר בצורה פרימיטיבית וטיפשית, ויש לי תחושה שאני לא היחיד שרואה את זה, ואני גם מנחש שזאת הסיבה שאין עדיין ממשלה אחרי שתי מערכות בחירות.

אני לא חושב שאנחנו בכיוון, אני חושב ש-"משחק הפשרות" יצא משליטה והממשלה לא מצליחה לתפקד באופן ששם את האזרחים בראש סדר העדיפויות, אני נותן לביבי להנות מחמת הספק כל עוד הוא לא הורשע. אבל אני לא אוהב אותו בגלל שהוא שקרן ברמות מבחילות ויש לזה השלכות על כל החברה הישראלית. אני לא יודע אם קראת את ההודעות הראשונות שלי כאן, אני כתבתי שמבחינתי ביבי הוא סימפטום ולא שורש הבעיה.

פוליטיקה (לפי דעתי) לא אמורה להיות משחק של פשרות, הפוליטיקאים אמורים לחפש את הפתרונות שישרתו את העם בצורה הטובה ביותר, העם צריך
לדעת מה עומד מאחורי עמדה של כל פוליטיקאי, פשרה אמורה להוות פתרון זמני כל עוד לא מוצאים פתרון טוב יותר, כרגע אני בכלל לא רואה שמחפשים. צריכים להתנהל דיונים מעמיקים בכל נושא שנוגע למערכת השלטון, ולאזרחים צריכה להיות גישה לתוכן ככה שהם יוכלו להחליט.

מה שקורה עד כמה שאני רואה זה שימוש בטכנולוגיה מודרנית וחכמה כדי לתקשר בצורה פרימיטיבית וטיפשית, ויש לי תחושה שאני לא היחיד שרואה את זה, ואני גם מנחש שזאת הסיבה שאין עדיין ממשלה אחרי שתי מערכות בחירות.

אם כבר הגענו למצב הנוכחי של בחירות שלישיות ברצף זה כי אף אחד לא התפשר.
העם הוא לא מקשה אחת, לא כל בוחר הצביע בקלפי לאותה מפלגה שמייצגת את אותו דעות זה למה יש עשרות מפלגות, כל פוליטיקאי חותר להשיג את התוצאה הטובה ביותר שהוא יכול לקבל בוחריו, איך זה קורה? לא ע"י משחק סכום אפס של הכל או כלום אלא ע"י הבנה שעדיף להשיג חלק ממה שהבטחתי מאשר להביא לקהל שלי אפס הישגים.

כל זה לא ישנה אם סוף סוף נוציא את הכח מידי המדינה, כל איש לביתו ויעשה כרצונו, אין צורך באנשים שיכתיבו לאזרחים מה לעשות.

בתקופה של נתניהו ממוצע ההרוגים בשנה מפעולות טרור הוא הנמוך ביותר בהיסטוריית המדינה.
קשקוש, לא עשית ש.ב.
ממוצע הרוגים שנתי בתקופת נתניהו (מפעולות טרור פלסטיני): 16.
בתקופת שמיר: 14.
בתקופת בן גוריון (לאחר שנבחר אחרי משה שרת): 13.
בתקופת לוי אשכול: 11.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית