הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
בוא נגיד שאני מעדיף לשקול 100 ולעשות סקוואט של 70 ולא לשקול 70 ולעשות סקוואט של 180...

לא הבנתם אותי בקיצור.
גם קשה מאוד לגדול מבלי לעלות במשקלי עבודה [אולי אפילו בלתי אפשרי].. פשוט הפואנטה שלי שמבחינתי יותר חשוב לי להיות גדול מאשר להרים הרבה. זה הכל.

לא הבנתם אותי בקיצור.
גם קשה מאוד לגדול מבלי לעלות במשקלי עבודה [אולי אפילו בלתי אפשרי].. פשוט הפואנטה שלי שמבחינתי יותר חשוב לי להיות גדול מאשר להרים הרבה. זה הכל.
סבבה:victory:
העיקר שאוכלים כמו פיל ועובדים כמו בהמה:s28:
פשוט היחסים משתנים בין הגודל למשקלי עבודה זה הכל, אבל אי אפשר להיות 100 קילו ולהתאמן כמו 70 קילו

האימון הכי כבד שהיה לי אי פעם:
לא התאוששתי מהאימון של חמישי, לא ישנתי טוב בסופ"ש וגם אתמול לא היה שונה, ולא אכלתי כמו בהמה לצערי. הרגשתי את הרגליים עוד לפני שהגעתי בכלל לחדר כושר, והכתף הימנית כאבה לי קצת בסקוואט.

סקוואט 97.5 5\5\5 - שיא אישי. בכל הסטים מהחזרה השלישית זה הרגיש כמו RM1. אין אוויר, ראש מתנפח ועומד להתפוצץ ונצח למטה ועולה ממש לאט למעלה. סט שני ושלישי חזרות 4+5 פשוט עמדתי והתפללתי שאני עולה אותם, זה הרגיש כל פעם שבזאת אני נתקע.

בנץ' 95 4\4\5 - שיא אישי. הרגשתי את הכתף עוד בסקוואט, כתף ימין שלי קצת כואבת והיה לי קשה עבור בחימום עם 40 קילו ל5 חזרות. עדיין עמדתי במטרה לטווח קצר - 95 קילו ל5 חזרות. עכשיו נשאר להתקדם. (כמובן)
מטרה הבאה לבנץ' - 105 ל5 חזרות.

דדליפט 105 5*1 - שיא אישי. בקלות.

באימון הבא (שלישי) יהיה פרס בריסט ל47.5 , על הסקוואט עדיין לא החלטתי, כנראה יהיה אימון קל והתקדמות רק בפאוורקלין.

שמע מדהים איך אתה עולה ככה בבנצ' מאימון לאימון...

מה אופציית התחלופה בתוכנית לפאוורקלין?

שמע מדהים איך אתה עולה ככה בבנצ' מאימון לאימון...

מה אופציית התחלופה בתוכנית לפאוורקלין?
בדר"כ עושים רואז, אבל אין תחליף לפאוורקלין, באמת.
אל תחליף, תתעקש ללמוד.
ותודה.

אתה לא מאמין איזו קנאה עוברת בי כל פעם שאני רואה את משקלי הבאנצ' שלך מתפסים. [זו מחמאה אל תפתחו ריב מזה ]

כמה זמן אתה נח בין סט לסט?

אתה לא מאמין איזה קנאה עוברת בי כל פעם שאני רואה את משקלי הבאנצ' שלך מתפסים. [זו מחמאה אל תפתחו ריב מזה ]

חחח על מה יש פה לפתח ריב?

כמה זמן אתה נח בין סט לסט?

חחח על מה יש פה לפתח ריב?
תלוי כמה הסט היה קשה, יש פעמים ש4 דקות, יש פעמים ש5 דקות, היום בגלל הכאב בכתף לקחתי בין השני לשלישי 8 דקות.

באמת לא הבנתי את התגובה עילאיי, על מה לריב בדיוק? תודה על המחמאה בכל אופן

תלוי כמה הסט היה קשה, יש פעמים ש4 דקות, יש פעמים ש5 דקות, היום בגלל הכאב בכתף לקחתי בין השני לשלישי 8 דקות.

באמת לא הבנתי את התגובה עילאיי, על מה לריב בדיוק? תודה על המחמאה בכל אופן

חח לא יודע... תמיד שאני מחמיא למישהו אחד קופץ ואומר "כי אתה לא עושה SS" או כל דבר אחר אנערף 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית