הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,289
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,289
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אני חושב שאתה טועה, ברור שיש מקרים נדירים.
נסה לראות פווארליפטרים, סטרונגמנים וויטליפטרים במשקל כבד ורק מהמראה החיצוני הם נראים חזקים......

השאלה שלי איך יוצא מצב כזה ששיאן כמו Andrei Aramnau נראה כמו איש לא כזה חזק והוא מצליח להניף 200 קילו!
ולעומת זאת דמיטרי קלוקוב, בחור חזק בצורה מטורפת אבל פחות מאנדריי, נראה חיצונית הרבה יותר חזק.
אז רציתי לשאול, מה הסיבה? התזונה? החומרים? גנטיקה ( לא חח) אפילו אימונים?

ההתקדמות בהנפה היא שונה מאוד מתרגילי כוח ,אתה יכול להוסיף ולהוסיף עוד משקל לסקאווט אבל כשמדובר בהנפה יש עוד המון משתנים שמשפיעים על המשקל שתניף ולא רק כמה הסקאווט שלך..דווקא ריפטו שלא כל כך מבין באימוני הרמת משקולות הגדיר יפה את התרגיל הזה
Snatch Is Gymnastics With A Bar
במקרה של קלוקוב הוא אוהב לעשות גם תרגילים נוספים לידיים ולחזה,אבל זה לא יתרום להנפות שלו..

---------- התגובה התווספה ב 18:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:33 ----------

ובנוסף למה אתה משווה משקולנים לסטרונגמנים ופווארליפטרים..זה תרגילי םאחרים עם משקלים הרבה יותר כבדים אז הם גם נראים יותר גדולים

ההתקדמות בהנפה היא שונה מאוד מתרגילי כוח ,אתה יכול להוסיף ולהוסיף עוד משקל לסקאווט אבל כשמדובר בהנפה יש עוד המון משתנים שמשפיעים על המשקל שתניף ולא רק כמה הסקאווט שלך..דווקא ריפטו שלא כל כך מבין באימוני הרמת משקולות הגדיר יפה את התרגיל הזה
Snatch Is Gymnastics With A Bar
במקרה של קלוקוב הוא אוהב לעשות גם תרגילים נוספים לידיים ולחזה,אבל זה לא יתרום להנפות שלו..

---------- התגובה התווספה ב 18:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:33 ----------

ובנוסף למה אתה משווה משקולנים לסטרונגמנים ופווארליפטרים..זה תרגילי םאחרים עם משקלים הרבה יותר כבדים אז הם גם נראים יותר גדולים

איפה השוותי משוקלנים לפווארליפטרים?
גם אנדריי וגם קלוקוב משקולנים.

הוא התכוון שלמה אתה משווה אותם לאנשים שמתחרים רק בכוח מאשר לכאלה שרוב ההרמה היא טכניקה (ואני לא מדבר על טכניקות כמו בסקוואט או דדליפט)

בנושף מה שהוא אמר נכון, יש משקולנים שמוסיפים תרגילים שהם לווא דווקא קשורים להנפות.

הוא התכוון שלמה אתה משווה אותם לאנשים שמתחרים רק בכוח מאשר לכאלה שרוב ההרמה היא טכניקה (ואני לא מדבר על טכניקות כמו בסקוואט או דדליפט)

בנושף מה שהוא אמר נכון, יש משקולנים שמוסיפים תרגילים שהם לווא דווקא קשורים להנפות.

אבל השוותי בין אנשים ששתיהם עוסקים ב WL ולא ב PL.... אין לי מושג איך דמיטרי קלוקוב עובד אבל הוא משקולן בידיוק כמו אנדריי.

ענו לך

בין המשקולנים - יכול להיות שדמיטרי עושה עבודה על שאר הגוף בצורה שאנדריי לא עושה, זה יכול להיות סיבה לכך שהוא גדול יותר, סיבה נוספת יכולה להיות הגנטיקה של כל אחד מהם.

בין משקולנים וענפי משקולות אחרים - אמרת "תהיה חזק תראה חזק", SM וPL מתאמנים רק עם משקל, וכשהם מרימים 200 קילו זה 200 קילו וזה משפיע על הגוף שלהם, WL משתמשים בטכניקה שגורמת ל200 קילו להיות כמו(נגיד) 120 קילו - לא קל בכלל אבל לא משתווה לענפים האחרים ובאותה הצורה משפיע להם על הגוף בצורה שונה

ענו לך

בין המשקולנים - יכול להיות שדמיטרי עושה עבודה על שאר הגוף בצורה שאנדריי לא עושה, זה יכול להיות סיבה לכך שהוא גדול יותר, סיבה נוספת יכולה להיות הגנטיקה של כל אחד מהם.

בין משקולנים וענפי משקולות אחרים - אמרת "תהיה חזק תראה חזק", SM וPL מתאמנים רק עם משקל, וכשהם מרימים 200 קילו זה 200 קילו וזה משפיע על הגוף שלהם, WL משתמשים בטכניקה שגורמת ל200 קילו להיות כמו(נגיד) 120 קילו - לא קל בכלל אבל לא משתווה לענפים האחרים ובאותה הצורה משפיע להם על הגוף בצורה שונה

תודה על התשובה, ושלא תבין לא נכון אני השוותי רק בין משקולנים, זה לא חוכמה להשוות בין WL ל PL או ל סטרונגמן.

וזאת היתה סתם שאלה מפגרת שסקרנה אותי 🤩😆

בסקוואט -יש לדחוף את הברכיים החוצה גם בשלב של העלייה למעלה?

אני רוצה להתחיל SS.
עכשיו אני לא יודע אנגלית טוב וקשה לי להבין את הסרט ואת הספר.
מה עושים?

MisterHamster - יש לך אימייל?

תחבושות אלסטיות בברכיים יכולות לעזור לשמור לי על הברכיים בסקוואטים?

הן עוזרות בלשמור על הברכיים חמות, אז כן, זה יכול להועיל.

לא חייבים להיות חריפים. אבל בכ"מ תודה אני אנסה לקרוא מה שאני יכול בתקווה שאני אבין משהו.

האם חוסר אירובי בחיטוב יכול לגרום להורדה שונה באחוזי השומן? אני לא מדבר על הקצב, אני מדבר על הצורה שהגוף מקבל ואולי על עודפי עור או שומן במקומות מסויימים.

בתרגיל ה- barbell row אמורים להרגיש מתיחה חזקה בהארמסטרינג ?
עוד לפני שאני מרים אלא בסטאפ אני מרגיש מתיחה נורא חזרה .. תקין ?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית