עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לירות ברגל או משהו...
לא רואה איך הדיון הזה ילך למקום טוב, בית משפט ישפוט אותו ואני רק יכול לשער שזכאי הוא לא... מי אנחנו שנחליט x וy בייחוד בנושא שכנראה אף אחד מאיתנו לא חקר ומדבר רק מהרגש
מי יהיה ראש ממשלה פה זה סופר לא חשוב כי כלום בפועל לא ישתנה, לא שום דבר בלתי הפיך
האג'נדה של מערכת המשפט? כולם מושחתים וביבי הוא גיבור?
אין צורך לקרוא את ההמשך, כי כבר כאן טעית.
גנץ הוא ימין לפי הגדרתו ולפי רוב ההגדרות
גם דרעי היה זכאי? או שגם הוא נפל קורבן לקונספירציה של בית המשפט והשמאל? 🤣
וואלה? לא משנה מי יהיה ראש ממשלה? שום דבר לא בלתי הפיך? בשלוש שנים שרבין היה בשלטון הוא הספיק לייבא חבורת מחבלים מתוניס, להביא להם רובים ועד היום אנחנו משלמים על התוצאות.
מערכת המשפט רוצה להמשיך לשמור על מועדון סגור שהם יכולים למנות את קרובי משפחתם, חבריהם מהלימודים ועושי דברם בשביל להמשיך להשליט את האג'נדה שלהם על המדינה למרות שהם לא נבחרו לכך.
גנץ הוא הבובה התורנית של השמאל להחלפת שלטון הליכוד דרך הקלפי.
זה שהוא מעיד על עצמו שהוא ימני לא הופך אותו לכזה כי אין לו משנה סדורה בשום נושא רציני.
אתה מבין איזו מערכת צללים עצומה צריך בשביל לתפור כל כך הרבה תיקים לראש ממשלה ועוד להפיל אותו?אתה טועה, דווקא לראש ממשלה שלא מתיישר עם האג'נדה של מערכת המשפט, התקשורת ואנשים שנהנים משוק סגור ומונופולים יש סיכוי גבוה מאוד לתפירת תיקים משום שלבעלי עניין יש את התמריץ גבוה להעיף אותו מעמדת השפעה.
אני מדמיין איש אחד שקוראים לו השמאל, הוא יושב בחדר חשוך מול מלא מסכים, ושולט בכל העולם.גנץ הוא הבובה התורנית של השמאל להחלפת שלטון הליכוד דרך הקלפי.
שיהיה ימני או שמאלי, זה לא באמת משנה, רק תחת ביבי הסטראוטיפ הזה נהיה חשוב יותר מהאג'נדה של הבנאדםזה שהוא מעיד על עצמו שהוא ימני לא הופך אותו לכזה כי אין לו משנה סדורה בשום נושא רציני.
וועדה מאוזנת בין פוליטיקאים ומשפטנים לא נשמע לי כמו משהו רע, יש לך שיטה טובה יותרזו קונספירציה ששיטת מינוי שופטים במדינה היא נדירה בעולם המערבי?
מי עדיף שיאתר, אנשים שלא מכירים טוב את דרישות התפקיד?ו קונספירציה שכמעט לכל תפקיד פקידותי יש וועדת איתור אשר יושבים בה אותם אנשים מאותו סוג ו"מאתרים" בדרך כלל מועמד אחד להצבעת הממשלה?
לא קונספירציה, הגיוני שלממשלה לא יהיה כוח בלתי מוגבל, זה מה שנקרא איזון רשויות. הממשלה היא רק רחת מ-3 הרשויות של הדמוקרטיה, והיא לא נמצאת מעל החוק, זה למה בית המשפט אמור לבחון חוקים ולראות האם הם מתנגשים עם חוקים אחרים. בית המשפט לא יכול לפסול חוקים כי מתחשק לו, אלא רק אם זה יוצר בעיה חוקיתזו קונספירציה שלבגצ יש יכולת לפסול חוקים רק כי ככה הם "מפרשים"?
על מה אתה מדבר?זו קונספירציה שב92' תומכי עריצות המשפט העבירו חוקי יסוד ששינו את המדינה ונתנו כח בלתי מוגבל למערכת המשפט?
אני שאלתי קודם.
אתה מבין איזו מערכת צללים עצומה צריך בשביל לתפור כל כך הרבה תיקים לראש ממשלה ועוד להפיל אותו?
מדובר על כל מערכת המשפט, כל מערכת המשטרה, חצי מהמערכת הפוליטית.
תכלס אם הבנאדם כל כך שנוא ע"י כל כך הרבה אנשים שאמורים לשמור על האזרח, אולי באמת מקומו בכלא
*זה לא הבנאדם, זה המחנה שהוא עומד בראשו.
אני מדמיין איש אחד שקוראים לו השמאל, הוא יושב בחדר חשוך מול מלא מסכים, ושולט בכל העולם.
אתה מבין כמה מגוחך אתה נשמע, נכון?
*שמאפ"י הקימה את המדינה היא מינתה בכל עמדות הכח פקידים משלה ועד שמחנה הימין סוף סוף עלה לשלטון ב77' בגין החליט במקום להעיף סוף סוף את האנשים שהשפילו אותו ולעגו לו, בחר לנסות להתחבב עליהם.
מאז הימין נוהג לא לעשות מינויים פוליטיים בשביל שהוא ימצא חן בעיניי השמאל הלבן.
שיהיה ימני או שמאלי, זה לא באמת משנה, רק תחת ביבי הסטראוטיפ הזה נהיה חשוב יותר מהאג'נדה של הבנאדם
*מי דיבר על סטראוטיפ? כתבתי שאין לו שום משנה סדורה בשום נושא. כלכלה, ביטחון, חברה, יחסי חוץ. אם ככה איך אתה יכול לקבוע שהוא "ימני עפ רוב ההגדרות"?
וועדה מאוזנת בין פוליטיקאים ומשפטנים לא נשמע לי כמו משהו רע, יש לך שיטה טובה יותר
*וועדה מאוזנת היא לא וועדה שיש בה רוב למשפטנים. כמובן שיש לי שיטה טובה יותר-השיטה של ארהב. יש לה ביקורת עליה?
מי עדיף שיאתר, אנשים שלא מכירים טוב את דרישות התפקיד?
*הגיוני, אבל לא יותר הגיוני שיביאו יותר ממועמד אחד לפרקליט המדינה, יועץ משפטי לממשלה ועוד ועוד? הרי למה מביאים רק מועמד אחד להצבעה, שלא יהיה שום סיכוי שיבחרו מישהו לא לטעמם.
לא קונספירציה, הגיוני שלממשלה לא יהיה כוח בלתי מוגבל, זה מה שנקרא איזון רשויות. הממשלה היא רק רחת מ-3 הרשויות של הדמוקרטיה, והיא לא נמצאת מעל החוק, זה למה בית המשפט אמור לבחון חוקים ולראות האם הם מתנגשים עם חוקים אחרים. בית המשפט לא יכול לפסול חוקים כי מתחשק לו, אלא רק אם זה יוצר בעיה חוקית
*זה נכון במדינה שבה יש ביקורת על כל 3 הרשויות, כמו באמריקה.
במדינה שאין דבר כזה כדוגמת ישראל פסילת חוקים של באי כוחו של הציבור זה בת'כלס דיקטטורה של הרשות השופטת.
על מה אתה מדבר?
הנה צצו הביביסטים יתמכו בביבי כראש ממשלה מהכלא
למרות שאני מסתכל על מסך טלפון, יש הרגשה שבצד השני של המסך מישהו רועד מכעס...אתה גבר על
המהפכה החוקתית 1992.
אני לא ביביסט, רק איש ימין עם ביקורת על מערכת המשפט.
אתה לעומת זאת אנטי ביבי מובהק כמו רוב אנשי השמאל העכשווי שמוציאים קצף מהפה שמדברים על נתניהו.
איך אני מצטט פה כמו שצריך?
למרות שאני מסתכל על מסך טלפון, יש הרגשה שבצד השני של המסך מישהו רועד מכעס...
תירגע ואל תמציא קונספירציות, אם אדם לא תואם בדעותיך וסך הכל רציונלי לא אומר כלום על שאר דעותיו
ונניח והוא שמאל, איפה הבעיה?
ביבי הפך עמדה פוליטית לקללה שזה דיי מצחיק כי הוא גם שמאל מרכז כזה..
זה מצחיק שציטטת אותי ואז רשמת "לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי"תפסיקו לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי.
אידאולוגיית השמאל הביאה על העולם עוני ,חרפת רעב ומוות של המונים שאי אפשר לתאר במדינה שלנו ברוך השם.
מי שתומך באידאולוגיית שמאל תומך בלקיחת הקניין הפרטי שלך, ולהביאו למדינה שהעומדים בראשה שחושבים שהם יודעים יותר טוב מה לעשות עם קניינך יותר ממך.
למזלנו השמאל הישראלי לא מצליח בינתיים במשימה שלו.
זה מצחיק שציטטת אותי ואז רשמת "לחשוב שהכל סובב סביב כן ביבי לא ביבי"
כי זה מה שאני מציג פה, לא יהיה הבדל
משקרים לך ושותפים לך תמוח אז אתה בטוח שהמדינה תיחרב כל עוד מי שלא צורח "אני ימין!!!" לא יהיה בשלטון
אני לא שמאלני, פשוט אנטי-מושחתים. ימין, שמאל - אם אתה מושחת אתה צריך ללכת הביתה.
נתניהו שחרר הכי הרבה מחבלים בהסטוריה של מדינת ישראל
אני לא חושב שאנחנו בכיוון, אני חושב ש-"משחק הפשרות" יצא משליטה והממשלה לא מצליחה לתפקד באופן ששם את האזרחים בראש סדר העדיפויות, אני נותן לביבי להנות מחמת הספק כל עוד הוא לא הורשע. אבל אני לא אוהב אותו בגלל שהוא שקרן ברמות מבחילות ויש לזה השלכות על כל החברה הישראלית. אני לא יודע אם קראת את ההודעות הראשונות שלי כאן, אני כתבתי שמבחינתי ביבי הוא סימפטום ולא שורש הבעיה.
פוליטיקה (לפי דעתי) לא אמורה להיות משחק של פשרות, הפוליטיקאים אמורים לחפש את הפתרונות שישרתו את העם בצורה הטובה ביותר, העם צריך
לדעת מה עומד מאחורי עמדה של כל פוליטיקאי, פשרה אמורה להוות פתרון זמני כל עוד לא מוצאים פתרון טוב יותר, כרגע אני בכלל לא רואה שמחפשים. צריכים להתנהל דיונים מעמיקים בכל נושא שנוגע למערכת השלטון, ולאזרחים צריכה להיות גישה לתוכן ככה שהם יוכלו להחליט.
מה שקורה עד כמה שאני רואה זה שימוש בטכנולוגיה מודרנית וחכמה כדי לתקשר בצורה פרימיטיבית וטיפשית, ויש לי תחושה שאני לא היחיד שרואה את זה, ואני גם מנחש שזאת הסיבה שאין עדיין ממשלה אחרי שתי מערכות בחירות.
קשקוש, לא עשית ש.ב.בתקופה של נתניהו ממוצע ההרוגים בשנה מפעולות טרור הוא הנמוך ביותר בהיסטוריית המדינה.