הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bill Starr 5X5 עד 100% ש1מן

לדעתי מערכת המוניטין אמורה לשמש לביטוי הערכה קהילתית כלפי חבריה. זה כולל תרומה בעזרה לאחרים בפורום אימונים כללי וכ'ו, שבירת שיאים בפורום PL, התקדמות טובה או מאמץ שרואים בלוגים, וגם הבאת דברים מעניינים באוף טופיק, או למשל הודעות מרשימות או מצחיקות שנכתבו בדיונים וכ'ו. כל דבר שיעודד יצירת או הוספת תוכן מעניין לפורומים.

אני חושב שאם תגביל את המוניטין לסוגים מבודדים של תרומה לקהילה ולאתר אז יהיה אפשרי להשליך זאת גם על סוגים אחרים וכבר לא יהיה ברור מה נכון ומה לא.

סה"כ השימוש במערכת המוניטין הוא העניין הבעייתי כאן. והדבר שיהיה אפשרי לעשות כדי לסנן נתינות מוניטין לגיטימיות או לא הוא לחייב סיפוק נימוק לנתינת מוניטין חיובי ולא רק שלילי כפי שהוא כעת. כך מנהל כלשהו יוכל להציג סיבה לכך שמישהו נתן מוניטין בצורה לא לגיטימית - בהתאם לנימוק.

אבל כל עוד מישהו מנמק מה זה משנה אם הוא נתן "ב-1 בספטמבר, ב-31 באוגוסט, ב-28 באוגוסט, ב-27 באוגוסט" אם כולן היו מנומקות ולגיטימיות באופן אינדיבידואלי?

וסה"כ חבל לי מאוד על ההתנהגות העויינת כלפי משתמשים כמו moo שחובה על כולנו לשמר אותם. רן הוא אחד מהתורמים הכי גדולים לפורום מכל בחינה ופשוט חבל להתייחס אליו בזלזול ובחשד. ז"א שגם אם במקרה הזה שאתם מדברים עליו הוא נתן מוניטין בצורה לא לגיטימית אני חושב שיש דרך מוצלחת להתנהלות בעניין.

כל הרעל מהאגו הפגוע של כל אחד ממש פוגע במרקם של הפורום במיוחד כשמדובר במשתמשים הכי חשובים לפורום, המנהלים והמשתמשים הותיקים והתורמים. זה ממש מצער ואני מקווה מאוד שהכל יסתדר.

בולבולונים שלום,

אם לא תפסיקו לעשות משחקי אגו זה יגמר רע מכל הצדדים.
רן, אתה ופאוורליפטינג מגזימים עם המוניטין ואתה יודע את זה, אני אמרתי לחיים לפנות אליכם כי באותו הרגע לא היה לי זמן להתעסק עם זה וידעתי שאני אשכח, אז ביקשתי ממנו, ככה שזה לא בעיה שלו אישית איתך.
פאוורליפטינג אתה זונת מוניטין, בהתחלה זה היה עם DR מה שמו שלא יהיה אתה יודע מי ומחקתי את כל המוניטין שאתה הבאת לו והוא הביא לך לגמרי, אם אתה רוצה להמשיך להיות זונת מוניטין אין בעיה, בוא נאפס לך הכל ל-0 וככה זה ישאר. זה נחמד ש90% מהמוניטין בפורום הם על הודעות לא קשורות ולכן אני גם שוקל לבטל את המוניטין בפורום לוגים ובפורום אוף טופיק כי זה פשוט לא נחוץ כאן, אין על מה לתת מוניטין. מי שעושה שיא יכול לפרסם אותו בפורום PL ולקבל ביקורות/כפיים שם ולקבל על כך מוניטין.
אתם חוזרים על טעות של אתרים אחרים עם המוניטין וחבל, היסטוריה אפשר ללמוד ולפעול אחרת בעתיד, סה"כ המוניטין זה כלי בשביל הקהילה ולא בשביל המנהלים, להבדיל על מי אפשר לסמוך ומי תורם לאתר ומי לא. ברגע שמביאים מוניטין על שטויות זה כבר לא יעיל ולא אפקטיבי.
קחו את זה לתשומת ליבכם.

אתה סתם מוריד מוטיבציה לכתוב באתר ולהעלות סרטונים
וזה לא באשמתך
כבר דאוס, אלכס וסת כמעט לא רושמים (הם עייפים אין מה לעשות)
התחום של האימונים כמעט מת, וכבר אין צחוקים באתר, יבש פה

מבחינת התזונה אני חושב שבנצרום וEMZ עושים עבודה נפלאה

אולי אתה צריך לשאול את עצמך לאן אתה רוצה שהאתר יתקדם ואיך אתה מקדם אותו
כי כרגע יש לי הרגשה לא טובה

אתה סתם מוריד מוטיבציה לכתוב באתר ולהעלות סרטונים
וזה לא באשמתך
כבר דאוס, אלכס וסת כמעט לא רושמים (הם עייפים אין מה לעשות)
התחום של האימונים כמעט מת, וכבר אין צחוקים באתר, יבש פה

מבחינת התזונה אני חושב שבנצרום וEMZ עושים עבודה נפלאה

אולי אתה צריך לשאול את עצמך לאן אתה רוצה שהאתר יתקדם ואיך אתה מקדם אותו
כי כרגע יש לי הרגשה לא טובה
אסור לי לתת לך מוניטין אז אני רק אגיד שאתה צודק,
תיראו איך הפורום היה פה לפני כמה חודשים ואיך היום.

אסור לי לתת לך מוניטין אז אני רק אגיד שאתה צודק,
תיראו איך הפורום היה פה לפני כמה חודשים ואיך היום.

בקשר לזה, ולמרות מה שרשמתי התגובה נגד הליצנים והליצנות שפשו פה והגזימו היתה במקום. הדברים שהיו קורים פה אז פשוט הזיקו לפורום.

בקשר לזה, ולמרות מה שרשמתי התגובה נגד הליצנים והליצנות שפשו פה והגזימו היתה במקום. הדברים שהיו קורים פה אז פשוט הזיקו לפורום.
נכון, היה נושא שבו כל הזבל צף למעלה והתגובות דרשו באנים.
אבל, מעבר לזה שהשלד , סאבזירו וכו' היו מטרילים פה,
הם גם היו תורמים המון לפורום, עוזרים להרבה משתמשים, ובכללי הייתה אחלה אווירה בפורום.

בכל מקרה,
אני לא חושב שבאן צריך להיות נצחי לאף אחד, בטח לא לאנשים שתרמו כאן לפורום.

נערך לאחרונה:
נכון, היה נושא שבו כל הזבל צף למעלה והתגובות דרשו באנים.
אבל, מעבר לזה שהשלד , סאבזירו וכו' היו מטרילים פה,
הם גם היו תורמים המון לפורום, עוזרים להרבה משתמשים, ובכללי הייתה אחלה אווירה בפורום.

בכל מקרה,
אני לא חושב שבאן צריך להיות נצחי לאף אחד, בטח לא לאנשים שתרמו כאן לפורום.

אני מסכים שהאווירה הייתה כייפית.. והם באמת תרמו..
אבל יש גבול לכל תעלול

ובנוסף אני משוכנע שהם בעצמם לא ירצו לחזור...

אני חושב שבמקרה שלהם הנזק היה הרבה יותר גדול מהתועלת. במקרים של עזרה ותרומה הגבול כבר היה מטושטש בין זה לבין הטרלה. הם פשוט עודדו אנרכיה דרך החופש שהפורום הציע.

אני לא חושב שהם ישתנו אם יתנו להם לחזור, מה גם שקורן לא מושעה יותר אני חושב.

אני חושב שבמקרה שלהם הנזק היה הרבה יותר גדול מהתועלת. במקרים של עזרה ותרומה הגבול כבר היה מטושטש בין זה לבין הטרלה. הם פשוט עודדו אנרכיה דרך החופש שהפורום הציע.

אני לא חושב שהם ישתנו אם יתנו להם לחזור, מה גם שקורן לא מושעה יותר אני חושב.
עברתי קצת על הפוסט ההוא, ולחלק מההנהלה היה חלק לא קטן ב"מלחמה" הזו.
כן, אני מסכים שלקרוא למנהל אפס זה לא לעניין.

ושלא תחשוב שאני רק בצד שלהם
אתה יכול לשאול את השלד מה אמרתי להם לאחר שהם הוגלו לפורום השני.

---------- התגובה התווספה ב 23:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:39 ----------

שבוע 4 אימון 2:
LB 80,110,130,130
PRESS 55,60,70,75
DL 80,110,140,170KG

בפרס חזרה 2 המוט נפל קדימה ונאלצתי לייצב אותו + להתחיל שוב בלי באונס.
קל.

ד"א,
לקחתי לצומת ליבי את דברי דניאל המלך וישבתי כל הלילה על הפרק של הסקוואט.
ככה שהאימון אחרי 24שע' בלי שינה !

אתה מאשר לי אחי .?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה, רואים שאתה 8 אחוז שומן.

אתה לא שובר מקביל בכמה חזרות, אבל לא נורא.

אני עדיין לא מבין למה כל הרוגז, הסקוואט היה על הפנים וסה"כ הסבתי את תשומת לבך.
אגב, למרות שאני בהחלט מעריך את המסירות שלך, בחזרה האחרונה זה נראה כאילו שוב לברכיים שלך מתחשק לצאת לטיול מאורגן. עוד קצת מעבר על החומר ותוכל להגיד שאתה באמת יודע לעשות סקוואט.

לא נורא, אני בטוח שעוד כמה דקות רן יגיע להסביר לאלכס על איך סקוואט צריך להיראות.

אני עדיין לא מבין למה כל הרוגז, הסקוואט היה על הפנים וסה"כ הסבתי את תשומת לבך.
אגב, למרות שאני בהחלט מעריך את המסירות שלך, בחזרה האחרונה זה נראה כאילו שוב לברכיים שלך מתחשק לצאת לטיול מאורגן. עוד קצת מעבר על החומר ותוכל להגיד שאתה באמת יודע לעשות סקוואט.
החזרה האחרונה זהה לשאר החזרות.
יש בעיה בפריימים וזה גם רץ מהר פתאום.

הבירכיים בסדר,
לדעתי הטכניקה יפה ומה שחשוב - לשבור מקביל ולעלות.

החזרה האחרונה זהה לשאר החזרות.
יש בעיה בפריימים וזה גם רץ מהר פתאום.

הבירכיים בסדר,
לדעתי הטכניקה יפה ומה שחשוב - לשבור מקביל ולעלות.

כן, לדעתי זה גם חשוב לתקן 185 קילו בסט של 130. זה מראה הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית