ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
- פותח/ת השרשור
אני לא יפה במיוחד 😉מה עם תמונות ? 📢😵💫🥊
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יפה במיוחד 😉מה עם תמונות ? 📢😵💫🥊
זה קצת עלוב לעשות 70 קילו סקוואט ולהיות 100 קילובוא נגיד שאני מעדיף לשקול 100 ולעשות סקוואט של 70 ולא לשקול 70 ולעשות סקוואט של 180...
בוא נגיד שאני מעדיף לשקול 100 ולעשות סקוואט של 70 ולא לשקול 70 ולעשות סקוואט של 180...
בוא נגיד שאני מעדיף לשקול 100 ולעשות סקוואט של 70 ולא לשקול 70 ולעשות סקוואט של 180...
סבבה:victory:לא הבנתם אותי בקיצור.
גם קשה מאוד לגדול מבלי לעלות במשקלי עבודה [אולי אפילו בלתי אפשרי].. פשוט הפואנטה שלי שמבחינתי יותר חשוב לי להיות גדול מאשר להרים הרבה. זה הכל.
רק אנשים שעשו או עושים תוכנית ליניארית מבינים כמה האוכל הוא הרבה יותר מאוכל, זה החומרי בניין שבלעדיהם הפצעים מהאימון הקודם עדיין פתוחים
תודה
עם כל הכבוד, לדעתי זה -
YouTube - Zhang Guozheng 220kg x 2
נראה הרבה יותר מרשים מזה -
YouTube - BODYBUILDERS in OFF SEASON
בדר"כ עושים רואז, אבל אין תחליף לפאוורקלין, באמת.שמע מדהים איך אתה עולה ככה בבנצ' מאימון לאימון...
מה אופציית התחלופה בתוכנית לפאוורקלין?
אתה לא מאמין איזה קנאה עוברת בי כל פעם שאני רואה את משקלי הבאנצ' שלך מתפסים. [זו מחמאה אל תפתחו ריב מזה ]
תלוי כמה הסט היה קשה, יש פעמים ש4 דקות, יש פעמים ש5 דקות, היום בגלל הכאב בכתף לקחתי בין השני לשלישי 8 דקות.כמה זמן אתה נח בין סט לסט?
חחח על מה יש פה לפתח ריב?
תלוי כמה הסט היה קשה, יש פעמים ש4 דקות, יש פעמים ש5 דקות, היום בגלל הכאב בכתף לקחתי בין השני לשלישי 8 דקות.
באמת לא הבנתי את התגובה עילאיי, על מה לריב בדיוק? תודה על המחמאה בכל אופן
חח לא יודע... תמיד שאני מחמיא למישהו אחד קופץ ואומר "כי אתה לא עושה SS" או כל דבר אחר אנערף 😆