הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

פנדליי אני חושב שהיא שלב אחרי ביל או באותה רמה איתה.
אני מאמין שהיא שלב אחרי אבל אני לא בטוח.

לא ניראה לי שזה שלב אחרי ביל כי בעיקרון שאתה מסיים את התוכנית או קל לך מידי איתה אתה הולך על הלינארית של ביל.. אבל לא חשוב תודה.

יש לי עוד שאלה, היום הדדליפט כבר הרגיש לי כבד רצח והחליק לי כבר בחזרה רביעית הרמתי עם הזרתות, טאלק יכול לעזור לאחיזה או רק מגנזיום? תודה.

אני תמיד מתבלבל בנושא הזה אז שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

ווליום זה המשקל כפול מספר החזרות כפול מספר הסטים שאתה עושה בתרגיל מסויים.

כלומר אתה מרים 100 5 פעמים ל3 סטים אז הנפח הוא 1500

אפשר להעביר ביקורת על הטכניקה שלי?

סקוואט:

דדליפט (לא יצא לי טוב אבל העלתי בכל מקרה, אם זה לא מספיק טוב אני יצלם ויעלה מחדש):

ויש לי שאלה נוספת. התווכחתי עם חבר שלי. חבר שלי אומר שאנשים יותר גבוהים צריכים להתאמץ יותר (להתאמץ יותר בצורה משמעותית) מאשר אנשים נמוכים. אני טוען שהגובהה לא ממש משנה כל עוד עושים את התרגילים נכון + אוכלים נכון. מי צודק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תפתח נושא חדש של הסרטונים בפורום PL סטרונג מן WL
והסקוואט לא טוב תקרא את הפרק של הסקוואט בספר של ריפ, אתה גולש עם הברכיים וסתם יושב במקום לשבת אחורה
בדדליפט אתה לא נכנס לסט אפ הגב שלך עגול והצלחות עם קוטר קטן שים אותם על שרפרפים או צלחות שוכבות או שתעבוד עם צלחות אולימפיות (קוטר 45 ס"מ)

אני עובד SS ועושה BOR באימון B.
במאמר כתוב שצריך כל פעם להחזיר את המוט לרצפה ולהתחיל מחדש.
עכשיו כאשר שאני עושה את זה אני כמעט ולא עובד על הלטימוס ועובד בעיקר על הזוקפים,טרפזים ורגליים.
כאשר אין לי תרגיל שעובד חזק על הלטימוס מאחר שדדליפט גם עובד בעיקר על הרגליים והזוקפים, למה צריך כל חזרה להחזיר את המוט לרצפה בתוכנית?
תודה לעונים.

זה שאין לך "פאמפ" שם לא אומר שאתה לא עובד עליהם, אני אישית עושה פאוורקלין בSS וכמעט תמיד יש לי דומס ברחב גבי אחרי הקלין למרות שזה לא עובד על זה ישירות

זה שאין לך "פאמפ" שם לא אומר שאתה לא עובד עליהם, אני אישית עושה פאוורקלין בSS וכמעט תמיד יש לי דומס ברחב גבי אחרי הקלין למרות שזה לא עובד על זה ישירות

איפה אמרתי שבגלל שאין לי "פאמפ" אני חושב שאני לא עובד עליהם? זה עובדה כשמחזירים את המוט כל חזרה לריצפה זה עובד פחות על הלטימוס ושם יותר דגש על דברים אחרים, מאשר לעשות את זה כמו שאמורים לעשות את זה.
השאלה שלי היא למה כל חזרה להחזיר את המוט לרצפה לפי בתוכנית.

איפה אמרתי שבגלל שאין לי "פאמפ" אני חושב שאני לא עובד עליהם? זה עובדה כשמחזירים את המוט כל חזרה לריצפה זה עובד פחות על הלטימוס ושם יותר דגש על דברים אחרים, מאשר לעשות את זה כמו שאמורים לעשות את זה.
השאלה שלי היא למה כל חזרה להחזיר את המוט לרצפה לפי בתוכנית.

שאלה: האם אני חייב לתת למוט לנוח על הקרקע בין חזרות בחתירה? מה לגבי "מתח מתמשך"?
"מתח מתמשך" הוא מונח שמשתמשים בו באופן נרחב בעולם פיתוח הגוף. הוא קשור להיפרטרופיה ולצבירה של מסת שריר. בכל אופן, זהו רק חלק אחד של המשוואה.
התכלית של הנחת המוט על הקרקע (משמע לתת למוט להניח את כל כובד משקלו על הרצפה לרגע קצר בין חזרות, א-לה דדליפט) היא לפתח את היכולת לייצר כח במהירות ובהתפרצות בשרירי הגב העליון. זכרו, מדובר בתרגיל שהוא לא סתם "משיכה קלה יותר מהרצפה", כמו הפאוור קלין, אלא בתרגיל לפיתוח כוח מתפרץ.
"מתח מתמשך" היא מושג יפה, וחתירה במוט הוא תרגיל נפלא ליצירת כח ומסה עם ובלי הנחת המוט על הקרקע. ההפוגה היא כלי לימוד טוב יותר להתפרצות, והיא הופכת גם את הטכניקה הלא-יציבה משהו של החתירה במוט למוחשית יותר. היא גם מפחיתה באופן משמעותי את כמות הלחץ והמתח על הגב התחתון הפגיע. עם אימון תכוף כמו בתוכנית זו, ומאחר שהחתירה באה לאחר הסקוואטים, משתלם לתת מנוחה לגב התחתון.
אני יודע שלא שאלת על מתח מתמשך אבל יש שם גם תשובה לשאלה שלך, קיצר כדי לחקות את הפאוורקלין וליצור כוח מתפרץ

אני יודע שלא שאלת על מתח מתמשך אבל יש שם גם תשובה לשאלה שלך, קיצר כדי לחקות את הפאוורקלין וליצור כוח מתפרץ

קראתי את זה כבר, אבל כח מתפרץ לא עובד על שיפור יחידות מוטוריות ברמה גבוהה, הוא לא עובד על יצירת עומס מרכזי בשריר אחד או אחר, הוא לא מתוכנן לאימוני כח..
בגלל זה אני לא מבין למה זה ככה בתוכנית..

כשאתה מרים כל חזרה כשהמוט "מת", ומושך אותו מהריצפה, אתה יכול להרים יותר משקל, ואתה תוכל להתקדם כמו שצריך כל אימון ככה.

אחרי האימון האחרון יש לי כאבים ממש חזקים בגב תחתון בין החיבור של התחת והגב, אני לא בדיוק בטוח עם זה על עמוד השדרה או ליד אבל אני חושב שזה גם בעמוד השדרה, שמתי משחה יפנית כזאת שבדר"כ משחררת לי שרירים תפוסים (דומה לבנגיי) וגם מדבקות מחממות במשך יומיים-שלושה ולא עזר לי כלום זה כואב כל הזמן באותו מקום.
אני מרגיש כאילו מישהו כל הזמן משפשף לי את החוליות שם עם נייר זכוכית, יכול להיות שזזה חוליה, או בלט דיסק או שזה יכול עדיין להיות פשוט שריר?
החיבור בין התחת לגב נחשב גם מקרין לתחת? זה בעיקר בצד שמאל..
זה משגע אותי זה כואב ברמות אם אני יושב, עומד, שוכב לא משנה מה.
אני לא רוצה להכניס לעצמי סתם פחדים לראש עכשיו ועד שייתן לי רופא הפניה ל- CT או MRI ייקח חודשיים עד שייתנו לי..

נערך לאחרונה:
משחק כדורגל - מעוניין לדעת כמה קלוריות שורפים בערך באימון כדורגל ?(לא מקצועני ליגה א) , כדי לבנות תפריט מתאים לעלייה במסה.

כמה זמן נמשך האימון? ובערך, איך נראת התבנית של האימון שלכם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית