הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריכוז באימונים

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך

Biggg

משתמש משקיע
2,320
2,251
נק' מוניטין:
1,715
2,320
2,251
ערב צח
אשמח לשמוע איך אתם שומרים על 100% ריכוז בשעה וחצי של האימון - יותר נכון איך אתם מנצלים כל אימון בדגש על כל אימון וסוחטים 100 אחוז ממנו.
הרבה דברים מוציאים אותי מריכוז, המראה, דאגות אחרות בחיים, בנות והמוזיקה לפעמים ואני מרגיש שאני הרבה פעמים מפספס עוד קצת התקדמות ששבטווח הארוך תצטבר להרבה.
אם יש לכם טיפים ממרום הוותק בתחום חוץ מ"פשוט להתרכז" אשמח לשמוע. מדובר גם על כל האימון בגדול וגם על תרגילים מורכבים שדורשים הרבה ריכוז

אחי אתה יודע מי זה הרב ליכטנשטיין ?

אני חושב שכדאי שתקח הפסקה מלימוד גמרא
האמת שלא, עשיתי בדיקה רשום שהיה רב מודרני .
דבר שני הלוואי שהייתי לומד גמרא , אני יותר אוהב הלכה , הגמרא והמשנה מאוד קשה לי .
@elchonon בבקשה תוכל להרגיע את הבחור עם הקטע של נשים? הוא לא יתחתן עם הפסיקות האלו..
אני נשוי ...

ולגבי שרשמת חד"כ מעורב לא יודע מאיפה אתה , אבל אפשר למצוא פתרונות של חדרי כושר של גברים בלבד לפעמיים זה בשעות לא שעות , שווה לך לבדוק .

האמת שלא, עשיתי בדיקה רשום שהיה רב מודרני .
דבר שני הלוואי שהייתי לומד גמרא , אני יותר אוהב הלכה , הגמרא והמשנה מאוד קשה לי .

אה הבנתי, דבר ראשון אני בטוח שתצליח בעתיד ללמוד זה בהתחלה קשה אבל לאחר מכן זורם מאוד, אך צריך להיזהר לא לקפוץ למסקנות. זה מפתה בלימוד גמרא.
לגבי הרב אהרן ליכטנשטיין - רב עצום, חתן של הרב סולובייציק, הרב המיתולוגי של ישיבת הגוש.
אני נשוי ...
מה אשתך חושבת על זה?
@elchonon
לא בקטע מבקר או מטיף בכלל, אבל האם החדר כושר בשיקגו נפרד? או שאני היחיד?

@elchonon
לא בקטע מבקר או מטיף בכלל, אבל האם החדר כושר בשיקגו נפרד? או שאני היחיד?
חיכיתי לשאלה הזאת:sarcastic:
זה לא היה נפרד באופן רישמי, אבל בגלל הקורונה, וכל הכושים והמקסיקנים שם, אף בחורה לא דרכה שם.

הטיעון הכבד שלך עלי יכול להיות התחרויות המעורבות, ועוד כשאני יושב ושופט.

אני לא מרגיש בנוח עם זה, ולא אעשה את זה שוב בעז"ה (לשפוט) לא ציפיתי למה שהתבקש ממני.

אבל כמובן שלא עשיתי כלום לפני שהתייעצתי עם הרב שלי.
וואלה, אין נשים כמדיניות או כהנחה מבוססות שפשוט רוב הסיכויים שלא תגיע בחורה..

נשמע כמו הרב נוח שמקל
לא צריך מדיניות, זה היה מצב שכמעט ולא היו אנשים במכון.

אני לא מאמין שבחור שמתאמן קבוע במכון כושר מעורב מטיף לי.

בכל אופן, אשמח לשבת איתך ולנתח את ההלכה. מה שאני נוהג עם עצמי, אני יושב עם רבנים אמיתיים כדי לשמוע מה ההלכה, ולא איזה רב שהולך נגד ההלכה עצמה או כל פסק הגיוני שנכתב.

אין לי בעיה שתגיד "קשה לי", רק לא שזה ההלכה.

לא יודע, יש לך הוכחה לכאן או לכאן?

אם הוא קיים אני רוצה להאמין שיש דברים שיותר חשובים לו כמו מי בן אדם טוב ומי חרא בלי קשר לאיזה חד"כ הוא הולך או איזה כשרות הוא אוכל

אם הוא קיים אני רוצה להאמין שיש דברים שיותר חשובים לו כמו מי בן אדם טוב ומי חרא בלי קשר לאיזה חד"כ הוא הולך או איזה כשרות הוא אוכל
אני רוצה להאמין שלא משנה מה אעשה אכנס לגן עדן.

דבר איתי חצי שעה לפני אני אסדר לך מקום
קלטתי אותך, אין לי איך לדעת חצי שעה לפני, ואיך למצוא אותך ☝️
רוצה להאמין או מאמין?
ומה זה "לא משנה מה"? אם תרצח מישהו?
זה היה ציני.
@Biggg מתאר את מה שהוא היה רוצה להאמין.
בציניות עניתי מה אני רוצה להאמין.

העניין עם מי שמאמין באלוקים, זה שלקמט ולעצב אותו לפי איך שמתחשק ונראה לך זה לא הגיוני.

העניין עם מי שמאמין באלוקים, זה שלקמט ולעצב אותו לפי איך שמתחשק ונראה לך זה לא הגיוני.
בפועל יש עשרות או מאות זרמים ותפיסות ועוד רבים בניהם מי עובד יותר נכון.
קח למשל את הדיון הזה, מאמין ברמה x מתווכח עם מאמין ברמה x+1 שהוא מגזים ולא פותח את הראש לדברים אחרים. יבוא מאמין ברמה x+10 ויצחק על שניהם שהם לא יודעים על מה הם מדברים, ועוד כותבים באינטרנט במקום להיות במאה שערים מנותקים מהעולם ומחוברים לבורא כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית